15 bÀsta appar för iOS-blockerare för att blockera irriterande samtal pÄ iPhone

15 bÀsta appar för iOS-blockerare för att blockera irriterande samtal pÄ iPhone

Det fantastiska med iPhone Àr att den levereras med en inbyggd samtalsblockerare. IPhone: s standardanropsspÀrr Àr tillrÀckligt kapabel för att blockera samtal. Det saknar dock fÄ funktioner, och det Àr inte sÄ mycket avancerat jÀmfört med vissa tredjepartsappar som Truecaller & andra.

Att ha en standardanropsblockerare-app för iOS kan vara ett utmÀrkt val eftersom det kan hjÀlpa dig att bli av med telemarketing-samtal, bedrÀgeri och skrÀppostsamtal, blockera okÀnda samtal osv. Saken Àr att det finns flera samtalsblockerare-appar tillgÀngliga pÄ iOS app store vilket Àr mycket bÀttre jÀmfört med standard.

15 bÀsta appar för iOS-blockerare för att blockera irriterande samtal pÄ iPhone

Standardappen för samtalsblockering för iOS ger oss inte de funktioner som vi hittar i en app frÄn tredje part. DÀrför har vi beslutat att lista ner nÄgra av de bÀsta app-blockeringsapparna för iPhone som du kan anvÀnda för att blockera skrÀppostsamtal. SÄ kolla in listan över de bÀsta iPhone-blockeringsapparna.

1. TrueCaller

TrueCaller

TrueCaller Àr faktiskt inte en samtalsblockerare-app, men den kommer med nÄgra avancerade samtalsblockeringsfunktioner. TrueCaller Àr en app som Àr utvecklad för att hitta mobilnummerinformation globalt. Appen exponerar numren för varje riktig anvÀndare som ibland kan kÀnna sig orolig. Det Àr dock en av de högst rankade apparna som kommer med en inbyggd samtalsblockerare. Du kan anvÀnda TrueCaller Call blockeraren för att svartlista valfritt nummer.

2. RoboKiller

RoboKillerRoboKiller

Det fantastiska med RoboKiller Àr att den kommer med ett ID-nummer i realtid som kan hjÀlpa dig att kÀnna igen skrÀppostsamtalet. RoboKillers iTunes-sida hÀvdar att RoboKiller kan minska oönskade samtal med upp till 90% pÄ bara 30 dagar. SÄ det Àr en av de kraftfulla samtalsblockeringsapparna som du kan anvÀnda pÄ din iPhone.

3. Hiya nummerpresentation och blockering

Hiya nummerpresentation och blockeringHiya nummerpresentation och blockering

Den hÀr appen liknar mycket RoboKiller som hade listats ovan. Det bra Àr att Hiya Caller ID och block automatiskt kÀnner igen och blockerar inkommande skrÀppost och telemarketing-samtal. Bortsett frÄn det lÄter det dig ocksÄ skapa en anpassad blocklista för att automatiskt avvisa samtal.

4. Mr. Number Call Block & Lookup

Mr. Number Call Block & LookupMr. Number Call Block & Lookup

Tja, om du letar efter en app som Àr community-driven, sÄ kan Mr. Number Call Block & Lookup vara ett utmÀrkt val för dig. Gissa vad? Mr. Number Call Block & Lookup Àr en av de bÀsta och populÀra iOS-blockeringsappar som finns tillgÀngliga i App Store. Appen Àr kÀnd för sin snabba omvÀnd uppslagning och drivs av community-anvÀndaren av Hiya.

5. Ring Bliss

Ring BlissRing Bliss

Appen har en unik funktion som kallas DND (Stör ej) som automatiskt kÀnner igen och blockerar skrÀppost och telefonsamtal. Call Bliss för iOS lÄter dig ocksÄ tysta alla inkommande samtal. Det erbjuder anvÀndarna olika profiler för att blockera, tysta inkommande samtal.

6. Sync.ME – nummerpresentation och blockering

Sync.ME - nummerpresentation och blockeringSync.ME – nummerpresentation och blockering

Det Ă€r en av de mest spĂ€nnande ID-blockerare som du kan anvĂ€nda pĂ„ din iPhone. Det fantastiska med Sync.ME Ă€r att det inte bara visar uppringnings-ID utan ocksĂ„ varnar dig om skrĂ€ppostsamtal. Det intressanta med Sync.ME – nummerpresentation och blockering Ă€r att det uppdaterar dina kontakter foton lĂ€nkade till sociala nĂ€tverksplattformar.

7. Norton Mobile Security

Norton Mobile SecurityNorton Mobile Security

Det Àr inte precis en app för att blockera samtal, men det Àr en fullfjÀdrad sÀkerhetsapp. SÀkerhetsappen för iOS har ocksÄ en förstklassig samtalsblockerare som identifierar och blockerar telemarketing och skrÀppostsamtal. Inte bara det, men du kan ocksÄ lÀgga till siffrorna i blocklistan manuellt.

8. Whoscall – nummerpresentation och blockering

Whoscall - nummerpresentation och blockeringWhoscall – nummerpresentation och blockering

Appen Ă€r enormt populĂ€r i iOS app store, och den kommer med massor av spĂ€nnande funktioner. Precis som Truecaller identifierar Whoscall ocksĂ„ okĂ€nda samtal. SĂ„ du skulle veta vem som ringer dig innan du ringer. Bortsett frĂ„n alla dessa Ă€r Whoscall – Caller ID & Block ocksĂ„ kĂ€nt för sina samtalsblockeringsfunktioner. Du kan schemalĂ€gga valfritt nummer och njuta av den oavbrutna kvalitetstiden.

9. Call Blocker: Blockera spam-samtal

Call Blocker: Blockera spam-samtalCall Blocker: Blockera spam-samtal

Tja, den hÀr appen liknar ganska mycket TrueCaller-appen som hade listats ovan. Det fantastiska med Call Blocker: Blockera skrÀppostsamtal Àr att det har över 100 000 telefonnummer registrerat och det kan automatiskt berÀtta om du fÄr skrÀppost eller telefonsamtal. Med samtalsblockerare: Blockera skrÀppostsamtal kan du blockera irriterande samtal pÄ bara nÄgra fÄ kranar.

10. YouMail

YouMailYouMail

Det Ă€r en annan intressant samtalsblockeringsapp för iOS som du kan anvĂ€nda just nu. Det fina med YouMail Ă€r att den ersĂ€tter din standardvisuella iPhone-röstmeddelande med YouMail. Det bĂ€sta med YouMail Ă€r att det automatiskt kan blockera robocalls och telemarketers genom att spela dem en “Number out of service” -hĂ€lsning.

11. Samtalskontroll

Samtalskontroll

Tja, Call Control Àr en av de bÀsta och högst rankade samtalsblockeringsapparna som finns tillgÀngliga i iOS app store. Det fantastiska med samtalskontroll Àr att den har en smart blockteknik för att upptÀcka och stoppa spammare, telefonsÀljare och robocallers frÄn att ringa dig. Appen kommer med ett bra grÀnssnitt och ger anvÀndarna mer kontroll över samtalen.

12. Enkel samtalsblockering

Enkel samtalsblockerareEnkel samtalsblockerare

Som namnet pÄ appen sÀger Àr Simple Call Blocker ett av de enkla och lÀtta iPhone-verktygen för att blockera oönskade samtal. PÄ Simple Call Blocker kan du blockera antingen enskilda kontakter eller intervall för kontakter. Det som Àr intressant Àr att Simple Call Blocker inte samlar in nÄgon personlig information frÄn anvÀndarna.

13. Blockering av skrÀppostsamtal för WideProtect

WideProtect Spam Call BlockerWideProtect Spam Call Blocker

Tja, om du letar efter en iOS-app för att blockera inte bara samtal utan oönskade SMS och MMS, kan WideProtect Spam Call Blocker vara det bÀsta valet för dig. Appen Àr mycket populÀr i iOS-appbutiken och den har mÄnga avancerade funktioner. PÄ nackdelen var de flesta av de avancerade funktionerna bara tillgÀngliga i premiumversionen av appen.

14. CallHound

CallHoundCallHound

IstÀllet för att lÄta anvÀndare lÀgga till nummer i blocklistan tillÄter iOS-appen anvÀndare att skapa regler för att blockera samtal. Du kan till exempel skapa regler för att blockera nummer med speciella symboler, register eller uttryckssymboler. Bortsett frÄn det kan du ocksÄ blockera nummer som börjar med liknande siffror etc. SÄ, CallHound Àr en annan bÀsta och mest unika iOS-samtalsblockeringsapp som du kan anvÀnda just nu.

15. Nomorobo Robocall-blockering

Nomorobo Robocall-blockeringNomorobo Robocall-blockering

Gissa vad? Nomorobo Robocall Blocking blockerar automatiskt alla irriterande robocalls, telemarkets, spam-texter. För att blockera spammare anvÀnder den sin enorma databas med nummerpresentation som bestÄr av 1 500 000 nummer. Bortsett frÄn det kan Nomorobo Robocall Blocking ocksÄ anvÀndas för att blockera enskilda nummer.

SÄ det hÀr Àr de 15 bÀsta app-blockeringsapparna för iPhone som du skulle vilja ha. Om du kÀnner att listan saknar nÄgon viktig app, se till att du tappar namnet i kommentarfÀltet nedan. Jag hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig! Dela det med dina vÀnner ocksÄ.