5 av de bÀsta WordPress-medlemskapsprogrammen jÀmfört

5 av de bÀsta WordPress-medlemskapsprogrammen jÀmfört

Letar du efter de bÀsta WordPress-medlemskapsprogrammen för att skapa en gratis eller betald medlemswebbplats?

Oavsett vilken typ av innehÄll du vill erbjuda dina medlemmar, har WordPress-medlemsplugins tÀckt dig. Det Àr dock viktigt att vÀlja rÀtt WordPress-plugin för din webbplats. Jag menar att du inte vill betala för de funktioner som inte ens Àr anvÀndbara för dig.

I dagens inlÀgg ska vi prata om de bÀsta WordPress-medlemskapsprogrammen, deras nyckelfunktioner, prissÀttning och vad som gör var och en annorlunda. I slutet av detta inlÀgg kommer du att kunna vÀlja rÀtt plugin för medlemskap för din WordPress-webbplats.

Fem bÀsta plugin-program för WordPress-medlemskap

1. Betalt medlemskap Pro

Paid Memberships Pro Àr en komplett medlemslösning för alla typer av medlemswebbplatser.

Du kan enkelt skapa ett engÄngsmedlemskap eller debitera en Äterkommande prenumeration direkt frÄn plugins instrumentpanel. Du fÄr ocksÄ flexibla innehÄllsbegrÀnsningsalternativ för att begrÀnsa enskilda inlÀgg eller bulkinnehÄll.

Du kan ocksÄ anpassa hur din medlemswebbplats fungerar tack vare 64+ premiumtillÀgg och 19+ gratis tillÀgg.

Toppfunktioner

ObegrĂ€nsad medlemsnivĂ„ Inbyggd försĂ€ljnings- / intĂ€ktsrapport Sex betalningsgateways64 + betalda tillĂ€gg (premiumplan) 19+ gratis tillĂ€ggbbPress- och BuddyPress-kompatibla Öppen kĂ€llkod, 100% GPL

Pris

Det hÀr WordPress-medlemskapsprogrammet kan nÄs gratis via WordPress-katalogen. Men om du har en seriös webbplats vill du vÀlja betalda planer. De Plus plan kostar $ 297 och kommer med tillgÄng till alla premiumtillÀgg. Om du vill anvÀnda den för 5+ webbplatser, byt till en obegrÀnsad plan för $ 597.

Vad passar det bra?

Med sina 80+ gratis- och premiumtillÀgg Àr Paid Memberships Pro ett av de mest utbyggbara plugin-tillÀggen för WordPress som du hittar. Du kan hitta tillÀgg för sÄ mÄnga smÄ funktioner, vilket ger dig mycket flexibilitet för hur du stÀller in din medlemswebbplats.

2. LearnDash

LearnDash Àr ett WordPress LMS-plugin med inbyggt medlemskap och betalningsfunktioner, vilket gör det till ett utmÀrkt alternativ för kursbaserade WordPress-medlemswebbplatser.

Du kan ocksÄ inkludera mer detaljerade inlÀrningsfunktioner som andra medlemskapsplugins inte erbjuder, som frÄgesporter och kursförutsÀttningar.

Toppfunktioner

ObegrÀnsat antal anvÀndare Inbyggda betalningsintegrationer EngÄngs- eller Äterkommande medlemskapDynamiska forumKursinnehÄllsskyddLÀr digDash-fokuslÀgeKraftfull kursbyggareAvancerad frÄgesportDrip-feed-innehÄllFlexibla förutsÀttningarKursavslutningspunkterMailaviseringarCertifikat och mÀrkenGDPR-kompatibel

Pris

LearnDash Àr ett premium-plugin-program för WordPress-medlemskap och erbjuder tre olika planer:

GrundlĂ€ggande – $ 159 (1 webbplats)Plus – $ 189 (upp till 10 platser)Proffs – $ 329 (upp till 25 platser)

Vad passar det bra?

LearnDash Àr ett bra val om din medlemswebbplats Àr inriktad pÄ att leverera kursinnehÄll online. TÀnk pÄ det som en hybrid mellan ett LMS-plugin och ett medlemskap-plugin. Det Àr dock inte lika flexibelt som de andra pluginsna i den hÀr listan eftersom det fokuserar pÄ online-kursskapande.

3. Ultimate Member

Ultimate Member Àr ett gratis WordPress-plugin som du kan anvÀnda för att skapa sociala medlemsgemenskaper dÀr anvÀndare enkelt kan registrera sig. Detta plugin för medlemskap Àr ocksÄ mycket utdragbart. Med det menar jag att du kan ta funktionaliteten i valfri riktning med betalda tillÀgg.

Toppfunktioner

AnvÀndarregistrering AnvÀndar-e-post Registrering för slutanvÀndare bb Press- och Mailchimp-kompatibla anpassade formulÀrfÀlt Dra-och-slÀpp formulÀrbyggare InnehÄllsbegrÀnsning Villkorliga navigeringsmenyer

Pris

Ultimate Member Àr tillgÀngligt gratis i WordPress-katalogen.

Du kan utöka kÀrnpluggen genom att köpa enskilda tillÀgg eller köpa ett paket med alla tillÀgg för 249 USD.

Vad passar det bra?

Medan mÄnga av de andra plugin-programmen för medlemskap Àr inriktade pÄ att skapa webbplatser för betalt medlemskap Àr Ultimate Member mer fokuserad pÄ att hjÀlpa dig att skapa en social gemenskap.

AnvÀndare fÄr till exempel detaljerade profiler och du kan anvÀnda premiumtillÀgg för att lÀgga till funktioner som privata meddelanden och sociala följare.

Men medan du kan begrÀnsa innehÄll finns det inget enkelt sÀtt att acceptera betalningar, vilket inte gör det till ett bra alternativ för betalda medlemswebbplatser.

4. Betalda medlemsabonnemang

Betalda medlemsprenumerationer Àr ett flexibelt WordPress-medlemskapsplugin som levereras med en generös gratis version pÄ WordPress.org, samt prisvÀrda premiumversioner.

Du kan begrÀnsa innehÄllet och erbjuda Äterkommande, engÄngsbetalning eller gratis medlemsÄtkomst. Du hittar ocksÄ integrationer med populÀra plugins, som Elementor, WooCommerce och bbPress.

Toppfunktioner

Front-end kontohanteringInnehÄll droppandeFlexibelt innehÄllsbegrÀnsningBasisk rapporteringWooCommerce kompatibel för att begrÀnsa inköp eller erbjuda specialrabatterFlexibel fakturering, som gratis prövningar eller engÄngsavgifter för registrering

Pris

Plugin-kÀrnan för betalda medlemsabonnemang finns gratis pÄ WordPress.org. För mer sofistikerade integrationer och avancerad funktionalitet mÄste du gÄ premium. Du kan vÀlja en av följande planer:

Hobbyist – $ 69Pro – $ 149

Vad passar det bra?

Sammantaget Àr betalda medlemsabonnemang i allmÀnhet bara ett solidt medlemskapsprogram med alla funktioner som de flesta webbplatser behöver. Det erbjuder ocksÄ en unik Elementor-integration som lÄter dig begrÀnsa Elementor-innehÄll, vilket Àr bra om du anvÀnder Elementor.

För de funktioner som det erbjuder Àr betalda medlemsprenumerationer ocksÄ billigare Àn de flesta andra medlemsplugins, vilket gör det till ett bra alternativ om du har en budget.

5. WooCommerce-medlemskap

WordPress-medlemskapsplugins: WooCommerce-medlemskap

Medan den anvĂ€nder WooCommerce som bas kan WooCommerce-medlemskap hjĂ€lpa dig att skapa bĂ„de en “traditionell” medlemswebbplats och en e-handelsbutik som endast Ă€r medlem, sĂ„ lĂ„t inte namnet lura dig.

Toppfunktioner

Integrerad med WooCommerce som lÄter dig anvÀnda de mÄnga WooCommerce-tillÀggen InnehÄllet droppar Stora eller enskilda innehÄllsbegrÀnsningar LÀnkmedlemskapsplaner till WooCommerce-produkter Integreras med WooCommerce-prenumerationer för Äterkommande betalningar Detaljerad e-handelsintegration, som att erbjuda speciella fraktalternativ för medlemmar Gruppmedlemsköp (med separat tillÀgg)

Pris

WooCommerce-medlemskap kostar $ 199.

Du kommer sannolikt ocksÄ att behöva para ihop det med andra WooCommerce-plugins. Om du till exempel vill sÀlja Äterkommande medlemskap behöver du ocksÄ plugin-pluginet WooCommerce $ 199.

Vad passar det bra?

Det unika med WooCommerce-medlemskap Ă€r att det Ă€r baserat pĂ„ WooCommerce. Återigen Ă€r du inte begrĂ€nsad till att bara anvĂ€nda den i en e-handelsbutik.

Detta WooCommerce-baserade tillvÀgagÄngssÀtt ger dig mycket flexibilitet pÄ grund av hur mÄnga WooCommerce-tillÀgg det finns. Du kommer ocksÄ att kunna integreras med fler betalningsgateways Àn de flesta andra plugins för medlemskap erbjuder.

Vilket WordPress-medlemskap-plugin passar dig?

KÀmpar du fortfarande med att vÀlja rÀtt plugin för din specifika situation?

För att hjÀlpa dig att vÀlja det bÀsta WordPress-plugin för medlemskap, hÀr Àr en snabb sammanfattning av dessa fem verktyg:

Betalt medlemskap Pro – flexibel tack vare en enorm samling tillĂ€gg.LearnDash – bra för online-kurser.Ultimate Member – ett bra alternativ för sociala medlemsgrupper, men inte webbplatser för betalda medlemskap.Betalda medlemsabonnemang – ett prisvĂ€rt alternativ med alla funktioner som de flesta medlemswebbplatser behöver.WooCommerce-medlemskap – det WooCommerce-baserade tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€ttet ger dig mycket flexibilitet och Ă€r ocksĂ„ ett bra alternativ för e-handelsbutiker.

Om du vill komma igÄng har vi en handledning om hur du skapar en WordPress-medlemswebbplats med Paid Memberships Pro.