10 bĂ€sta webblĂ€sarappar för Android –

web browsers android

HÀr har jag personligen testat varje webblÀsningsapp och förberett en lista med 10 bÀsta webblÀsarappar för Android som enligt mig Àr de mest stadiga.

Alla dessa funktioner har de mest nödvÀndiga funktionerna inklusive annonsblockering, nedladdningshanterare, privat lÀge, synkronisering, datalagringslÀge, surfhastighetsförstÀrkare för att bara nÀmna nÄgra.

# 01 – UC-webblĂ€sare – snabb nedladdning

Vill du ladda ner filer frÄn en webbplats men kÀmpar med instabila nedladdningshastigheter?

UC Browser har en inbyggd nedladdningshanterare och anvÀnder sina servrar som hÄller alla dina nedladdningar med sina maximala hastigheter utan nÄgra stabilitetsproblem. Och om din nedladdning tappas pÄ grund av anslutning kommer den att Äterupptas frÄn samma punkt.

UC Browser har ett integrerat annonsblockeringssystem och lyckas blockera de flesta annonser för att ge dig den annonsfria webbupplevelsen.

Och om din smartphone eller surfplatta har begrÀnsade resurser kan du ladda ner UC Browser Mini, vilket ger dig en smidig webbupplevelse.

# 02 – Google Chrome-webblĂ€sare

Google Chrome Àr en av de mest populÀra webblÀsarna för alla plattformar och enheter. Utvecklat av Google, varför webblÀsaren har tillrÀcklig kapacitet för att du snabbt ska kunna börja din sökning med din röst.

NÀr du har loggat in pÄ ditt Google-konto kommer du att mÀrka att alla dina bokmÀrken, flikar, webbhistorik och till och med alla dina sparade lösenord synkroniseras med din Android-enhet, vilket gör att du kan flytta ditt arbete frÄn en enhet till en annan sömlöst .

# 03 – Mozilla Firefox-webblĂ€sare

I likhet med Google Chrome Àr Mozilla Firefox en av de mest pÄlitliga webblÀsare som finns tillgÀngliga för Android. Dess förmÄga att anpassa webbupplevelsen efter din smak Àr det som gör den till favoritwebblÀsaren för miljontals anvÀndare.

Firefox lÄter dig anpassa din webblÀsare med hjÀlp av tillÀggen, som Àr tillgÀnglig för allt som lösenordshanterare, nedladdningshanterare, annonsblockerare. Och med synkroniseringsfunktionen kommer du att kunna komma Ät dina bokmÀrken, öppnade flikar och historik pÄ olika enheter utan problem.

# 04 – Dolphin webblĂ€sare

Dolphin webblĂ€sare ger dig en unik funktion, som inte tillhandahĂ„lls av nĂ„gon annan webblĂ€sare i listan, dvs gester. Ja, du kan lĂ€gga till din personliga gest för att komma Ă„t din favoritwebbplats som att rita bokstaven “F” för att snabbt navigera till Facebook.

Dolphins webblÀsare stöder ocksÄ Flash-spelare sÄ att du kan fÄ den bÀsta video- och spelupplevelsen direkt pÄ din Android-smartphone eller surfplatta.

# 05 – Opera-webblĂ€sare

Om du letar efter en webblÀsare som förbÀttrar din webbupplevelse Àven vid en lÄngsam internetanslutning, kommer jag att rekommendera dig att gÄ till Opera-webblÀsaren.

WebblÀsaren drivs av Opera Turbo som Àr utformad för att öka webbsidans laddningshastigheter med över 70 procent och till och med spara dina data.

Dessutom anvÀnder videokomprimeringsfunktionen Operas komprimeringsservrar som förbÀttrar din videoupplevelse och förhindrar att den fördröjs.

# 06 – CM-sĂ€kerhetslĂ€sare

CM Security Browser Àr utvecklad av Cheetah Mobile, som Àr populÀrt för att utveckla sÀkerhetsappar för Android-enheter. WebblÀsaren CM Àr den sÀkraste eftersom den ger bedrÀgeri i realtid och skadligt skydd nÀr du surfar pÄ Internet.

WebblÀsaren sÀkerstÀller en snabb webbupplevelse genom att anvÀnda sin skrÀddarsydda hastighetsaccelereringsalgoritm som förinstallerar sidan sÄ att du inte behöver spendera tid pÄ att vÀnta pÄ att sidan ska laddas.

# 07 – Puffin webblĂ€sare

Letar du efter en webblÀsare som ger dig en snabbare laddningstid för sidan? Prova Puffin Web Browser. Utvecklarna har utformat en teknik som anvÀnder sina supersnabba molnservrar i ett försök att ladda resurs hungriga webbsidor utan fördröjning.

Om du anvÀnder offentligt Wi-Fi-nÀtverk för att komma Ät Internet och oroar dig för din integritet kommer Puffins molnskydd att hÄlla dig sÀker eftersom all trafik som nÄr Puffins molnservrar Àr krypterad för att sÀkerstÀlla att din identitet förblir skyddad frÄn inkrÀktare.

# 08 – Maxthon webblĂ€sare

Maxthon webblÀsare Àr en sÀker, enkel och lÀtt webblÀsare som laddas ner av över fem hundra miljoner betrodda anvÀndare.

Den har ett inbyggt system för adblockering som drivs av Adblock Plus, som Àr tillrÀckligt kraftfullt för att blockera de flesta typer av annonser pÄ din Android-enhet.

WebblÀsaren har ett privat lÀge, nedladdningshanterare och snabbÄtkomstverktygsfÀlt som kan anpassas för att hÄlla alla dina favoritwebbplatser till hands.

# 09 – NĂ€sta webblĂ€sare

Next Browser Àr utvecklad av GO Dev Team, som Àr en av de bÀsta utvecklarna av Android App Store. WebblÀsaren ger dig en snabb webbupplevelse som sÀkerstÀller att alla webbsidor laddas pÄ mindre Àn tvÄ sekunder.

Andra anmÀrkningsvÀrda funktioner i webblÀsaren inkluderar kraftfulla tillÀgg, inkognitolÀge, inget bildlÀge och nattlÀge sÄ att du kan surfa bekvÀmt pÄ natten.

# 10 – APUS-webblĂ€sare

APUS Browser Àr utformad med tanke pÄ kraven och behoven hos de anvÀndare som anvÀnder lÄngsamma internetanslutningar som 2G. APUS-webblÀsaracceleratorn ser till att alla dina webbsidor laddas mycket snabbare Àven vid lÄngsam internetanslutning.

I likhet med andra webblÀsare Àr APUS lÀtt och krÀver inte mycket systemresurs. Och med stöd för surfning med flera flikar kan du snabbt vÀxla mellan flera flikar utan problem.

Min personliga favorit Àr webblÀsaren Mozilla Firefox eftersom den ger mig en sömlös synkronisering av alla mina bokmÀrken mellan skrivbord och smartphone, och jag kan till och med anpassa min upplevelse med stöd för tillÀgg.