31 dagar för att bygga en bÀttre blogg

31 dagar för att bygga en bÀttre blogg

31 dagar att bygga en bĂ€ttre blogg Ă€r en e-bok av en god vĂ€n och mentor av oss Darren Rowse (som Ă€r kĂ€nd för sin populĂ€ra blogg ProBlogger). Nyligen har vi fĂ„tt mĂ„nga e-postmeddelanden för bokrekommendationer, och vi insĂ„g att vi aldrig granskade den viktigaste boken i bloggning. Om vi ​​mĂ„ste ge vĂ„r bok framgĂ„ng för en bok, skulle det vara den hĂ€r. Syed var en del av projektet nĂ€r Darren lanserade det, och genom en hel del input och anvĂ€ndarfeedback har denna bok blivit perfekt. 31 dagar att bygga en bĂ€ttre blogg Ă€r utformad för att hjĂ€lpa dig att Ă„teruppliva din blogg genom att ge dig 31 uppgifter som alla hjĂ€lper till att göra den till sidvy kraftverk du har alltid drömt om. Denna bok Ă€r en mĂ„ste ha för varje ny eller mellanliggande bloggare.

Den har organiserats i tvÄ sektioner per dag:

En uppgift – nĂ„got att göra den dagen. Undervisning – varje dag fĂ„r du bra instruktioner om bĂ„de VARFÖR och HUR dagens uppgift.

Denna organisation gör det bra eftersom det verkar som en kurs som du kommer att betala tusentals dollar för, men det gör du inte. Denna idé utvecklades av Darren och tusentals bloggare deltog i den inklusive vÄr grundare Syed Balkhi innan detta blev en officiell e-bok.

I slutet av de 31 dagarna har du:

inlÀrda tekniker för att komma med nya inlÀggsidéer frÀmjade din blogg pÄ en mÀngd olika sÀtt som har visat sig fungera byggt starka relationer med dina lÀsare byggt bra relationer med andra bloggare i din nisch utvecklat fÀrdigheten att överensstÀmma med en redaktionskalender för din blogg framÄt upptÀckte sÀtt att vara mer riktade mot din nisch / Àmne utformade en plan för nÀsta mÄnad av din bloggning

Sammantaget kommer dessa dagliga uppgifter att förvandla din blogg till en vÀrdefull tillgÄng online.

Denna bok Àr inte för bloggare som Ànnu inte har startat en blogg. Det tÀcker inte att skapa en blogg. Om du vill skapa en blogg kan du prova vÄr gratis WordPress-installationstjÀnst.

Den hÀr boken Àr för dem som precis har startat en blogg men som inte vet vad de ska göra nÀsta gÄng. Det Àr för dem som har haft en blogg ett tag men det har fastnat i dess tillvÀxt. Det Àr för bloggare med bloggare block och saknar inspiration.

Fram till slutet av november kan du fĂ„ boken till ett pris av $ 19,95 14,96 $ bara om du anvĂ€nder kupongen “november25“.

Köp 31 dagar för att bygga en bÀttre blogg nu