5 bÀsta anti-blockerings WordPress-plugins för att testa

5 bÀsta anti-blockerings WordPress-plugins för att testa

NĂ€r allt kommer omkring hatar alla annonser … om du inte Ă€r marknadsförare eller har en online-verksamhet. I vilket fall du behöver dem för att tjĂ€na pengar.

Förra Äret ökade adblocking med 41% globalt och det finns nu över 198 miljoner aktiva anvÀndare som anvÀnder adblockers över hela vÀrlden. Wow!

SÄ vad gör nÀr de flesta av dina besökare eller blogglÀsare verkligen anvÀnder nÄgon form av en adblockerare? HÀr Àr en en handfull WordPress-plugins mot adblockering som kan hjÀlpa:

⚠ NĂ„gra av dessa plugins har inte uppdaterats pĂ„ ett tag. Dessutom Ă€r annonsblockering ett svĂ„rt Ă€mne att behĂ€rska, och inte alla dessa plugins fungerar för dig i alla situationer. Det Ă€r bĂ€st att behandla detta som en lista med alternativ för att prova och vĂ€lja den som fungerar bĂ€st för din webbplats.

1. Meddelande om annonsblockerare

Det Àr en lÀttanvÀnd lösning för att resonera med din publik och försöka övertyga dem artigt att övervÀga att inaktivera adblocking nÀr du gÄr igenom din webbplats.

SÄ hÀr fungerar det:

Genom sin inre “magi” upptĂ€cker pluginet om besökaren anvĂ€nder nĂ„gon form av adblockerare. Om de Ă€r det fĂ„r du möjlighet att visa ett riktat meddelande till dem.

Du har full kontroll över det meddelandet och kan anpassa det fritt. Exempel:

Du kan finjustera popup-fönstren som du vill genom att vÀlja flera mallar, animationer, effekter, fÀrger, fÀngslande titlar etc. Om du vill skicka en popup vid en viss tidpunkt under dina kunders besök, kan Ad Blocker Notify ocksÄ göra det ( du bestÀmmer nÀr det Àr rÀtt ögonblick för att det ska dyka upp). Du kan ocksÄ skriva anpassad CSS för att göra meddelandena mer övertygande. Kraftfulla bilder fÄr alltid besökarnas uppmÀrksamhet bÀttre.

Förresten behöver du inte oroa dig för att sjÀlva pluginet blockeras av adblockers. Den kommer med ett par mekanismer som förhindrar att det hÀnder.

Som en extra bonus kan du spÄra Ad Blocker Notify-resultat genom plugin-statistiken angÄende effekterna som adblockers har pÄ din webbplats.

2. AdBlock X

I en mening spelar detta anti-adblock WordPress-plugin rollen som Google Analytics, men för adblockers. Det ger dig en komplex instrumentpanel med massor av statistik, siffror och procentsatser om adblockers pÄverkan pÄ din webbplats.

Unika besökare, besökare med adblockers, sidvisningar med en adblockerare aktiverad, hur mĂ„nga gĂ„nger blockeraren inaktiverades pĂ„ din begĂ€ran … det Ă€r bara en handfull av de insikter som AdBlock X ger dig.

GrÀnssnittet Àr mycket vÀnligt och det erbjuder ocksÄ bilder, som rutnÀt och diagram.

Detta plugin lÄter dig skapa anpassade meddelanden, genom vilka du kan be mÀnniskor att vitlista din webbplats. Du kan ocksÄ vÀlja hur meddelandena ska visas.

adblock x regler

3. Annonsblockeringsdetektor

Detta anti-adblock WordPress-plugin har en mycket original strategi för adblocking. Det ger dig nÄgra kortkoder som du kan anvÀnda för att kommunicera med dina besökare som anvÀnder adblockers.

Du kan till exempel visa dem ett anpassat meddelande istÀllet för originalartikeln. Detta innebÀr effektivt att dina besökare bara kan se ditt innehÄll om de inaktiverar sina adblockeringsverktyg.

Anti-adblock WordPress-plugins: demo-blockeringsdetektordemo

Detta plugin kan ocksĂ„ anvĂ€ndas som en widget. GĂ„ bara till, dra widgeten “Annonsblockeringsdetektor” till valfritt widgetomrĂ„de, vĂ€lj en av de tillgĂ€ngliga kortkoderna och klicka pĂ„ “Spara”.

ad blockerare detektor widget

4. Enkelt meddelande om Adblock

Ett enkelt plugin som visar en anmÀlan om besökaren anvÀnder en adblockerare.

Detta anti-adblock WordPress-plugin kommer med en mycket grundlÀggande gratisversion, dÀr du bara kan stÀlla in hur ofta meddelandet ska visas. För vissa andra funktioner mÄste du uppgradera till premium, vilket Àr $ 5.

I den kan du anpassa meddelandemeddelandet, titeln och Àven vÀlja de sidor dÀr meddelandet ska visas.

Enkel Adblock-meddelande kommer ocksĂ„ med ett alternativ som heter “Strikt lĂ€ge”, som döljer hela webbplatsen tills anvĂ€ndaren inaktiverar sin adblockerare. Detta alternativ gör din WordPress-webbplats helt otillgĂ€nglig tills adblockerare inte lĂ€ngre upptĂ€cks.

SÄ hÀr ser popupen ut som standard i gratisversionen:

enkelt meddelande om adblock

5. Blockera AdBlock

Detta plugin Àr vÀldigt enkelt att anvÀnda och installera. Den största fördelen med Block AdBlock Àr att den fungerar super snabbt.

Installera det bara, klicka pĂ„ “Döda AdBlock-instĂ€llningar” i din meny sĂ„ visas ett enkelt, enkelt fönster. VĂ€lj / kontrollera alla dina preferenser och klicka pĂ„ “Spara Ă€ndringar”:

döda adblock

Som du kan se kan du skriva ditt eget meddelande och vÀlja mellan tre sÀtt att visa det:,, och (popup).

SÄ hÀr ser helskÀrmsversionen ut (genom att anvÀnda den tillÄter du inte att folk ser webbplatsens innehÄll förrÀn de inaktiverar sin adblockerare):

kill-adblock-demo