10 WordPress PayPal-plugins för att enkelt acceptera betalningar

PayPal and WordPress

Vill du acceptera betalningar pÄ din WordPress-webbplats? PayPal gör det enkelt för webbplatsÀgare att acceptera betalningar online utan ett handelskonto. I den hÀr artikeln visar vi dig 10 WordPress PayPal-plugins för att acceptera betalningar.

Innan vi börjar, om du bara vill lÀgga till en PayPal-donationsknapp pÄ din webbplats, kolla in vÄr handledning om hur du lÀgger till en PayPal-doneringsknapp i WordPress.

FortsÀtt lÀsa för alla andra som vill acceptera PayPal-betalningar för att sÀlja produkter och tjÀnster.

1. Snabba PayPal-betalningar

Snabba PayPal-betalningar

Detta enkla men kraftfulla plugin gör att du enkelt kan acceptera betalningar med PayPal. Allt du behöver göra Àr att stÀlla in ett betalningsformulÀr och lÀgga till det pÄ valfri sida pÄ din webbplats med hjÀlp av en kortkod. Plugin-programmet ger ocksÄ ett enkelt anvÀndargrÀnssnitt för att anpassa utseendet pÄ ditt betalningsformulÀr.

2. PayPal-svarare

PayPal-svarare

PayPal Responder lÄter dig sÀlja enskilda produkter pÄ din webbplats med PayPal. Dina anvÀndare kan betala för en produkt med PayPal, och du kan konfigurera en autosvarare som skickar anvÀndarna lÀnken frÄn vilken de kan ladda ner eller hÀmta den produkt du erbjuder. Det Àr vÀldigt enkelt och sÀrskilt anvÀndbart för enstaka produktwebbplatser eftersom det eliminerar behovet av att lÀgga till en kundvagn.

3. PayPal-donationer

PayPal-donationer

PayPal-donationer Àr ett enkelt plugin som kommer med kortkod och en fÀrdig att anvÀnda PayPal WordPress-widget som du kan lÀgga till i dina sidofÀlt. Allt du behöver göra Àr att installera och aktivera pluginprogrammet och sedan besöka InstÀllningar »PayPal-donationer för att konfigurera plugin. Du kan vÀlja en tack-sida dÀr anvÀndarna kommer att omdirigeras efter donationen.

4. PayPal-kortkod

PayPal-betalningskort

Som namnet antyder lÄter detta plugin dig lÀgga till en PayPal-knapp med en WordPress-kortkod. Du kan konfigurera alla plugin-alternativ i kortkoden vilket gör det lite komplicerat. Pluginsidan har alla möjliga parametrar och instruktioner om hur du anvÀnder den.

5. WordPress enkel PayPal kundvagn

WordPress Enkel PayPal Kundvagn

WordPress Simple PayPal-kundvagn Àr ett enkelt sÀtt att sÀlja produkter / tjÀnster pÄ din webbplats och acceptera betalningar med PayPal. Det lÀgger till ett kundvagnssystem och tillÄter anvÀndare att lÀgga till produkter (fysiska sÄvÀl som digitala varor) i sin kundvagn. I kassan kan anvÀndare betala med PayPal.

6. Enkel PayPal kundvagn

Enkel PayPal-kundvagn Àr en annan WordPress-kundvagn för PayPal som lÄter dig sÀlja pÄ din webbplats. Du kan helt enkelt infoga knappen LÀgg till i kundvagn pÄ vilken WordPress-sida som helst. Det tar anvÀndare till PayPal dÀr de kan betala. Detta plugin lÄter dig ocksÄ stÀlla in omdirigeringssidor för bekrÀftelse och tackanteckningar.

Enkel PayPal kundvagn

7. PayPal för WooCommerce

WooCommerce Àr det mest populÀra plugin-programmet för WordPress e-handel, och det har inbyggt stöd för vanliga PayPal-konton. PayPal för WooCommerce ger stöd för bÄde PayPal expresskassa och PayPal Pro API-stöd för alla WooCommerce-webbplatser. Det lÀgger till PayPal Payments Pro-fliken till kassan pÄ WordPress dÀr du kan konfigurera plugin.

PayPal för WooCommerce

8. PayPal-betalning

PayPal Payment Àr ett relativt nytt plugin som erbjuder en PayPal WordPress-widget och en kortkod. Du kan lÀgga till PayPal-knappen i inlÀgg, sidor och sidofÀlt. Plugin underhÄller ocksÄ en lista över betalningar och skickar e-postmeddelanden om bekrÀftelse av betalning till WordPress-administratören sÄvÀl som kunden.

PayPal-betalning

9. PayPal Pro och PayPal Express för enkla digitala nedladdningar

PayPal för EDD

Easy Digital Downloads Àr ett annat populÀrt WordPress e-handelsplugin som har inbyggt stöd för PayPal. Detta plugin lÀgger till PayPal Express- och PayPal Pro-betalningsportaler till din Easy Digital Downloads-webbplats. Med PayPal Pro API i WordPress kan dina kunder ange sin kreditkortsinformation utan att lÀmna din webbplats. Det lÄter dig sömlöst integrera din WordPress-webbplats med PayPal. Obs! PayPal Pro Àr endast tillgÀngligt i USA, Storbritannien, Kanada och Australien.

10. WPForms

WPForms

WPForms Àr det mest nybörjarvÀnliga kontaktformulÀret för WordPress. Med denna drag & slÀpp online-formulÀrbyggare kan du enkelt skapa kontaktformulÀr, e-postprenumerationsformulÀr, bestÀllningsformulÀr, betalningsformulÀr och andra typer av onlineformulÀr med bara nÄgra fÄ klick.

Med PayPal-tillÀgget kan du acceptera betalningar i WPForms. Du kan skapa dina egna formulÀr som bestÀllningsformulÀr, donationsformulÀr eller produktköpsformulÀr. Den kan anvÀndas för betalningar, sponsrade inlÀggsbetalningar, donationer etc.

Vi anvÀnder WPForms pÄ WPBeginner och alla vÄra andra webbplatser.

AnvÀnd denna WPForms-kupong för att fÄ 10% rabatt pÄ ditt köp.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att hitta ett PayPal WordPress-plugin för att acceptera betalningar pÄ din webbplats. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr guide om 5 PayPal-alternativ att samla in betalningar för i WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.