20 senaste Windows 10-skal och temapaket 2020 (GRATIS)

Best Themes For Windows 10 and Skins

Letar du efter coola bÀsta teman och skinn för ditt Windows 10 OS? DÄ Àr du pÄ rÀtt post. HÀr har vi listat nÄgra av de 20 bÀsta Windows 10-teman och Windows 10-skinspaketen som du kan ladda ner gratis och förbÀttra ditt Windows 10-utseende.

BÀsta teman för Windows 10 och Skins 2020

Windows Àr det ENDAST operativsystem som var 8: e anvÀndare av 10 för nÀrvarande anvÀnder. Men Windows 10 Àr den senaste versionen av Microsoft som har lanserats med ett hÀpnadsvÀckande nytt utseende och funktioner. Efter allvarliga sÄrbarheter och fel pÄ den gamla Windows-versionen Àr Windows 10 en rekommenderad version av Microsoft som Àr sÀker och kommer med de senaste uppdateringarna varje mÄnad.

Men det inbyggda frÀscha utseendet pÄ Windows 10 ser vÀldigt charmigt och premium ut i sig. Men mÄnga av oss Àlskar att skrÀddarsy allt. SÄ Varför oroa dig? Vi har alltid kommit med nÄgot nytt och fantastiska saker direkt pÄ det. Och idag har vi listat topp bÀsta Windows 10-teman och skinnpaket som varje enskild anvÀndare blev kÀr i. Om du fortfarande anvÀnder gamla versioner av Windows som Windows 8, Windows 7, kan du ladda ner Windows 10 helt gratis 2020.

BÀsta Windows 10-skal och teman: Windows 10 Àr nu tillgÀngligt utan kostnad och jag hoppas att du har installerat den senaste versionen av Windows 10 pÄ din bÀrbara dator / PC. Med hjÀlp av anpassade teman kan du enkelt Àndra det gamla anvÀndargrÀnssnittet i Windows 10 som Start-menyn, mappalternativ, kontrollpanelen och nÀstan allt.

Jag Àr en typ av pojke som kÀnner problem efter att ha anvÀnt bÀrbart grÀnssnitt inom en mÄnad, sÄ vad ska jag göra? Ska jag köpa en ny bÀrbar dator? eller ska jag köpa betalda temapaket? eller ska jag byta till ett annat operativsystem? Tja, det Àr inte ett smart val? SÄ att Àndra det gamla GUI / temat till nytt och fashionabelt kan vara ett bra val?

Verkligen??? 😛

Ja, kan det vara. I mitt fall har jag regelbundet installerat senaste och nya kommande Windows 10-teman. Och hÀr i den hÀr artikeln har vi listat nÄgra av vÄra personliga topp 10 bÀsta Windows 10-teman och hudpaket tillgÀngliga gratis och ser Premium ut.

LÀs: BÀsta Rainmeter Skin och teman för Windows XP / 7/8/10


# 1 Games Of Throne Windows 10 Skins

BĂ€sta Windows 10-teman och skinn 2019

BĂ€sta Windows 10-teman och skinn 2020

Älskar du spel? Tja, det hĂ€r Ă€r en fantastisk hud och teman för Windows 10,8, 8.1 PC. Du kan ladda ner och installera detta paket frĂ„n lĂ€nken nedan. Om du har sett alla dessa Game of Thrones-avsnitt pĂ„ HBO kanske du vet hur coola karaktĂ€rer det var. Och du kan fĂ„ dem alla pĂ„ detta Windows 10 temapaket.

Ladda ner

# 2 Apple MacOS Sierra-temaBÀsta teman för Windows 10 och Skins

Om du vill se din PC-skÀrm ut som Apple Mac OS X skulle det vara rÀtt val för dig. Med det hÀr fantastiska Windows 10-temapaketet kan du enkelt Àndra ditt gamla anvÀndargrÀnssnitt till det senaste MacOS X-ett och det kommer att se mer blankt ut Àn det gamla. Och ja, det Àr gratis att anvÀnda. windows 10 skinn 2017

Ladda ner

# 3 Silk: BĂ€sta Windows 10-temat

Som riktigt Silk, fungerar detta tema perfekt pÄ din Windows-version, det har snygga och fantastiska funktioner. Det Àr ett vackert tema och hjÀlper din dator att se ut som en bÀrbar dator. Du kan ocksÄ ladda ner gratis.

Ladda ner

# 4 Lakrits tema

BÀsta teman för Windows 10 och SkinsLakrits Àr ett tema för Windows 10 Technical Preview. Det hÀr bÀsta Windows 10-skinnet Àr bara fantastiskt iIam som bara tÀcker detta tema. Jag anvÀnder personligen dessa Skin-paket. Ett rent tema med mÄnga anpassningsalternativ. Du kan anvÀnda detta tema men innan du anvÀnder nÄgot tema, se till att du mÄste ta en sÀkerhetskopia för att förhindra förlust av data.

Ladda ner

# 5 Vanilj

BÀsta teman för Windows 10 och SkinsDet Àr ett annat attraktivt tema för Windows 10 som Àr friskt och rikt. Vaniljtemat Àr grÀnslöst, och det delar liknande utseende som alla online-molntjÀnster. Det kommer att förÀndras och övergripande förbÀttra ditt operativsystems utseende. Du behöver bara ladda ner vaniljtema och njuta.

Ladda ner

# 6 Oxford-tema

BÀsta teman för Windows 10 och SkinsOxford-temat byggs genom att hÄlla enkelheten i Ätanke. Detta minimalistiska tema Àr det bÀsta temat du kan anvÀnda pÄ din Windows 10-dator. Oxford-temat letar efter blankt för studenter som bÀr laptop och college.

Ladda ner

# 7 Ades Theme för Windows 10# 7 Ades-tema för Windows 10

Titta bara pÄ bilden! Weww! Om det ser sÄ cool ut pÄ en bild, förestÀll dig hur trendigt det kommer att se ut pÄ din PC / Laptop? Detta Àr en annan mörk hud för Windows 10 som du kan anvÀnda pÄ din dator. Detta tema anvÀnder olika grÄtoner och lÀgger till lite fÀrg pÄ det. Detta Àr ett annat bÀsta tema du kan ha pÄ din Windows 10-bÀrbara dator och skrivbord ocksÄ.

Ladda ner

Letar du efter ett trendigt naturtema? DÄ kommer du att Àlska detta Skin Pack. Baserat pÄ naturen ger detta tema bilder av lantfÀlt, trÀtrappor, skogsstigar och andra natursköna stigar. Detta tema innehÄller elva HD-bakgrundsbilder av naturen som i slutÀndan kommer att förÀndra din Windows 10-upplevelse.

Ladda ner

# 9 Mac OS X El Capitan Skin för Windows 10

Fascinerad av MacBook? Älskar du iOS? Tja, det hĂ€r Ă€r temat som passar perfekt pĂ„ din Windows 10-plattformsdator eller bĂ€rbar dator. PĂ„ vilket sĂ€tt? Detta tema fĂ„r du nĂ€stan 80% funktioner som liknar Mac OS. ApplĂ„dan och mycket annat som liknar Mac OS X. Du kan fĂ„ Mac OS X El Capitan windows 10 teman gratis nedladdning frĂ„n itechhacks.

Ladda ner

# 10 FlattasticBĂ€sta Windows 10-teman och skinn 2019

Detta Ă€r ett av mina bĂ€sta teman för Windows som har ett minimalistiskt utseende men ser imponerande ut nĂ€r det anvĂ€nds pĂ„ din Windows 10-arbetsstation. Detta tema har 16 versioner, som inkluderar 8 versioner av Flattastic Light-temat och 8 versioner av ett Flattastic Dark-tema. Jag rekommenderade dig att ladda ner detta tema 🙂

Ladda ner

# 11 AERO GLASS:Windows 10-teman och -skinn

Annan unikt tema för Windows 10 som fÄr allt jobbet gjort. Den har alla funktioner som andra i den hÀr listan har. Annat Àn att detta Àr det vÀldigt coola temat som ger ett mycket unikt utseende till din fönstermaskin. Den Àr fylld med transparent runt hörnet vilket Àr fantastiskt för mÄnga mÀnniskor. Du kan ocksÄ anpassa mÄnga saker med detta tema vilket Àr en annan bra sak att ha. Detta tema Àr ett slags blandat som vissa mÀnniskor galet Àlskar detta tema och andra inte. Om du Àr nÄgon som inte gillar detta tema, oroa dig inte, vi har mycket fler teman du kan prova.

# 12 UBUNTU HUDPACKNING:Windows 10-teman och -skinn

NÄgra Linux-fans hÀr? Jag vet att det finns mÄnga nördar dÀr ute som Àlskar Linux men anvÀnder windows eftersom det Àr mer mÄngsidigt och mÄnga applikationer Àr tillgÀngliga för Windows Àn Linux. Om du Àr nÄgon har jag goda nyheter för dig. Du kan fortfarande fÄ det snygga ubuntu-anvÀndargrÀnssnittet i ditt fönster 10-pc med detta tema. Det kommer definitivt att chockera dig nÀr du har installerat det hÀr temat pÄ din dator. Det Àr ingen idé för alla nördar dÀr ute och det rÄder ingen tvekan om att det definitivt kommer att förvandla din fönstermaskin till Ubuntu sÀkert.

# 13 NOME:Windows 10-teman och -skinn

Nome Àr ett av de underskattade teman i den hÀr listan. Den har bÀttre grafik och anvÀndargrÀnssnitt Àn mÄnga andra teman i den hÀr listan. Om du Àr nÄgon som alltid vill prova nya saker eller nÄgon som Àlskar minimala saker pÄ din dator Àn Nome Àr det enda temat du behöver kolla in. Det ger dig inte bara ett minimalt anvÀndargrÀnssnitt, men det Àr ocksÄ mycket funktionellt och klassiskt. Definitivt kolla in Nome-temat och det kommer inte att göra dig besviken.

# 14. FÖRENKLA 10:Windows 10-teman och -skinn

Som namnet antyder Àr förenkla 10 det enklaste temat som finns i den hÀr listan. De vill göra saker sÄ enkla som möjligt. FÀrgerna som anvÀnds i detta tema Àr det perfekta exemplet pÄ hur utvecklarna tar enklaste saken allvarlig. Det har bara de eleganta nykterna fÀrgerna som ger detta tema en överhand Àn andra teman i den hÀr listan. Det Àr ingen tvekan, detta tema Àr fyllt med blÄ fÀrg. Om du hatar blÄtt kan du kolla in andra teman i den hÀr listan. Men om du Àr en blÄ Àlskare Àr det hÀr temat för dig.

# 15 NVIDIA-TEMA:Windows 10-teman och -skinn

Är du en seriös spelare? Och vill ta din instĂ€llning till nĂ€sta nivĂ„. DĂ„ kan du kontrollera detta tema. Om du Ă€r en spelare kĂ€nner du till Nvidias kontrollpanel. Är det inte? Att neongrönt Ă€r sjĂ€lens fĂ€rg för mĂ„nga spelare. I detta tar de den hĂ€r saken till nĂ€sta steg genom att konvertera alla element och fönster i windows 10 till Nvidias kontrollpanel som schema. Det Ă€r Ă„terigen inte svit för varje person men för alla spelare Ă€r detta tema en skattjakt.

# 16 3D-TEMA:

Det Àr det mest trendiga temat för Windows 10. Nyligen gillade mÄnga mÀnniskor detta tema sÄ mycket som fÄr detta tema att nÀmnas i den hÀr listan. Personligen Àr vi inte ett stort fan av 3D-bakgrundsbilder och ikoner som Àr fler fÀrger Àn den ursprungliga ikonen. MissförstÄ mig inte, det hÀr temat har alla funktioner och andra coola saker. Men för mig föredrar jag minimal design framför trendig design och det Àr dÀrför detta tema inte Àr vÄrt favorit tema. Om du Àlskar trendiga och svaga saker, kolla detta 3D-tema.

# 17 PROMA HUD:

Det Àr inte en fullstÀndig skal utan den förbÀttrade versionen av standardtema för Windows. Det fyller i princip alla luckorna som Windows-temat har. Det lÀgger ocksÄ till en ny funktion till det befintliga Windows-temat och gör det mer mÄngsidigt och levande. Dessutom lÀgger den till den rosa fÀrgen till datorns övergripande kÀnsla. Det omvandlar bara mÄnga fÀrger i standardtemat till rosa fÀrg och skapar ett nytt utseende till din Windows-maskin. Om du vill ha samma Windows-tema med en helt ny smak, kolla definitivt ut det hÀr. Du kommer bli förvÄnad!

# 18 DIVERSITY VX:

Diversity VX Àr en annan snygg hud som har alla nödvÀndiga funktioner och dess anvÀndargrÀnssnitt ser ocksÄ cool ut. Det ger din dator ett unikt utseende som ger detta tema en extra hand Àn andra i listan. Detta tema Àr fyllt med en grÄton som lÀgger till en klassisk ton i hela din pc. Om du vill ha ett nytt tema Àr Diversity vx det som passar dig. Kolla in det hÀr.

# 19. STJÄRNOR:

Star Align-temat Àr ett av de underskattade teman i den hÀr listan. Detta Àr underskattat eftersom antalet mÀnniskor som Àlskar fÀrger som grÄ eller ljusa nyanser av vitt och svart Àr mycket mindre. Detta Àr den enda anledningen till att detta tema inte Àr en enorm hit. Det hÀr temat Àndrar ditt kompletta fÀrgschema till en ljusgrÄ ton som enligt vÄr Äsikt Àr. Det ger en ny och cool kÀnsla pÄ skrivbordet. Vill du kolla in nÄgra olika teman? Ladda ner och installera detta tema och tacka mig senare.

# 20 ANIMA TEMA:Windows 10-teman och -skinn

Sist men inte minst. Slutligen finns det nÄgot som Àr mycket kÀnt för dig. Finns det nÄgon som inte tittar pÄ en anime-show eller film? Det kan finnas ingen person i denna vÀrld som inte tittar pÄ anime. Om du vill fÄ de gamla coola kÀnslorna av dina animes pÄ skrivbordet kan du sÀkert prova detta anime-tema som fungerar fantastiskt i mÄnga miljöer. Jag gillar personligen HD-bakgrundsbilder som kommer med detta tema som Àr fantastiskt och sÀkert tar dig tillbaka till din barndom. Det Àr ganska mycket för de hÀr bÀsta teman för Windows 10-artikeln.

2020-tema för Windows 10

Glad att meddela att Ă€ntligen har Microsoft Corporation slĂ€ppt Ă„rets tema för alla Windows 10-anvĂ€ndare. De kallar Ă€r “NyĂ„r 2020 Windows 10-tema”

Du kan ladda ner detta tema hÀrifrÄn.

LÀs ocksÄ: Windows 10-tricks, tips och hack

Slutord:

RÀtt ovan Àr listan över bÀsta Windows 10-teman och Windows 10 Skins-paket frÄn 2020. Om du letar efter fler Windows 10-teman, lÄt mig veta i en kommentar. om vi fÄr ett bra svar kommer vi definitivt att lÀgga till fler teman för Windows 10 för dig. Glöm inte att dela den med dina Windows-anvÀndare.