21 Mindblowing Premium-liknande gratis WordPress-teman

Best premium-like Free WordPress themes

Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare oss hur de kan hitta premiumliknande gratis WordPress-teman. Det finns mÄnga vackra gratis teman som Àr lika bra som ett premium kommersiellt tema. I den hÀr artikeln visar vi dig nÄgra av de mest mindblowing premiumliknande gratis WordPress-teman.

1. Slipstream

Slipstream

Slipstream Àr ett vackert gratis WordPress-tema utvecklat av premium-temabutiken ThemeLab. Slipstream Àr ett fullt responsivt tema utformat för snabbhet och anvÀndbarhet. Den stöder ett högra sidofÀlt och kan enkelt anpassas.

2. Hueman

Hueman

Hueman Àr ett mycket anpassningsbart gratis WordPress-tema. Den levereras med flera layoutalternativ, en anpassad alternativpanel, sociala menyer, obegrÀnsat fÀrgval etc.

3. Sydney

Sydney

Sydney Àr ett fantastiskt vackert WordPress-tema. Den anvÀnder de senaste trenderna inom webbdesign med en mobil-första strategi. Den Àr fylld med funktioner och kan enkelt anpassas för alla typer av WordPress-webbplatser.

4. Arcade Basic

Arcade Basic

Högkvalitativa stora bilder som anvÀnds som bakgrund Àr den senaste designtrenden. Arcade basic har en stor bakgrundsbild framtill. Det Àr ett lÀtt WordPress-tema med stöd för inlÀggsformat, e-handel och bbPress.

5. Vantage

Vantage

Vantage Àr ett helt mobilvÀnligt WordPress-tema. Det Àr mycket anpassningsbart och kan anvÀndas för en affÀrs-, företags-, personlig eller bloggsida.

6. Kodium nu

Kodium nu

Codium anvÀnder en rutnÀtlayout med utvalda bilder för att skapa vackra webbplatser. Detta freemium-tema kommer med en fast navigeringsmeny överst som ger anvÀndarna enkel Ätkomst till navigeringsmenyn.

7. Rymlig

Rymlig

Rymlig Àr ett elegant WordPress-tema som Àr perfekt för en företagswebbplats. Den levereras med flera sidofÀlt, sidmallar och enkla anpassningsalternativ.

8. Customizr

anpassa

Som namnet antyder Àr Customizr ett enkelt att anpassa funktionsrikt WordPress-tema. Den stöder en utvald skjutreglage, anpassad logotyp, flera sidlayouter och flera fÀrgval.

9. Quill

GĂ„spenna

Quill Àr ett gratis WordPress-tema för juridiska företag. Det kommer med enkla att lÀgga till avsnitt dÀr du kan lÀgga till information om tidigare Àrenden, kundutlÄtanden och bygga din egen anpassade hemsida.

10. BlÀndande

BlÀndande

BlÀndande kan anvÀndas för en webbplats för företag, företag eller tidskrifter. Den stöder en utvald skjutreglage med uppmaningsknappar, flexibla widget-klara omrÄden och obegrÀnsade fÀrger.

11. Moesia

Moesia

Moesia Àr ett sofistikerat WordPress-tema med stöd för parallax. Den levereras med 11 fÀrdiga block som du kan anvÀnda för att bygga en professionell webbplats.

12. Enigma

GĂ„ta

Baserat pÄ Bootstrap Àr Enigma ett vackert WordPress-tema som passar alla typer av webbplatser. Den stöder en utvald skjutreglage pÄ hemsidan och levereras med flera sidofÀlt och layouter.

13. Modern

Modern

Modern har en frÀsch WordPress-stil med helskÀrmsreglage, djÀrva fÀrger och vackra stilar. Den har en vacker rutnÀtlayout dÀr alla block Àr perfekt anpassade för att matcha anvÀndarens skÀrmstorlek och enhet.

14. Upplysning

Upplysning

Baserat pÄ temaramen med samma namn Àr upplysningen ett perfekt tema för företagswebbplatser. Den levereras med flexibla anpassningsalternativ, flera layoutalternativ, mallar och sidofÀlt.

15. Gör

Göra

Med Make kan du skapa en webbplats med hjÀlp av en dra och slÀpp-byggare. Det Àr fullt responsivt ser fantastiskt ut pÄ alla enheter.

16. Gridsby

Gridsby

Gridsby Àr ett vackert Pinterest-stiltema för WordPress. Det lÄter dig lÀgga till vackra fotogallerier pÄ framsidan av din webbplats.

17. Poseidon

Poseidon

Poseidon Àr ett premiumliknande gratis mÄngsidigt WordPress-tema. Den levereras med en hemsida för tidningslayout och en skjutreglage i full bredd. Den har vacker typografi med en rymlig vit bakgrund.

18. Harmonisk

Harmonisk

Harmonic Àr ett fantastiskt vackert WordPress-tema med vackra parallaxeffekter. Den stöder portfölj- och nyhetsinnehÄllstyper och lÄter dig anpassa deras utseende frÄn temainpassare.

19. Mod

Mod

Mod Àr ett vackert WordPress-tidningstema. Det lÄter dig stÀlla in din hemsida med anpassade kategori-widgets. Detta Àr perfekt för tidnings- eller nyhetswebbplatser som vill visa upp innehÄll frÄn olika delar av sin webbplats.

20. Dela mig

Dela mig

Som namnet antyder Àr Split Me ett WordPress-tema med tvÄ kolumner. En kolumn innehÄller en stor bakgrundsbild och webbplatsens navigeringsmeny och den andra visar innehÄll. Det ser lika vackert ut pÄ mobila enheter.

21. Gateway

Inkörsport

Gatway har en stor bakgrundsbild med en uppmaning till handling pÄ hemsidan. Det Àr elegant utformat för att vara ett mÄngsidigt WordPress-tema. Den Àr lyhörd och levereras med enkla anpassningsalternativ.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att vÀlja det bÀsta premium som gratis WordPress-tema för din webbplats. Du kanske ocksÄ vill ta en titt pÄ vÄr guide för att vÀlja det perfekta temat för WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.