2019 emoji-kandidater inkluderar en servicehund, par i blandras och mer

2019 emoji-kandidater inkluderar en servicehund, par i blandras och mer

PÄ Torsdag, Unicode Consortium lade till tre tecken i sin lista över emoji-kandidater för 2019. Nya karaktÀrer som nu övervÀgs för Unicode 12 inkluderar en servicehund, blandraspar och döva.

I tillkÀnnagivandet av tillÀggen förklarar Unicodes president Mark Davis:

Fram till juli hade vi redan bestÀmt oss för huvuddelen av kandidaterna för 2019. Vi hade ett sÀrskilt fokus pÄ tillgÀnglighet och arbetade pÄ hur man skulle göra ett fÄtal tillgÀnglighetsemoji och hur man hanterade blandade hudtongrupper. I juli förstÀrkte vi ytterligare utkastspecifikationen för Emoji 12.0 och lade till kandidatlistan tvÄ nya tillgÀnglighetsemoji och de 55 paren med blandad hud.

Först retades i juni, kandidaterna för 2019 inkluderar ocksÄ en lÀttja, lök, dryckesbox, jojo, och mer.

Den slutliga Emoji version 12.0-lista planeras slÀppas i mars 2019. Fram till dess Àr de meddelade karaktÀrerna bara kandidater och kan komma att Àndras.

Bland de andra nya emojierna som eventuellt kommer nÀsta Är Àr:

Flamingo och vitt hjÀrta Àr tvÄ av de emojier som mest efterfrÄgades av Emojipedia-anvÀndare 2018. BÄda Àr pÄ listan för 2019 Ärs release av Emoji 12.0.

Utkast till kandidater för 2019 inkluderar ocksÄ a dykmask, yxa, vÄffla, Diya lampa och ett hinduiskt tempel.

Unicode 11.0 lanserades och juni Àr en del av de kommande iOS 12 och macOS Mojave-utgÄvorna. Bland de 62 nya emojierna som slÀpptes i Är finns en mjuk boll, kÀnguru, lama, festande ansikte, papegoja, hummer, och andra.