14 verkligt konstnÀrliga WordPress-sidhuvuddesigner

14 verkligt konstnÀrliga WordPress-sidhuvuddesigner

WordPress-mönster förbises ofta, och det Àr ocksÄ nÄgra av webbdesignerna. Men sanningen Àr att det finns mÄnga WordPress-mönster som Àr vÀrda samma uppmÀrksamhet som andra konstverk fÄr i gallerier. Nedan har vi markerat 14 riktigt konstnÀrliga WordPress-sidhuvuddesigner som fÄr dig att se tvÄ gÄnger och vill stirra pÄ den i timmar.

Medan vi har försökt tolka vad som hÀnder i designen Àr det bara konstnÀren som kan ge oss den verkliga innebörden. Vi vÀlkomnar alla artister, om de ser det hÀr inlÀgget, vÀnligen skicka en kommentar med en minibeskrivning, och vi kommer att lÀgga till den i det hÀr inlÀgget.

1. Ma.tt

Det hÀr Àr WordPress-grundarens, Matt Mullenwegs blogg. Matt har en mycket attraktiv rubrikdesign för sin WordPress. Det Àr en av de mest kreativa rubrikerna vi har sett att anvÀndas pÄ en WordPress-blogg. Grunge-textstil med perfekta fÀrger och ljuseffekter gör denna rubrik enastÄende.

2. Web Designer Designer Wall

Web Designer Designer Wall

Denna design av Nick La har fÄtt hundratals positiva recensioner, och det Àr i slutÀndan en av de bÀst rankade bloggdesignerna pÄ nÀtet. Nick har gjort ett fantastiskt jobb med att visa de sanna fÀrgerna som Àr ögonvÀnliga, tillsammans med den perfekta placeringen av logotypen.

3. WebbdesigndepÄ

Web Designer Depot

Walter Apai, killen bakom WDD har gjort ett hÀpnadsvÀckande jobb med rubrikdesignen som ger liv Ät webbplatsen som helhet. Den interaktiva sidhuvuddesignen visar expertkunskaper som en anvÀndare bara kan stirra pÄ i timmar.

Korrigering: Walter har informerat oss om att designen gjordes av Radim Malinic

4. Ayaka Ito

Ayakaito

Ayaka Ito Àr en mediedesigner som verkligen har visat den kreativa touchen pÄ sin blogg. Det finns sÄ mycket som hÀnder i rubriken, att det nÀstan fÄr ett sinne att undra vad konstnÀren tÀnkte.

5. Deborah Cavenaugh

Deborah Cavenaugh

Sidans rubrik har mycket pÄ gÄng. Den visar den sanna formen av konst i vattenfÀrgstyp pÄ en WordPress-rubrik. Skulle vara nyfiken pÄ att veta vad Deborah tÀnkte nÀr den hÀr webbplatsen designades.

6. N.Design Studio

N.Design Studio

Denna webbplats Ă€r ocksĂ„ en produktion av Nick La som Ă€r kĂ€nd för sin konstnĂ€rliga design. Denna rubrik har mycket ögonvĂ€nlig fĂ€rg och perfekt logotypplacering. Även om det ifrĂ„gasĂ€tts vad fĂ„glarna gör dĂ€r, men vad det Ă€n Ă€r, ser det fantastiskt ut.

7. Jason Bradbury

Jason Bradbury

Jason har en mycket interaktiv rubrik pÄ sin webbplats. Den effektiva anvÀndningen av javascript och visning av bilder försÀkrar att han verkligen gillar prylar som webbplatsen antyder. Rubrik ger ett bra första intryck, lite lÄngsamt att ladda vid tillfÀllen, ÀndÄ Àr det ett fantastiskt konstverk.

8. Ozon3

Ozon3

Designarna av ozon har visat en mycket levande rubrik som Àven om det inte ser ut har mycket pÄ gÄng. Den vackra fÀrganvÀndningen och den grönskande effekten gör denna rubrik till ett kreativt konstverk.

9. Amour Chaleur

Amour Chaleur

Efter att ha lÀst den hÀr webbplatsen ger den oss en beskrivning av namnet Amour Chaleur. Det Àr ett franskt ord för kÀrlek och vÀrme. Designern ser till att förmedla det budskapet genom denna vÀlkomnande rubrikdesign. Landskapet i rubriken gör att man bara vill stirra pÄ det i timmar.

10. Kolsocker

Kolsocker

Rubrikdesignen pÄ kolsocker visar att författaren till denna webbplats Àr en hÄrd arbetare som indikeras av kaffet. Det finns en linjal, papper och andra verkliga föremÄl. Denna typ av tema blir ganska vanligt nu i WordPress-bloggar eftersom det finns en hel del som anvÀnder kaffekoppstilen.

11. Den Indie Dude

Den Indie Dude

Sidhuvudet pÄ den hÀr webbplatsen berÀttar för anvÀndaren vad den hÀr webbplatsen handlar om och gör det tydligt pÄ ett mycket kreativt sÀtt. Bilden du ser högst upp Àr en tecknad karaktÀr av Àgaren Alex Linebrink. Han sÀger pÄ om-sidan för att vara indie, du mÄste vara oberoende och du mÄste vara original. Vi kan försÀkra dig Alex om att du gör ett bra jobb med ditt mÄl. Mycket kreativt arbete.

12. Cult Foo

Cult Foo

Cult Foo har en mycket fÀrgstark rubrik med mycket konstverk. FÄglarna tar upp pixlarna som om det Àr en post. Det Àr svÄrt att förstÄ vilket budskap designaren försöker förmedla.

13. BasmatitrÀd

BasmatitrÀd

Rubriken pÄ den hÀr webbplatsen Àr inte sÀrskilt fÀrgstark, eftersom den anvÀnder grunge-stilen. Det fÄr bara att undra vad detta konstverk försöker förmedla. Vilket meddelande skickar det dÀr ute. FrÄn webbplatsens utseende Àr det en designblogg, men frÄn utseendet pÄ rubriken kan du inte riktigt berÀtta det.

14. JRVelasco

JR Velasco

Velasco har skapat ett verkligt mÀsterverk. MÀnniskor kan stirra pÄ det och argumentera om vilket budskap den hÀr konsten försöker förmedla och kommer fortfarande inte fram till slutsatsen.

KĂ€llor

Utan dessa fyndiga webbplatser skulle vi inte kunna göra denna samling.

Om du vill att din webbplats ska fÄ samma exponering, övervÀg att skicka den till följande gallerier eftersom de flesta designtidskrifter eller webbplatser som vÄr blÀddrar i dem för att göra vÄra listor.