10 bra exempel pÄ WordPress-webbplatser, plus det faktiska temat de anvÀnder

10 bra exempel pÄ WordPress-webbplatser, plus det faktiska temat de anvÀnder

Att bygga en WordPress-webbplats frÄn grunden Àr inte det enklaste i vÀrlden. Det gÄr inte heller att renovera en befintlig webbplats. För att göra processen lite enklare och ge dig lite inspiration har vi sammanstÀllt 10 fantastiska WordPress-webbplatser som hjÀlper dig att se vad WordPress kan göra.

Och för att göra saker Ànnu enklare grÀvde vi ocksÄ in i koden för att hitta exakt vilket tema var och en av dessa WordPress-webbplatser anvÀnder (vissa av dessa anvÀnder anpassade kodade teman).

Redo att bli inspirerad? LĂ„t oss dyka in.

Tio fantastiska WordPress-webbplatser för att inspirera dig

1. Akademins sjÀlvförsvar

Academy Self Defense Àr en webbplats som Àr avsedd att hjÀlpa bÄde mÀn och kvinnor att skaffa sig sjÀlvförsvarsmedvetenhet och köpa olika sjÀlvförsvar, fitness och stridstrÀningar.
HÀr Àr vad vi gillar:

Ger lÀsarna exakt schema, priser och detaljer om kurser. Stor, lÀttlÀst text gör det enkelt att skanna sidorna. Jag rekommenderar minst 16 pixlar för brödtext och 22 pixlar för rubriktext! Visar anvÀndargenererade foton av utbildningarna för att locka webbplatsbesökare att köpa ett paket. AnvÀndargenererat innehÄll (UGC) Àr en nyckel till ökade omvandlingar!

Tema som anvÀnds: Neve

Pris: Fri

Betyg: 4,5 / 5 stjÀrnor

2. Deus Performance

Deus Performance

Deus Performance skapades av tvÄ likasinnade personliga trÀnare (Ryan och Chris) för att hjÀlpa andra att bli de hÀlsosammaste versionerna av sig sjÀlva.

HÀr Àr vad vi gillar:

Personliga berĂ€ttelser och fantastiska kundrecensioner, inklusive kundvideor. Återigen spelar UGC en stor roll för att konvertera kunder! De visar bilder av sig sjĂ€lva pĂ„ sin hemsida. Genom att visa mĂ€nniskorna bakom ett varumĂ€rke bygger du förtroende för dina besökare. Deras mĂ„lsidor har flera uppmaningsknappar, visar före och efter bilder av sina kunder och visar tydligt deras kontaktinformation för alla som har frĂ„gor innan de köper.

Tema som anvÀnds: Hestia

Pris: Fri

Betyg: 4,5 / 5 stjÀrnor

3. Ceremoni Kaffebryggare

BÀsta exempel pÄ WordPress-webbplats

Ceremony Coffee Roasters Àr en elegant, enkel, modern WordPress-webbplats som sÀljer kaffeprodukter, bÄde grossist och prenumeration.

HÀr Àr vad vi gillar:

De Ă€r inte rĂ€dda för det vita utrymmet. De har en mycket minimalistisk design med djĂ€rva, fĂ€rgglada bilder som kontaktpunkter. Det pĂ„minner mig nĂ€stan om Apple. Mellan sidorna som laddas har de smĂ„ citat som dyker upp pĂ„ skĂ€rmen som “Kaffe borde vara nĂ„got speciellt.” En fin touch! De har mycket högkvalitativa produktbilder.

Tema som anvÀnds: Anpassat tema

4. Jacob McMillen

Jacob McMillen Àr en webbplats om copywriting och marknadsföring av innehÄll. Han fÄr kunder via en vÀldesignad WordPress-webbplats och formulÀrfÀlt.

HÀr Àr vad vi gillar:

Han anvÀnder sina egna copywriting-förmÄgor för att sÀlja sina tjÀnster pÄ webbplatsen. Jacob visar fallstudier och verkliga resultat frÄn tidigare kunder, vilket ökar sina omvandlingsfrekvenser. Webbplatsen Àr konsekvent i design och fÀrg och har ett trevligt lager av minimalism.

Tema som anvÀnds: Divi

Pris: 89 $ per Ă„r

5. Fantastiskt motiv

Fantastisk motivwebbplats

Awesome Motive Àr moderbolaget bakom massor av stora varumÀrken som WPBeginner och OptinMonster.

HÀr Àr vad vi gillar:

En cool pixelanimation pĂ„ hemsidan för ett litet företag som vĂ€xer genom WordPress, e-post och en graf (analys?). Ett mycket tydligt vĂ€rderingsförslag: ”Att hjĂ€lpa smĂ„ företag att vĂ€xa och konkurrera med de stora killarna”. De visar hur deras produkter presenterades i stora, pĂ„litliga publikationer som Forbes, Inc och Entrepreneur.

Tema som anvÀnds: Anpassat tema

6. The Cool Club

The Cool Club

NÀr det gÀller minimal design Àr The Cool Club en av de bÀsta exemplen pÄ WordPress-webbplatser vi kunde hitta! Den har vackert designade kortspel och vÀggkonst. De drar frÄn popkultur, som Star Wars och avlidna kÀndisar. Det Àr ocksÄ ett sÀrskilt snyggt exempel eftersom det anvÀnder WordPress för backend, med massor av JavaScript ovanpÄ ()

HÀr Àr vad vi gillar:

Deras design Ă€r vĂ€ldigt modern och minimalistisk med ren, organiserad formatering. De har sina bĂ€stsĂ€ljare pĂ„ sin hemsida och deras butiksida Ă€r lĂ€tt att navigera med hjĂ€lp av deras tydliga navbar. De bygger förtroende hos sina kunder genom att visa mĂ€rkena “SĂ€ker betalning” och “Förtroende”.

Tema som anvÀnds: Anpassat tema

7. Amazonia-teckensnitt

Amazonia typsnitt

Amazonia Font byggdes för att visa upp (och sÀlja) Àgarens anpassade typsnittsbibliotek.

HÀr Àr vad vi gillar:

Det Ă€r en interaktiv webbplats! Du kan navigera i teckensnitten med knapparna ⬅ och or eller genom att skriva in en bokstav för att se hur det skulle se ut i teckensnittet. Designen finns pĂ„ en sida – det finns ingen rullning. Den mobila versionen av webbplatsen fungerar lika bra som skrivbordsversionen – kanske Ă€nnu bĂ€ttre!

Tema som anvÀnds: Anpassat tema

8. Obama-stiftelsen

Obama Foundation

Av alla exempel pÄ WordPress-webbplatser pÄ den hÀr listan Àr det hÀr med det varumÀrke du troligen har hört talas om! Obama Foundation Àr en Chicago-baserad ideell organisation som övervakar Barack Obama Presidential Center och driver ett stipendium.

HÀr Àr vad vi gillar:

AnvÀnder stora, lÀttlÀsta teckensnitt som Maintree och Gotham SSM. Den har en kollapsad navigationsmeny till vÀnster, som flyger in nÀr en anvÀndare tar musen över den. Webbplatsen har en ren, enkel, lÀtt att navigera design.

Tema som anvÀnds: Anpassat tema

9. Kontrollera om

Kontrollera om

Recheckit Àr en webbplats som arbetar med e-handel butiksÀgare för att komma med smarta lösningar som matchar deras koncept, produkt eller tjÀnst.

HÀr Àr vad vi gillar:

De lyfter fram smÀrtpunkten, delar sin instÀllning till problemet och delar sedan de resultat de har fÄtt för sina kunder direkt pÄ hemsidan. Deras fallstudier framhÀvs pÄ hemsidan, som har visat sig skapa förtroende och öka omvandlingen. De erbjuder en flexibel prismodell. Du kan vÀlja mellan fast pris, pris per bestÀllning eller en kombination av de tvÄ! Denna strategi har visat sig öka konverteringarna till mellanbudet.

Tema som anvÀnds: Hestia

Pris: Fri

Betyg: 4,5 / 5 stjÀrnor

10. Smart kameleont

Smart Chameleon Àr en av de bÀsta WordPress-sajterna

Smart Chameleon Ă€r en digital byrĂ„ som skapar “komplexa digitala lösningar” för sina kunder. Förutom det bastema som Smart Chameleon anvĂ€nder, anvĂ€nder de ocksĂ„ Elementor-sidbyggaren för det mesta av designarbetet, och det hĂ€r Ă€r en av de bĂ€sta WordPress-webbplatserna du hittar med Elementor ().

HÀr Àr vad vi gillar:

Den har en elegant design utan att offra nÄgon funktionalitet. LÄdan runt Starta ett projekt -knappen gör ett bra jobb med att markera den primÀra CTA. Portföljavsnittet innehÄller en snygg Flip Card-strategi.

Tema som anvÀnds: Astra

Kosta: Gratis, eller $ 59 för Pro

Betyg: 5/5 stjÀrnor

Och dÀr har du det! Det innehÄller tio av vÄra favoritprov WordPress-webbplatser. Och om du letar efter Ànnu mer inspiration, liksom att se hur en webbplatsbyggare staplar, kolla ocksÄ in tio fantastiska Wix-exempel.