10+ bloggar om WordPress att lÀsa 2020

10+ bloggar om WordPress att lÀsa 2020

WordPress Àr utan tvekan det bÀsta CMS i vÀrlden och driver 35% av hela webben. Det numret Àr helt, fantastiskt! Som ett direkt resultat söker fler och fler mÀnniskor efter lokala WordPress-rÄd och guider kring nÄgra vanliga Àmnen relaterade till plattformen.

SĂ„ vart ska man gĂ„ för det? Hur man lever? Vad sĂ€gs om att du börjar med den lista vi har Ă„t dig idag … hĂ€r Ă€r 10 bloggar om WordPress att lĂ€sa 2020:

En blogg som levererar innehÄll för mÀnniskor som just har kommit in i WordPress-vÀrlden och behöver lÀra sig de (mycket) grundlÀggande sakerna, som att lÀgga till en bild i ett inlÀgg eller skapa anpassade menyer. Kort sagt, den hÀr bloggen Àr mycket populÀr eftersom den faktiskt hjÀlper alla att lÀra sig WordPress.

Förutom nybörjarguider hÄller WPBeginner dig ocksÄ ansluten till de senaste berÀttelserna, hÀndelserna, teman och pluginsna och allt annat som har att göra med WordPress. Dessutom uppdateras bloggen dagligen.

Toppdelat innehÄll frÄn WPBeginner:

Letar du efter expertrekommendationer och djupgÄende rÄd? WPMU DEV Àr en av de starkaste bloggarna dÀr ute. Killarna pÄ WPMU DEV tÀcker mycket intressanta Àmnen och lyckas pÄ nÄgot sÀtt göra det pÄ ett lika intressant sÀtt.

PÄ den hÀr bloggen kan du hitta WordPress-relaterade inlÀgg frÄn flera kategorier, allt frÄn nybörjare till avancerade Àmnen. WPMU DEV ger dig nÄgra av de bÀsta handledningarna och tipsen i samhÀllet.

Toppdelat innehÄll frÄn WPMU DEV:

WP Tavern Àr den viktigaste nyhetssidan i WordPress-communityn. Det ger dig en daglig dos nyheter om alla WordPress-relaterade Àmnen.

Kolla in det för att hÄlla dig uppdaterad med alla de senaste utgÄvorna, tillkÀnnagivandena, hÀndelserna, plugins, teman, allmÀnna framsteg och etc. Chansen Àr stor, om nÄgot hÀnder i WordPress-vÀrlden kommer WP Tavern att tÀcka det.

Toppdelat innehÄll frÄn WP Tavern:

Företagsbloggen för team Elegant Themes, men det Àr mycket mer Àn sÄ. Bloggen tÀcker anvisningar om olika WordPress-Àmnen, med fokus pÄ praktiska rÄd som alla kan anvÀnda.

Naturligtvis Àr det ocksÄ en plats dÀr laget delar vad som hÀnder med Divi och de andra produkterna frÄn företaget.

Eleganta teman Àr ett mycket bra stÀlle att börja lÀra sig WordPress-hemligheterna.

Toppdelat innehÄll frÄn Eleganta teman:

codeinwp

Det hÀr Àr vi! CodeinWP tÀcker myriader av WordPress-innehÄll, frÄn tutorials om WordPress-anvÀndning, till företagets transparensrapporter, till plugin-listor, till topp temalistor, till djupgÄende forskningsinlÀgg.

Kolla in CodeinWP om du vill lÀra dig mer om WordPress övergripande och ta reda pÄ inte bara om plattformens tekniska relaterade inre arbete, utan ocksÄ om affÀrssidan.

MÄlet Àr att ge dig djupgÄende information om olika WordPress-resurser, men ocksÄ leverera den i en lÀttförstÄelig form.

Toppdelat innehÄll frÄn CodeinWP:

Chris Lema Àr utvecklare, författare och talare, och han driver ocksÄ en av de bÀsta bloggarna om WordPress om Àmnet.

Han tÀcker inte bara WordPress-sjÀlvstudier utan hanterar ocksÄ saker som marknadsföring, sociala medier, temautveckling, plugins, hosting och mycket mer.

I en mening, lÀs hans webbplats för att hÄlla dig uppdaterad med vad som Àr det mest intressanta Àmnet i WordPress den hÀr veckan.

Toppdelat innehÄll frÄn Chris Lema:

wp borgmÀstare

WP Mayor Àr ett av de mest kÀnda varumÀrkena i WordPress-rymden. Det Àr kÀnt för att tÀcka olika relaterade Àmnen, frÄn tutorials till WordPress-teman, plugins, exklusiva erbjudanden och till och med e-handel för WordPress.

WP Mayor Àr ocksÄ vÀrd för presentationer och publicerar produktrecensioner, om du nÄgonsin behöver ett nytt tema eller plugin och vill ta reda pÄ om det kommer att fungera för dig.

Toppdelat innehÄll frÄn WP Mayor:

WPKube levererar massor av bra insikter frÄn olika kategorier, sÄsom nybörjarguider, sÀkerhet, teman, plugins, nyheter, produktrecensioner, avancerade handledning, snabba WordPress-tips och tricks.

Webbplatsens huvudsakliga mÄl Àr att ge djupgÄende information och god insikt i allt som har med WordPress att göra.

Toppdelat innehÄll frÄn WPKube:

Torque Àr en WP Engine-publikation, och den kommer med bÄde avancerade och nybörjarvÀnliga handledning och guider. Utöver det tÀcker det ocksÄ olika nyheter och intervjuer med personer som arbetar med WordPress.

Torque hĂ„ller sina inlĂ€gg i vĂ€ldefinierade kategorier och tillgodoser olika typer av lĂ€sare: community, nybörjare, utvecklare och “lĂ€ra sig” (deras hur-till-avsnitt). Det finns ocksĂ„ separata avsnitt för teman och plugins.

Toppdelat innehÄll frÄn Torque:

BobWP

Bobs webbplats var full av nybörjarhandledning som tÀckte olika aspekter av att arbeta med WordPress, till exempel teman, plugins, innehÄllsskapande och WooCommerce. Men de har nyligen Àndrat fokus till WordPress och e-handel. Du kan hitta nÄgra bra podcaster pÄ den hÀr bloggen.

Bob Àr kÀnd för sin Àrliga instÀllning, och som han sjÀlv sÀger har han ett hjÀrta för att undervisa. Han har ocksÄ sina onlinekurser, som gör att mÀnniskor blir bekanta med WordPress och hur man arbetar med det dagligen.

Toppdelat innehÄll frÄn BobWP:

winningwp

WinningWP Àr en blogg som drivs av Brin Wilson under lÄng tid nu. HÀr kan du hitta alla WordPress-Àmnen du kanske Àr intresserad av, frÄn tekniska guider till slut med marknadsförings- och bloggarÄdgivning. SÄ de fÄr i princip typ av allt tÀckt.

Inte bara levererar de pedagogiskt och praktiskt innehÄll, men WinningWP Àr ocksÄ en pÄlitlig kÀlla till WordPress-nyheter och uppdateringar. Dessutom kan du pÄ den hÀr bloggen skicka in gÀstinlÀgg och fÄ ditt plugin granskat.

Toppdelat innehÄll frÄn WinningWP:

temagÄng

Bonus: ThemeIsle (den hÀr bloggen)

Och slutligen en bonusblogg! Vi har lanserat ThemeIsle-bloggen för ett par mÄnader sedan, och vÄrt huvudmÄl Àr att leverera nybörjarvÀnliga rÄd som alla som Àr nya pÄ WordPress kan följa.

NÄgra av de saker du hittar hÀr Àr fördjupade handledning, guider, listor över bÀsta plugins för ett visst ÀndamÄl, men ocksÄ andra relaterade Àmnen som marknadsföring och sociala medier (för din nya WordPress-webbplats). I en mening, allt för att hjÀlpa dig att upprÀtthÄlla en fantastisk WordPress-webbplats.

Toppdelat innehÄll frÄn ThemeIsle: