10 mest efterfrÄgade Twitter-hackar och plugins för WordPress

10 mest efterfrÄgade Twitter-hackar och plugins för WordPress

Vill du utnyttja Twitters fulla kraft för att driva trafik till din WordPress-webbplats? NÀr det anvÀnds effektivt kan Twitter hjÀlpa dig att hitta nya anvÀndare, utöka din rÀckvidd och fÄ trafik till din webbplats. I den hÀr artikeln visar vi dig de mest efterfrÄgade Twitter-hackarna och pluginsna för WordPress.

1. Flytande social bar

Flytande social bar lÀgger till sociala knappar ovanpÄ ditt innehÄll inklusive Twitters tweet-knapp. Till skillnad frÄn andra plugins saktar inte den flytande sociala baren din webbplats. Den laddas asynkront hur mÄnga gÄnger din artikel har twittrats och visar den i knappen. Vi anvÀnder en lite anpassad version av samma plugin pÄ alla vÄra webbplatser för att öka vÄra sociala aktier. Se hur du lÀgger till flytande social bar i WordPress.

Flytande social bar

2. Planera dina tweets med buffert

Buffert Àr ett av de verktyg som mÄste anvÀndas för varje bloggare. Det lÄter dig schemalÀgga dina tweets och andra uppdateringar pÄ sociala medier. Du kan till och med anvÀnda den för att schemalÀgga dina WordPress-inlÀgg för sociala medier.

Det bÀsta Àr att du kan schemalÀgga dagar och till och med veckor i förvÀg om du verkligen vill.

Buffert

3. Hur man lÀgger till Twitter Följ-knappen

MÄnga WordPress-teman och plugins lÄter dig lÀgga till sociala knappar pÄ din webbplats. Men de flesta av dem visar bara Twitter-logotypen. Den officiella Twitter-följeknappen visar ocksÄ antalet följare som kan hjÀlpa dig att fÄ Ànnu fler följare.

Du kan enkelt skapa en kod för ditt anvÀndarnamn och sedan klistra in den i en widget eller i ditt barns tema.

Officiell Twitter-följeknapp och profilsidan som visas nÀr du klickar pÄ den

4. Hur man lÀgger till den officiella Tweet-knappen

Om du anvÀnder flytande social bar behöver du inte detta eftersom flytande social bar redan har Tweet-knappen. Men om du hellre vill göra det pÄ egen hand, kan du ta tag i koden och klistra in den.

Besök bara Twitter-webbplatsen och skapa en kod för ditt anvÀndarkonto. Du kan placera den hÀr koden i en textwidget eller ett underordnat tema. Det kan automatiskt upptÀcka lÀnken som en anvÀndare försöker dela.

Generera koden för den officiella Tweet-knappen

5. BÀdda in faktiska tweets i dina WordPress-blogginlÀgg

WordPress lÄter dig bÀdda in en faktisk Tweet i dina blogginlÀgg. Allt du behöver göra Àr att kopiera lÀnken till tweeten och klistra in den i dina inlÀgg, sidor eller till och med i widgets.

WordPress hÀmtar automatiskt Tweet och visar det precis som det visas pÄ Twitter. Det kommer ocksÄ att visa alla foton eller videor som bifogas tweet. Dina anvÀndare kan ocksÄ svara, retweeta och favorit som tweet direkt frÄn din webbplats.

HÀr Àr ett exempel pÄ en inbÀddad tweet i WordPress:

Ny video: SĂ„ hĂ€r fixar du #WordPress fortsĂ€tter att logga ut problem – http://t.co/IO5k2xRYNA

– WordPress Nybörjare (@wpbeginner) 23 januari 2015

6. Hur man lÀgger till Twitter-kort i WordPress

Med Twitter-kort kan du visa en sammanfattning och miniatyrbild frĂ„n din artikel nĂ€r nĂ„gon tweeter en lĂ€nk till din webbplats. Twitter kommer att visa en lĂ€nk mĂ€rkt ‘Visa sammanfattning’ bredvid din Tweet som utökar tweeten sĂ„ att sammanfattningen visas sĂ„ hĂ€r.

Twitter-kort

7. Visa senaste tweets i WordPress

Twitter Àr nÀtets diskussionsnav. Genom att visa dina senaste tweets kan du ge dina anvÀndare en chans att hoppa in i konversationen direkt frÄn din webbplats.

Det enklaste sÀttet att visa dina senaste tweets i WordPress-sidofÀltet Àr att anvÀnda den officiella Twitter-widgeten. Det lÄter dig visa dina senaste tweets, och dina anvÀndare kan tweeta dig direkt frÄn din webbplats.

Senaste förhandsvisning av widget för tweets

Det finns inget behov av att anvÀnda ett Twitter-plugin för WordPress för att göra detta.

8. Visa selektiva tweets i WordPress

Vill du inte visa dina senaste tweets? Inga problem. Du kan enkelt visa tweets om specifikt Àmne i din WordPress-blogg.

Med hjÀlp av den officiella Twitter-widgeten kan du generera koden för att visa tweets pÄ vilket sökord eller hashtag som helst. Kopiera bara koden och klistra sedan in en textwidget, inlÀgg eller sida i WordPress.

Visar selektiva tweets med nyckelord eller hashtags

9. Publicera automatiskt dina tweets som blogginlÀgg pÄ WordPress

Vill du nÄgonsin publicera dina tweets som inlÀgg pÄ WordPress?

Du kan göra det genom att anvÀnda plugin-programmet Twitter Tools. Den integrerar din WordPress-blogg med Twitter och lÄter dig automatiskt hÀmta dina senaste tweets och lÀgga till dem som nya inlÀgg i din WordPress-blogg.

Du kan vÀlja att publicera varje tweet som sitt eget inlÀgg, eller kombinera inlÀgg i en daglig sammanfattning.

Twitter-verktyg som arkiverar dina tweets som inlÀgg pÄ WordPress

10. LĂ€gga till en Pay With Tweet-knapp i WordPress

Ett bra sÀtt att bygga en följd pÄ Twitter Àr att be dina lÀsare att följa dig i utbyte mot en exklusiv nedladdning. Du kan stÀlla in det med Pay med ett Tweet-plugin.

Du mÄste ansluta plugin till ditt Twitter-konto genom att skapa en app som Àr en ganska okomplicerad process som förklaras mycket tydligt i vÄr handledning. Efter installationen kan du skapa en ny knapp och stÀlla in den tweet som du vill att anvÀndarna ska skicka.

Betala med en förhandsgranskning av tweet-knappen

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att upptÀcka de bÀsta WordPress twitter-pluginsna och hackarna. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr lista över de 40 mest anvÀndbara verktygen för att hantera och vÀxa din WordPress-blogg.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.