15 bÀsta Android-appar för författarna 2020

15 bÀsta Android-appar för författarna 2020

Att skriva text pÄ en dator Àr enkelt, vi behöver bara öppna Anteckningar eller Word-dokument för att börja skriva. Saker blir dock lite komplicerade nÀr det gÀller Android-smartphones. Android-smartphones ger anvÀndare Memo för att skriva text, men det ger inte den bÀsta skrivupplevelsen nÄgonsin.

SÄ om du Àr författare och om du letar efter de bÀsta apparna för att skriva text lÀser du rÀtt artikel. I den hÀr artikeln ska vi dela nÄgra bÀsta Android-appar som skulle förbÀttra din skrivupplevelse pÄ Android.

15 bÀsta Android-appar för författarna 2020

Det Àr vÀrt att notera att det finns mÄnga Android-skrivappar tillgÀngliga pÄ Google Play Butik, men det Àr inte möjligt att nÀmna dem alla. SÄ i den hÀr artikeln har vi delat de appar som Àr populÀra och har massor av positiva recensioner. SÄ, lÄt oss kolla in de bÀsta Android-apparna för författarna.

1. IA Writer

IA Writer

Den hÀr appen var mycket populÀr bland författarna pÄ iOS-plattformen innan den fick en helt ny version för Android. Medan det ser ut pÄ Android tar det bara inte tillrÀckligt med tid för appen att fÄ hela trafiken och populariteten. I slutÀndan med funktionerna för att synkronisera filerna frÄn Google Drive och Dropbox samt exportera filerna till flera format Àr den hÀr appen bara perfekt för författarna. Det bÀsta Àr att den hÀr appen Àr tillgÀnglig gratis!

2. Monospace Writer BETA

Monospace Writer BETAMonospace Writer BETA

Med grundlÀggande textformateringsalternativ och enkel design Àr den hÀr appen bÀst för anvÀndare som vill skriva sin artikel utan att bli distraherade i mÄnga av dessa funktioner och funktioner. Den hÀr appen har integrationen med Google Drive och Dropbox sÄ att du enkelt kan importera dina textdokument och Àven exportera dem till molnlagringen varifrÄn den kan nÄs pÄ vilken enhet som helst senare. Molnintegration Àr endast tillgÀnglig i den betalade versionen av den hÀr appen som kostar cirka $ 4!

3. JotterPad

JotterPadJotterPad

En annan enkel men skrivfokuserad app som anvÀndarna kan anvÀnda för att skriva sina dokument, berÀttelser etc. utan att distraheras av flera alternativ som kÀnns runt i grÀnssnittet. Bortsett frÄn dessa Àr den bÀsta funktionen i denna app att den kan spara ögonblicksbilder av ditt arbete som kan vara oerhört hjÀlpsamma! Förutom det har appen ocksÄ stöd för Bluetooth-tangentbord och genvÀgar som Àr extremt fördelaktiga för smÄskÀrmsenheterna.

4. Writer Plus

Writer PlusWriter Plus

Fantastiskt grÀnssnitt gör att du kÀnner dig intresserad av att skriva texten pÄ din enhet. Integrerad med massor av fantastiska funktioner för redigering av texten samt formatering av textstilar Àr denna kostnadsfria app vÀrt att göra skrivuppgifter. TyvÀrr finns det inget stöd för molntjÀnsterna, vilket innebÀr att du bara mÄste spara och komma Ät alla dina filer pÄ enhetens lokala lagring!

5. MarkdownX

MarkdownXMarkdownX

Detta Àr en utmÀrkt app som ökar de vanliga textredigeringsfunktionerna sÄvÀl som förhandsgranskningslÀget för dina slutdokument. Du kunde bara komma Ät dina Dropbox-mappar för textfilerna, exportera data till HTML-format eller direkt till textformatet. Allt detta fÄr du utan kostnad sÄ du borde gÄ för det!

6. YourQuote

Din citatDin citat

YourQuote Àr i grunden en skriv- och bloggapp som sÀnder dina ord som vackra bilder och text pÄ bilder. Denna app lÄter dig skriva pÄ foton och tillhandahÄlla din upphovsrÀtt, vÀnda all din kreativa skrivning Google sökbar som dina citat.

7. INKredible

INKredibleINKredible

Om du vill skapa en enastÄende skrivupplevelse pÄ en surfplatta Àr INKredible bara för dig. Den hÀr appen Àr tÀnkt att vara distraktionsfri. INKredible gör att skrivning pÄ en surfplatta kÀnns lika bra som eller till och med större Àn penna pÄ papper.

8. ClevNote

ClevNoteClevNote

ClevNote Àr en memo-app som hjÀlper anvÀndare att skriva memos som behövs dagligen. Du kan skriva ner nödvÀndiga föremÄl och anvÀnda dem för inköpslistan eller att göra-listan. Du kan fritt Àndra den för en att göra-lista, arbetslista eller nÄgon form av saker-att-göra-lista.

9. Anteckningsblock

AnteckningsblockAnteckningsblock

Detta Àr en fullfjÀdrad och lÀttanvÀnd anteckningsblockapp för din Android-smartphone. Du kan anvÀnda den hÀr appen som en digital anteckningsbok eller dagbok. Appen Àr ocksÄ bÀst för inspelning av förelÀsningar, affÀrsmöten och intervjuer.

10. Spara mina anteckningar

BehÄll mina anteckningarBehÄll mina anteckningar

Om du letar efter en enkel och enkel anteckningsblockapp för din Android-smartphone som du kan anvÀnda för snabb anteckning, bör du ladda ner och installera Keep My Notes-appen frÄn Google Play Store. Den har en offline anteckningsbok som du kan anvÀnda för att skriva pÄ alla anteckningar att komma ihÄg utan behov av en internetanslutning.

11. Författare

FörfattareFörfattare

Tja, om du letar efter en kraftfull Android-skrivapp som Àr enkel att anvÀnda och kommer utan distraktion av en traditionell ordbehandlare, sÄ kan Writer vara det perfekta valet för dig. Appen packar nÀstan allt du behöver för dina skrivbehov.

12. Google Dokument

Google DokumentGoogle Dokument

Tja, Google Docs Àr inte precis en app för författare, men det Àr inget mindre Àn det. Google Docs Àr ett av de bÀsta filformaten som anvÀnds för att skapa, redigera och samarbeta med andra om dokument. Med Google Dokument kan du skapa nya dokument eller redigera befintliga filer nÀr du Àr pÄ sprÄng. Inte bara det, men Google Docs fungerar ocksÄ offline.

13. Writer Plus

Writer PlusWriter Plus

Writer Plus Àr en annan bÀsta gratis Android-författar-app som kreativa författare skulle Àlska att anvÀnda. Det bÀsta med Writer Plus Àr att det gör det möjligt för anvÀndare att skriva ner snabba poÀng. Inte bara det, men skrivappen kommer utan krÄngel och distraktion frÄn en traditionell ordbehandlare. Det yttersta mÄlet för Writer Plus Àr att göra saker enkla och det försöker vara sÄ grundlÀggande som möjligt.

14. IngefÀra tangentbord

IngefÀra tangentbordIngefÀra tangentbord

Om du Àr författare behöver du förmodligen en produktiv tangentbordsapp. Ginger Keyboard Àr en av de bÀsta och mest anvÀnda tangentbordsprogrammen för författare som uppfyller alla dina skrivbehov. Det mest intressanta med Ginger Keyboard Àr dess avancerade omformulering av mening som omedelbart kan ge dig nya variationer för dina meningar.

15. Grammatiskt tangentbord

Grammatiskt tangentbordGrammatiskt tangentbord

Grammarly Keyboard Àr en av de ledande engelska grammatikstjÀnsterna som finns för stationÀra och mobila operativsystem. Grammarly Keyboard för Android innehÄller en sofistikerad grammatikchecker, kontextuell stavningskontroll, interpunktionskorrigering, etc. Inte bara det, men Grammarly Keyboard kommer att förbÀttra din totala vridningsförmÄga.

SÄ det hÀr var de bÀsta Android-apparna för författarna som allt de kunde anvÀnda för Àven stora projekt mycket potentiellt. Jag hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig! Dela det med dina vÀnner ocksÄ. Om du kÀnner till nÄgra andra sÄdana appar, lÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.