10 bÀsta Chrome-tillÀgg för lÀsnyheter 2020

10 bÀsta Chrome-tillÀgg för lÀsnyheter 2020

Utan tvekan utvecklas tekniken i snabb takt och den har redan förÀndrat vÄrt sÀtt att se nyheter. NÄvÀl, de dagarna Àr redan borta dÀr vi litade pÄ radio och TV för att höra nyheter över hela vÀrlden. Nu anvÀnder vi vÄra datorer och smartphones för att lÀsa nyheter och hÄlla oss uppdaterade.

Just nu finns det tusentals nyhetskÀllor tillgÀngliga som tÀcker nyheter frÄn olika kategorier, inklusive teknik, smartphones, sport, etc. Vi besöker vanligtvis olika webbplatser för att lÀsa nyheter eftersom alla andra webbplatser erbjuder olika kategorier av nyheter. Samma sak kan ocksÄ vara tidskrÀvande eftersom vi mÄste öppna var och en av dessa webbplatser.

10 bÀsta Chrome-tillÀgg för lÀsnyheter 2020

SÄ, för att göra det lite enkelt kan du ha Google Chrome-nyhetslÀsartillÀgg. Eftersom majoriteten av anvÀndarna anvÀnder Chrome som standardwebblÀsare Àr det vettigt att dela de bÀsta Chrome-tillÀggen för att lÀsa nyheter. SÄ i den hÀr artikeln kommer vi att dela 15 bÀsta Chrome-tillÀgg för att lÀsa nyheter 2020.

1. Panda 5

Panda 5

Det Àr ett nytt fliktillÀgg för Google Chrome som ersÀtter din nya fliksida med nyhetsinnehÄll. Det bra Àr att Panda 5 lÄter dig lÀgga till dina egna webbplatser för att synkronisera nyhetsinnehÄllet. Det erbjuder ocksÄ nÄgra anpassningsalternativ för att se nyhetsrubriker. SÄ det Àr en av de bÀsta kromförlÀngningarna att lÀsa nyheterna.

2. Fliken Nyheter

Fliken NyheterFliken Nyheter

Trött pÄ att jonglera bland nyhetsappar för att fÄ dagens bÀsta butiker? Om ja, mÄste du prova NewsTab. Det Àr ett av de populÀra nyhetslÀsartillÀgg som finns i Chrome-butiken. Med NewsTab fÄr du de trendiga nyheterna för din region med varje ny flik du öppnar.

3. RSS-lÀsare

RSS Feed ReaderRSS Feed Reader

Tja, om du anvÀnder internet ett tag kan du vara vÀl medveten om RSS Feed Reader. Detta Àr en kromförlÀngning som Àr avsedd att leverera nyheter frÄn olika nyhetsportaler. Det fantastiska med RSS Feed Reader Àr att den inte visar nÄgra onödiga flikar eller saker pÄ grÀnssnittet. I grund och botten hÀmtar tillÀgget nyhetsinnehÄll frÄn olika onlinesidor och listar dem pÄ ett stÀlle.

4. LĂ€s bara

LĂ€s baraLĂ€s bara

Tja, Just Read Àr en av de bÀsta och helt anpassningsbara lÀsartillÀggen för webblÀsaren Google Chrome. TillÀgget ger dig inte de senaste nyheterna, men det kan ta bort distraktioner frÄn alla webbsidor som annonser, popup-fönster, kommentarer, sidstyling etc. SÄ med Just Read-kromförlÀngning kan du fÄ en distraktionsfri lÀsupplevelse.

5. Nyhetsprompt

NewsPromptNewsPrompt

Om du letar efter ett Google Chrome-tillÀgg som ger alla nyheter och trendhistorier frÄn webben varje gÄng du öppnar den nya fliken, kan NewsPrompt vara det bÀsta valet för dig. Gissa vad? NewsPrompt kan ge dig de bÀsta berÀttelserna frÄn hela vÀrlden. Det visar nyhetsinnehÄllet direkt pÄ din nya flik.

6. NewsHub

NewsHubNewsHub

Tja, om du letar efter ett tidslinjetillÀgg för levande nyheter för din Chrome-webblÀsare kan NewsHub vara det bÀsta valet för dig. Det fina med NewsHub Àr att det visar live-nyhetsrapporter i en bekvÀm tidslinje sÄ snart de har rapporterats. KromförlÀngningen kan ge nyheter pÄ över 40 sprÄk och det Àr definitivt det bÀsta tillÀgget för att lÀsa nyheter 2020.

7. Feedbro

FeedbroFeedbro

NĂ„vĂ€l, Feedbro liknar ganska mycket RSS Feed Reader som har listats ovan. Det fantastiska med Feedbro Ă€r att det ger anvĂ€ndarna flera visningsalternativ som – fullstĂ€ndig artikelvy, rubrikvy etc. Inte bara det, men Feedbro fick ocksĂ„ artikelmĂ€rkning och IFTTT-stöd ocksĂ„.

8. Crypto News Updates

Crypto News UpdatesCrypto News Updates

Tja, om du letar efter en kromförlÀngning för att lÀsa kryptonyheter mÄste du ge Crypto News Updates ett försök. Gissa vad? Crypto News Updates chrome-förlÀngning ger dig de bÀsta kryptovalutauppdateringarna frÄn hela vÀrlden. TillÀgget hÀmtar populÀra kryptovalutanyheter frÄn populÀra utgivare i realtid.

9. CCTVNYHETER NyhetslÀsare

CCTVNEWS NyhetslÀsareCCTVNEWS NyhetslÀsare

Det Àr en kromförlÀngning som ger snabb Ätkomst till CCTVNews webbplats direkt i din webblÀsare. För de som inte vet, förlÀnger CCTVNEWS News Reader det officiella erbjudandet frÄn den engelska nyhetskanalen frÄn China Central Television. TillÀgget visar inga annonser och samlar inte heller in data.

10. Fox News

Fox newsFox news

Fox News Àr det officiella Chrome-tillÀgget frÄn Fox news. Om du ofta besöker Fox-nyhetswebbplatsen för att fÄ nyheter om populÀra Àmnen, nyheter osv., MÄste du prova Fox News. Med Fox News kan du enkelt följa dina mest populÀra nyheter om Fox-nyhetswebbplatsen. Om du inte vet tÀcker Fox News underhÄllning, hÀlsa, Äsikt, politik, vetenskap, teknik, sport, resor, vÀrlden etc.

11. Hinduen

HinduenHinduen

Om du Àr medborgare i Indien och söker efter en kromförlÀngning för att lÀsa de lokala nyheterna, mÄste du ge The Hindu ett försök. Det Àr nyhetstillÀgget som visar en tidslinje för alla lokala nyhetshÀndelser. Du behöver bara klicka pÄ ett objekt för att lÀsa hela kontextuella tidslinjen. Bortsett frÄn det lÄter det dig ocksÄ stÀlla in frekvensen för nyhetsaviseringar.

12. World Time News

World Time NewsWorld Time News

Det Àr den sista, men troligen det bÀsta pÄ listan. Worlld time chrome-förlÀngningen ger alla de senaste nyheterna direkt pÄ din nya fliksida. Det som Àr bra med tillÀgget Àr att det tar tag i de trendiga Àmnena frÄn olika nyhetspublikationer och levererar dem pÄ din nya fliksida. Det lÄter dig ocksÄ följa och följa upp Àmnen, utesluta webbplatser etc.

SÄ det hÀr Àr det bÀsta Chrome-tillÀgget för att lÀsa nyheter som du kan anvÀnda just nu. Om du kÀnner till nÄgra andra Chrome-tillÀgg som dessa, se till att du tappar namnet i kommentarfÀltet nedan.