5 bÀsta anti-exploateringsverktyg för Windows 2020

5 bÀsta anti-exploateringsverktyg för Windows 2020

Om du Ă€r bland dem som tar sĂ€kerhet pĂ„ allvar, mĂ„ste du veta om “exploater”. SĂ„ vad utnyttjar du? Tja, programvaran eller nĂ€tverken som du anvĂ€nder i ditt dagliga liv har ett inbyggt skydd mot hackare. En sĂ„rbarhet Ă€r alltsĂ„ som en öppen gateway dĂ€r hackare kan komma in.

Den specifika sĂ„rbarheten som ger en gateway till hackare kallas ‘Exploit’. FrĂ„n dessa exploater kan hackare installera skadliga skript pĂ„ din dator och kan fĂ„ kontroll över nĂ€tverket. De flesta antivirusverktyg som finns dĂ€r ute har ingen anti-exploateringsfunktion.

5 bÀsta anti-exploateringsverktyg för Windows 2020

SÄ för att förbli pÄ den sÀkra sidan mÄste man anvÀnda ett antivirusverktyg som har en anti-exploateringsfunktion. DÀrför har vi i den hÀr artikeln beslutat att dela en lista över bÀsta Anti-exploateringsverktyg för Windows 10 som kan anvÀndas tillsammans med ditt antivirusprogram. SÄ lÄt oss kolla in de bÀsta anti-exploateringsverktygen för Windows PC.

1. IObit Malware Fighter

IObit Malware Fighter

Tja, IObit Malware Fighter Àr i grund och botten en antiprogramvara för Windows-operativsystem, men det Àr ocksÄ kÀnt för sina anti-exploateringsfunktioner. Det fantastiska med IObit Malware Fighter Àr att det kan skydda din dator frÄn olika online-attacker. Inte bara det, men det kan ocksÄ hitta sÄrbarheter som kan trÀnga in pÄ din dator nÀr du surfar pÄ internet.

2. Malwarebytes Anti-Exploit

Malwarebytes Anti-ExploitMalwarebytes Anti-Exploit

Malwarebytes Anti-Exploit Àr nu en del av Malwarebytes Premium och Àr en av allroundarna i sÀkerhetsavsnittet. Malwarebytes Anti-Exploit skyddar inte bara din dator frÄn nya hot, men det kan ocksÄ förhindra att dina program anvÀnds mot dig. SÄ Malwarebytes Anti-Exploit Àr ett annat bÀsta anti-exploateringsverktyg som du kan anvÀnda pÄ din Windows 10-dator 2020.

3. Hitman Pro

Hitman ProHitman Pro

Hitman Pro Àr ett av de bÀsta och ledande sÀkerhetsverktygen pÄ listan som kan skydda din dator frÄn sÀkerhetshot och exploateringar. Anti-exploateringsfunktionen finns dock inte i den gratis versionen av Hitman Pro. SÄ anvÀndarna mÄste köpa premiumversionen för att fÄ tillgÄng till anti-exploateringsfunktionen. SÀkerhetsverktyget kan skydda din webblÀsare eller program mot verkliga hot.

4. Microsoft EMET

Microsoft EMETMicrosoft EMET

Tja, Microsoft EMET Ă€r en av de bĂ€sta och avancerade anti-exploateringsprogramvarorna pĂ„ listan som anvĂ€nder applikationshĂ€rdningen för att skydda utnyttjandet av olika programvarusĂ„rbarheter. TyvĂ€rr fungerar inte Microsoft EMET pĂ„ den senaste Windows-versionen, naturligtvis, Windows 10. ÄndĂ„ kan anvĂ€ndare anvĂ€nda Microsoft EMET pĂ„ en Ă€ldre version av Windows som Windows 8.1, Windows XP, Windows 7, etc.

5. ComboFix

ComboFixComboFix

ComboFix Ă€r ett annat bĂ€sta sĂ€kerhetsverktyg pĂ„ listan som Ă€r kĂ€nt som ett ” antivirusprogram ”. ComboFix har dock ocksĂ„ nĂ„gra anti-exploateringsfunktioner. Det fantastiska med ComboFix Ă€r att den söker igenom och hittar dolda utnyttjanden som utgör “kritiska”. En annan bĂ€sta sak med ComboFix Ă€r att det Ă€r en gratis programvara och det visar inte ens nĂ„gra annonser.

SÄ det hÀr Àr de bÀsta Anti-exploateringsverktygen för Windows 10 som du kan anvÀnda just nu. Om du kÀnner till nÄgon annan sÄdan programvara, lÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan. Jag hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig! Dela det med dina vÀnner ocksÄ.