15 bÀsta Chrome-tillÀgg för produktivitet 2020

15 bÀsta Chrome-tillÀgg för produktivitet 2020

Det Àr ingen tvekan om att Google Chrome just nu Àr den mest populÀra skrivbordswebblÀsaren. Det fantastiska med Googles egen webblÀsare Àr att det tillÄter anvÀndare att utöka sina funktioner genom tillÀgg och webbappar. Precis som Android-appar kan Chrome-tillÀgg lÀgga till extra funktionalitet i din webblÀsare.

Vi har redan delat en hel del artiklar om Google Chrome-tillÀgg, och i den hÀr artikeln ska vi diskutera nÄgra av de bÀsta Chrome-tillÀggen för produktivitet. Dessa Chrome-tillÀgg hjÀlper dig att fokusera pÄ dina uppgifter. Dessa Google Chrome-tillÀgg kommer att tjÀna dig pÄ ett annat sÀtt. Det kan till exempel hjÀlpa dig att spara tid genom att prioritera dina viktigaste verk, hantera din att göra-lista, blockera tidskrÀvande webbplatser etc.

15 bÀsta Chrome-tillÀgg för produktivitet 2020

SÄ lÄt oss ta en kort titt pÄ nÄgra av de bÀsta Google Chrome-tillÀggen för att öka din produktivitet. Det Àr vÀrt att notera att det hÀr Àr de gratis Chrome-tillÀgg som finns tillgÀngliga i Chrome webbutik. SÄ se till att ladda ner tillÀggen frÄn Chrome webbutik bara för att undvika sÀkerhetsproblem.

1. Google Keep

Google Keep

Det Àr en av de bÀsta anteckningsbara kromtillÀgg som finns pÄ webbutiken som skulle öka din produktivitet. Anteckningsverktyget stöds av Google och det kan hjÀlpa dig att hantera dina dagliga uppgifter mer effektivt. Vad som Àr mer anvÀndbart Àr att det lÄter dig integrera data frÄn andra populÀra antecknings-tjÀnster som OneNote och Evernote.

2. LastPass

LastPassLastPass

Att ha en lösenordshanterare kan förbĂ€ttra din produktivitet. Lösenordshanteringsappar och -tjĂ€nster eliminerar behovet av att manuellt ange lösenorden pĂ„ olika webbplatser. Om vi ​​pratar om LastPass-tillĂ€gget sparar det automatiskt alla lösenord i sitt valv. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du hantera alla dina lösenord sĂ€kert pĂ„ ett stĂ€lle.

3. OneTab

OneTabOneTab

Tja, OneTab Àr ett Chrome-tillÀgg med ny flik som kan pÄskynda din enhet genom att minska CPU-belastningen. Det bÀsta med OneTab Àr att det ordnar alla flikar i en lista som sparar minne. NÀr du listar flikarna vilar den automatiskt i vilolÀge och ÄterstÀller den nÀr du behöver det. PÄ detta sÀtt kan du fokusera mer pÄ den aktuella fliken samtidigt som du fÄr maximal datorhastighet.

4. Spara i Pocket

Spara i PocketSpara i Pocket

Om du letar efter ett Chrome-tillÀgg för att spara webbsidor för visning offline kan Spara i fickan vara det bÀsta valet för dig. Gissa vad? Pocket finns pÄ nÀstan alla större plattformar, inklusive iOS, Linux, Android, etc. Vad som Àr viktigare Àr att den synkroniserar data mellan enheter.

5. HĂ„ll fokusd

HĂ„ll dig fokuseradHĂ„ll dig fokuserad

Tja, vi tappar alla pÄ nÄgot sÀtt nÀr vi besöker slumpmÀssiga webbplatser som YouTube. SÄ Stay Focusd Chrome-tillÀgget Àr för dem som vill sÀtta en grÀns för att surfa pÄ de tidskrÀvande webbsidorna. Det Àr i grunden en förlÀngning som tillÄter anvÀndare att blockera olika webbplatser som kan leda till bÀttre produktivitet. Inte bara det, men med Google Chrome-tillÀgget kan du ocksÄ begrÀnsa den tid du spenderar pÄ varje webbplats.

6. Adblock Plus

Adblock plusAdblock plus

LÄt oss erkÀnna att ingen gillar att titta pÄ annonser. Numera Àr de flesta webbplatser och webbtjÀnster beroende av annonser för att generera intÀkter. Annonser var viktiga för utvecklarna, men de förstör vanligtvis vÄr webbupplevelse. SÄ för att hantera annonser kommer Adblock Plus-kromförlÀngningar att spela. TillÀgget tar bort alla annonser frÄn de webbsidor du besöker.

7. Sessionskompis

Session kompisSession kompis

Om du letar efter det bÀsta Google Chrome-tillÀgget för att hantera din nuvarande surfning och bokmÀrken, kan Session kompis vara det bÀsta valet för dig. Bortsett frÄn det kan Session Buddy ocksÄ spara flera flikar för att öppna dem senare. SÄ, Session kompis Àr för dem som vill frigöra CPU-belastning och undvika röran.

8. Pushbullet

PushbulletPushbullet

Om du Àr en upptagen person och letar efter nÄgra metoder som hanterar telefonens textmeddelanden frÄn din dator, kan Pushbullet vara det bÀsta valet. Pushbullet Chrome-tillÀgg tillÄter anvÀndare att ansluta sina smartphones för att utbyta meddelanden. Bortsett frÄn det tillÄter Pushbullet ocksÄ anvÀndare att dela lÀnkar mellan enheter.

9. Grammatik

GrammatikGrammatik

Grammarly Àr en annan bÀsta Google Chrome-förlÀngning för produktivitet. Det fantastiska med Grammarly Àr att det i hög grad hjÀlper till att minimera skriv- och grammatiska fel. Chrome-tillÀgget fungerar pÄ varje webbsida och det visar ocksÄ ordboksresultat, synonymer etc.

10. Readism

ReadismReadism

Det Ă€r ett annat bĂ€sta Google Chrome-tillĂ€gg som vi tror kan öka din produktivitet. TillĂ€gget Ă€r enkelt – det berĂ€ttar hur lĂ„ng tid det tar att lĂ€sa en hel webbsida. Readism Ă€r extremt lĂ€tt och det saktar inte ner webblĂ€saren. SĂ„ det Ă€r en annan bĂ€sta Chrome-förlĂ€ngning för att öka produktiviteten.

11. Todoist

TodoistTodoist

Om du vill bli mer produktiv mÄste du anvÀnda Todoist Chrome Extension. KromförlÀngningen förvandlar i princip vilken webbadress som helst till en Todoist-uppgift i din webblÀsare. Bortsett frÄn det tillÄter Todoist ocksÄ anvÀndare att lÀgga till webbplatser i en uppgiftslista dÀr den sparar hela webbplatsen som du tittar pÄ för nÀrvarande.

12. Toggl-knapp: Produktivitet & tidspÄrare

Toggl-knapp: Produktivitet och tidsspÄrareToggl-knapp: Produktivitet och tidsspÄrare

Det Àr i grunden en kromförlÀngning som spÄrar tiden du faktiskt spenderar pÄ att slutföra vissa uppgifter. Det Àr en timer-app som bara startar en timer varje gÄng du klickar pÄ Toggl-knappen. NÀr du har stoppat timern sparas den automatiskt i Toggl-kontot. Vad som Àr mer intressant Àr att Toggl-knappen: Produktivitet och tidspÄrare kan integreras med vissa tillÀggslisttillÀgg eller appar som Trello, Asana, Todoist, etc.

13. Buffert

BuffertBuffert

Tja, om du letar efter sÀtt att schemalÀgga dina blogginlÀgg i olika sociala nÀtverkskanaler, kan Buffer vara det bÀsta valet för dig. TillÀgget kan hjÀlpa dig att spara lite extra tid och energi du spenderar nÀr du lÀgger upp saker pÄ en social nÀtverksplattform.

14. Airstory

AirstoryAirstory

Tja, om du vill sÀtta stopp för att kopiera och klistra in intressanta citat, datapunkter, bilder och allt du hittar online, mÄste du prova Airstory. Gissa vad? chrome-förlÀngningen lÄter anvÀndare spara sin favoritundersökning online som en anteckning. För att spara en anteckning behöver anvÀndarna bara dra och slÀppa anteckningen i Airstory-tillÀgget.

15. Lugn – Style din nya flik

Lugn - Style din nya flikLugn – Style din nya flik

Som namnet pĂ„ tillĂ€gget sĂ€ger Ă€r Calm – Style Your New Tab en krom ny flikförlĂ€ngning som lĂ„ter anvĂ€ndare anpassa den nya fliken med oĂ€ndliga alternativ. Med den hĂ€r tillĂ€gget kan du vĂ€lja att visa motivationscitat, widgets, anteckningar, klockor osv pĂ„ den nya fliksidan. Bortsett frĂ„n det ger Calm – Style Your New Tab ocksĂ„ anvĂ€ndarna mĂ„nga andra personaliseringsalternativ.

SÄ det hÀr Àr de 15 bÀsta Chrome-tillÀggen som du kan anvÀnda för att öka din produktivitet. Om du kÀnner till nÄgra andra tillÀgg som dessa, se till att du slÀpper namnet i kommentarfÀltet nedan. Jag hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig! Dela det med dina vÀnner ocksÄ.