1Password för iOS fÄr rik formatering i anteckningar, iMessage-klistermÀrken och amp; Mer

 1Password för iOS fÄr rik formatering i anteckningar, iMessage-klistermÀrken och amp;  Mer

Utvecklaren AgileBits har uppdaterat sin lösenordshanterare för iPhone och iPad, 1Password, med stöd för Markdown-styling i sÀkra anteckningar som lades till Mac-appen redan i mars. Uppdateringen ger ocksÄ andra förmÄner, inklusive klistermÀrken för dina iMessage-konversationer.

Markdown-support och mer

Med Markdown-stöd kan dina sÀkra anteckningar i 1Password nu anvÀnda styling som fetstil, kursiv, understruken, ordnade och oordnade listor och mer. Dessutom kan du till och med lÀgga till tappbara lÀnkar till dina sÀkra anteckningar, vilket ger funktionsparitet med Mac-appen pÄ sÀkra anteckningar.

1Password 7.1 för iOS levereras nu med en medföljande iMessage-app med en massa 1Password-tema klistermÀrken som du anvÀnder i dina 1Message-konversationer. Du mÄste aktivera iMessage-tillÀgget manuellt genom att trycka pÄ Mer i appfÀltet Meddelanden.

TvÄ av de vanligaste buggarna har klÀmts: sökning returnerar inte lÀngre trasiga eller felaktiga resultat och skapar ett nytt objekt gör inte lÀngre att 1Password inte svarar.

1Password 71. för iOS-Àndringslogg

HÀr Àr allt nytt, förbÀttrat och fixat i 1Passwords 7.1-uppdatering

Ny

FörbÀttrad

Fast

Priser och tillgÀnglighet

1Password för iOS Àr en freemium-nedladdning frÄn App Store med avancerade funktioner som webbÄtkomst och synkronisering av flera enheter lÄst bakom prenumerationsnivÄer: $ 3,99 per mÄnad för individer eller $ 6,99 per mÄnad för en familj pÄ 5 personer.

1Password för Mac Àr ocksÄ en freemium-nedladdning, med valfria prenumerationer i appen.