2018 MacBook Pro-uppdatering inkluderar True Tone-skärm, 32 GB RAM, 6-kärnchips och amp; Mer

 2018 MacBook Pro-uppdatering inkluderar True Tone-skärm, 32 GB RAM, 6-kärnchips och amp;  Mer

Ja, MacBook Pro 2018 är här.

På Torsdag, Apple uppdaterade sin MacBook Pro-serie så att användare kunde beställa upp till sex kärnprocessorer och 32 GB RAM. Det erbjuder nu också en True Tone-skärm på vissa modeller och ett nytt tystare tredje generationens tangentbord.

Enligt Apple erbjuder den sexkärniga processorn på 15-tums MacBook Pro-modellen upp till 70 procent snabbare prestanda. Det noterar att de nya modellerna kan kompilera kod snabbare och köra flera virtuella maskiner och testmiljöer enklare än tidigare.

Som Philip Schiller, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing, förklarar:

Den senaste generationen MacBook Pro är den snabbaste och kraftfullaste bärbara datorn som vi någonsin har skapat. Nu med 8: e generationens 6-kärnprocessorer, upp till 32 GB systemminne, upp till 4 TB supersnabb SSD-lagring, ny True Tone-teknik i Retina-skärmen och Touch Bar, Apple T2-chip för förbättrad säkerhet och en tredje generation tystare tangentbord packat i sin tunna och lätta aluminiumdesign med batteriets livslängd hela dagen, det är den bästa bärbara datorn för pro-användare.

Här är höjdpunkter om både de nyligen reviderade 13-tums och 15-tums MacBook Pro-modellerna:

15 tum

13-tums

Dagens MacBook Pro-uppdatering kommer en dag efter att den kända Apple-analytikern Ming-Chi Kuo sa att Apple skulle uppdatera MacBook Pro-serien i höst med processoruppdateringar. Apples drag tyder på att detta är den enda MacBook Pro-uppdateringen 2018 vi kan förvänta oss.

√Ąven om Apple n√§mner “ett tredje generationens tystare tangentbord” √•terst√•r det att se om detta √§r en f√∂rb√§ttring j√§mf√∂rt med det nuvarande “fj√§rilsbrytartangentbordet” som finns p√• MacBook Pro och MacBook. Det tangentbordet √§r f√∂r n√§rvarande i centrum f√∂r en grupptalan och Apple-reparationsprogram.

Du kan beställa en ny MacBook Pro via Apples webbplats.