3 Georgeous Themify-teman för bara $ 29 ($ 177-vĂ€rde) – 84% rabatt

3 Georgeous Themify-teman för bara $ 29 ($ 177-vÀrde) - 84% rabatt

Om du har lĂ€st WPBeginner har du förmodligen hört talas om Themify komma upp igen. Det hĂ€r Ă€r killarna som skapade Wumblr – Tumblr Like Theme för WordPress och mĂ„nga andra. NĂ„vĂ€l den hĂ€r veckan kör Walter Apai över pĂ„ Mighty Deals en ond affĂ€r som lĂ„ter dig fĂ„ 3 Themify-teman för $ 177 29 $. Ja det stĂ€mmer det hĂ€r Ă€r 84% rabatt.

De tre teman som ingÄr i den hÀr affÀren Àr Bizco, Edmin och Bloggie. Varje tema kommer med Themify Framework som ger dig fullstÀndig anpassning av stil och funktionalitet, mÄnga skinn, antal anpassade widgets, Photoshop-filer och Lifetime Support och uppdateringar för dessa teman. Nedan visas skÀrmdumpar för varje tema och en lÀnk dÀr du kan lÀsa mer om dem.

Bizco

Bizco Àr ett professionellt tema riktat till affÀrs- och produktbaserade webbplatser. Detta tema Àr utmÀrkt för att visa upp funktioner i din tjÀnst eller produkt för dina lÀsare. Bizco levereras med 6 temahud, skjutreglage, flera layoutalternativ, anpassade sidfot-widgets och alla funktioner i Themify Framework.

Edmin

Edmin Theme av Themify

Edmin byggdes för att ha en elegant, out of the box, design med en stark kÀrnlayoutstruktur. Detta tema innehÄller 4 fÀrgskinn, 7 layoutalternativ, sidofÀlt med dubbla kolumner, anpassade sidfot-widgets, konfigurerbar skjutreglage och alla funktioner i Themify Framework.

Bloggie

Bloggie Theme av Themify

Bloggie har ett vackert bildspel pÄ hemsidan som gör att din webbplats sticker ut frÄn mÀngden. Den levereras med sidofÀlt med dubbla kolumner, widgetar med flera sidfot, en extra hud och alla funktioner i Themify Framework.

Sammanlagda summan av dessa 3 teman Àr $ 177, men Mighty Deals har dessa pÄ en begrÀnsad tidsavgift för endast $ 29.

Missa inte. FÄ den hÀr affÀren NU!