10 bÀsta Android-webblÀsare med VPN 2020

10 bÀsta Android-webblÀsare med VPN 2020

Det Àr ingen tvekan om att onlinevÀrlden runt oss inte lÀngre Àr privat. Allt du gör just nu pÄ internet spÄras pÄ nÄgot sÀtt. Till exempel loggar jÀttar som Microsoft och Google vÄr webbinformation för att visa relevanta annonser. PÄ samma sÀtt har andra företag ocksÄ webbspÄrare för att spÄra vÄra surfvanor.

SÄ för att förhindra dessa fÀllor föreslÄr sÀkerhetsforskare att man anvÀnder privata webblÀsare och VPN-appar. PÄ datorn kan vi anvÀnda bÄde VPN och privat webblÀsare samtidigt pÄ grund av kapabel hÄrdvara, men vi kan inte köra bÄda sakerna pÄ vÄr Android samtidigt utan att ta upp andra problem som fördröjningar, frysningar, omstart etc.

Även om du har en kapabel Android-enhet kommer du nĂ„gon gĂ„ng att möta fördröjningsproblem. SĂ„, vad Ă€r det bĂ€sta sĂ€ttet att hantera en sĂ„dan frĂ„ga? Det bĂ€sta sĂ€ttet att hantera sĂ„dana problem Ă€r att anvĂ€nda en webblĂ€sarapp som levereras med VPN-funktioner. Med det behöver du inte lĂ€ngre anvĂ€nda nĂ„gon VPN-app frĂ„n tredje part. Lyckligtvis finns det nĂ„gra Android-webblĂ€sare tillgĂ€ngliga i Play Store som har en inbyggd VPN-funktion.

10 bÀsta Android-webblÀsare med VPN 2020

NÀr du surfar med en VPN Àr dina data krypterade och sÀkra. SÄ, ha en webblÀsare med VPN-funktioner kommer att lÀgga till ett extra lager av sÀkerhet nÀr du ansluter till internet. SÄ hÀr i den hÀr artikeln har vi diskuterat nÄgra bÀsta Android-webblÀsare med en VPN.

1. Opera-webblÀsare

Opera Browser

Tja, Opera kan nu vara lika populÀr som Google Chrome, men det Àr en av de bÀsta webblÀsarna för Android som finns tillgÀngliga i Play Store. Den har en inbyggd VPN som kan anvÀndas för att avblockera alla blockerade webbplatser. Den inbyggda VPN Àr dock ganska lÄngsam och det fungerar inte för det mesta.

2. Aloha Brower

Aloha BrowerAloha Brower

Aloha Brower Àr en annan fantastisk Android-webblÀsare som erbjuder en inbyggd VPN. Det fantastiska med Aloha Brower Àr att det tillÄter anvÀndare att starta en VPN-tunnel i bara en enda kran. Allt du behöver göra Àr att trycka pÄ VPN-ikonen lÀngst upp till vÀnster i webblÀsaren för att aktivera VPN. Bortsett frÄn det erbjuder Aloha Brower ocksÄ en inbyggd annonsblockerare som eliminerar annonser frÄn alla webbsidor.

3. TÄrta webblÀsare

TÄrta webblÀsareTÄrta webblÀsare

Det Àr en av de bÀsta gratiswebblÀsarna för Android som finns i Google Play Butik. WebblÀsaren har en inbyggd VPN som lÄter dig enkelt blockera webbplatser. WebblÀsaren har skapats genom att hÄlla sekretess i Ätanke och den har massor av sekretessfunktioner. NÄgra av sekretessfunktionerna i Cake Web Browser inkluderar anonym surfning, privat flik tidsbomb, lösenordskydd, SpÄr inte, blockering av annonser och spÄrare etc.

4. Tenta privat VPN-webblÀsare

Tenta privat VPN-webblÀsareTenta privat VPN-webblÀsare

Som namnet pÄ appen sÀger Àr Tenta Private VPN Browser en av de bÀsta och sÀkra privata webblÀsarna som erbjuder en inbyggd VPN och total datakryptering. Appen Àr just nu i beta-fasen, och den VPN som erbjuds av Tenta Private VPN Browser Àr baserad pÄ OpenVPN-protokollet.

5. Psiphon Pro

Psiphon proPsiphon pro

Tja, Psiphon Pro Àr faktiskt inte en webblÀsare, men det Àr en VPN-app som har ett webblÀsartillÀgg. Anledningen till att vi har listat Psiphon Pro i listan Àr att det inte bara kan sÀkra webblÀsaren utan hela din enhet. Psiphon Pro skyddar dig ocksÄ nÀr du anvÀnder WiFi-hotspots genom att skapa en sÀker, privat tunnel mellan dig och Internet.

6. Browsec VPN

Browsec VPNBrowsec VPN

Browsec Àr inte en webblÀsare, men det lÄter dig avblockera alla populÀra streamingwebbplatser direkt frÄn Ätkomstpanelen. För det behöver du bara vÀlja VPN-servern och webbplatsen frÄn panelen och den kommer automatiskt att avblockera webbplatsen i din Android-webblÀsare.

7. Avblockera VPN-webblÀsare

Avblockera VPN-webblÀsareAvblockera VPN-webblÀsare

Tja, Unblock VPN Browser Ă€r en annan webblĂ€sare som har VPN-funktionerna. Även om webblĂ€saren inte Ă€r mycket populĂ€r och Google Play Store-listan inte Ă€r tillrĂ€ckligt övertygande, men den kan blockera nĂ€stan alla större webbplatser och tjĂ€nster. Men tillförlitligheten och sĂ€kerheten för Unblock VPN Browser kan ifrĂ„gasĂ€ttas. Fortfarande kan du anvĂ€nda Unblock VPN Browser pĂ„ egen risk.

8. Hola Free VPN Proxy Unblocker

Hola Free VPN Proxy UnblockerHola Free VPN Proxy Unblocker

NÄvÀl Hola Free VPN Proxy liknar ganska mycket Browsec som hade listats ovan. Den har en inbyggd webblÀsare som anvÀnds under Lightning Browser Mozilla Public License. Det har massor av servrar att erbjuda och servrarna Àr vÀl optimerade för att ge dig bÀttre nedladdningshastighet.

9. Aloha Browser Lite

Aloha Browser LiteAloha Browser Lite

Aloha Browser Lite Àr den lÀtta versionen av den populÀra Aloha-webblÀsaren som har listats ovan. Trots att det Àr en lÀtt webblÀsare Àr Aloha Browser Lite en snabb, gratis och fullfjÀdrad webblÀsare som ger maximal integritet och sÀkerhet. WebblÀsarappen erbjuder ocksÄ ett inbyggt obegrÀnsat VPN för att dölja din IP-adress. Bortsett frÄn det tillÄter Aloha Browser Lite ocksÄ anvÀndare att lösenordsskydda privata flikar.

10. Tenta privat VPN-webblÀsare

Tenta privat VPN-webblÀsareTenta privat VPN-webblÀsare

Tenta Private VPN Browser Àr en annan bÀsta webblÀsare för Android som fokuserar pÄ integritet och sÀkerhet. Gissa vad? Tenta Private VPN Browser har en inbyggd sann VPN baserat pÄ OpenVPN-protokollet. Bortsett frÄn det sÀkerstÀller det smarta inkognitolÀget i Tenta Private VPN Browser att 100% av din webbinformation Àr privat och vÀl skyddad.

SÄ det hÀr Àr de 10 bÀsta Android-webblÀsarna som kommer med VPN-funktioner. Om du kÀnner till nÄgon annan webblÀsare som dessa, lÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.