2018 6,1-tums LCD-iPhone kanske inte Àr redo förrÀn i oktober

2018 6,1-tums LCD-iPhone kanske inte Àr redo förrÀn i oktober

PÄ grund av sin nÀstan ramfria design kanske den kommande 6,1-tums LCD-iPhone inte startar förrÀn i oktober, enligt Morgan Stanleys Katy Huberty, en kÀnd Apple-analytiker. Enhetens bakgrundsbelysningssystem, som Àr vÀsentligt för designen, skylls enligt den mindre förseningen 9to5Mac.

Enligt analytikern:

Vi ser för nĂ€rvarande ingen fördröjning i rampen till Apples kommande flaggskepp 5,8 5. eller 6,5 ″ OLED-iPhones. Men misstĂ€nkta problem med LED-bakgrundsbelysning lĂ€ckage har orsakat en mĂ„nads fördröjning av massproduktionen av 6.1 iPhone LCD iPhone, Ă€ven om detta Ă€r nere frĂ„n en 6-veckors försening bakat i den ursprungliga produktionsprognosen, enligt leverantörer …

I juni, Wall Street Journal sa att Apple förvÀntar sig att 6,1-tumsmodellen blir Ärets bÀstsÀljare och bÀst de tvÄ planerade OLED-modellerna:

Produktionsplaneringen föreslÄr att övergÄngen till en nyare typ av skÀrm som kallas organisk ljusdioder, eller OLED, sannolikt kommer att vara lÄngsammare Àn mÄnga i branschen trodde för ett Är sedan, nÀr iPhone-tillverkaren förberedde sin första OLED-smartphone. Analytiker sÀger att efterfrÄgan var svagare Àn deras ursprungliga prognoser för den telefonen, iPhone X, frÀmst pÄ grund av dess prislapp, som börjar pÄ $ 999.

Årets iPhone-sortiment Ă€r nĂ€stan sĂ€kert att inkludera en andra generationens 5,8-tums OLED iPhone X, helt nya 6,5-tums OLED “iPhone X Plus” och den 6,1-tums LCD-modellen. Den sista modellen förvĂ€ntas lanseras i flera fĂ€rger, inklusive grĂ„, vit, blĂ„, röd och orange. DĂ€remot kommer de andra tvĂ„ troligen att lanseras i tre fĂ€rger.

Förutsatt att Huberty Àr korrekt kommer Apple sannolikt att meddela alla tre telefoner under ett evenemang i september, men bara slÀppa de dyrare OLED-modellerna den mÄnaden. Under det hÀr scenariot skulle jag förestÀlla mig att vissa anvÀndare som skulle ha valt att köpa den billigare LCD-modellen kanske skulle gÄ med en av de dyrare modellerna istÀllet pÄ grund av förseningen. Var detta Apples mÄl hela tiden?

Vad tror du? LĂ€mna dina kommentarer nedan.