5 billigare SiteGround-alternativ som Àr lika bra (2020)

5 billigare SiteGround-alternativ som Àr lika bra (2020)

SiteGround Àr ett fantastiskt webbhotell som erbjuder utmÀrkt prestanda och olika WordPress-specifika funktioner. Det rekommenderas vanligtvis nÀr du letar efter managed hosting och expert kundsupport. Men den senaste prisökningen kan tvinga vissa anvÀndare att leta efter billigare SiteGround-alternativ.

Lyckligtvis finns det flera prisvÀrda alternativ som Àr vÀrda att övervÀga. De företag vi har listat erbjuder pÄlitlig driftstid och anstÀndiga sidladdningstider. De ger ocksÄ praktiska WordPress-funktioner och dedikerad kundsupport utan att bryta banken.

I det hĂ€r inlĂ€gget kommer vi att gĂ„ igenom fem av de bĂ€sta prisvĂ€rda alternativen till SiteGround. Även om de kanske inte alla Ă€r identiska, Ă€r det fortfarande smart att shoppa för att sĂ€kerstĂ€lla att du fĂ„r bĂ€sta valuta för pengarna. LĂ„t oss dyka in!

Fem bÀsta billigare SiteGround-alternativ

Vi har diskuterat varför du bör övervÀga ett billigare SiteGround-alternativ, lÄt oss nu titta pÄ de fem som vi anser vara bÀst. Var och en av alternativen erbjuder grundlÀggande funktioner till liknande pris, sÄ att rÀtt passform för dig beror pÄ vilka ytterligare funktioner du behöver för din webbplats.

1. A2 Hosting

Om snabba sidladdningstider Àr din högsta prioritet kan A2 Hosting vara det bÀsta SiteGround-alternativet för dig. Den hÀr vÀrden gillar att positionera sig som den snabbaste pÄ marknaden och slÄr verkligen SiteGround i detta avseende. Vi har ocksÄ imponerats av dess ultrasnabba servrar, som du kan lÀsa om i vÄr detaljerade recension av denna leverantör.

NÀr det gÀller WordPress-specifika funktioner, A2 Hosting inte besviken. Det erbjuder optimerade WordPress-installationer för maximal prestanda och sÀkerhet. Du kan ocksÄ komma Ät dess flammande snabba Turbo-servrar och Litespeed Cache för en extra hastighetsökning. Dessutom Àr det en av fÄ leverantörer som ger dig valet av Linux- och Windows-hosting.

Du kan gÄ med i A2 hosting för bara $ 2,99 per mÄnad för en enda webbplats pÄ en delad server. Den grundlÀggande startplanen innehÄller:

100 GB lagring Upp till 5 databaser ObegrÀnsad bandbredd Gratis webbplatsmigrering SSL-certifikat SÀkerhetsskanningar

Den mer avancerade Drive-planen ger dig obegrÀnsat lagringsutrymme för att vara vÀrd för sÄ mÄnga webbplatser som du vill. Du fÄr ocksÄ gratis automatiska sÀkerhetskopior och tillgÄng till obegrÀnsade databaser frÄn bara 4,99 USD per mÄnad.

2. GreenGeeks

GreenGeeks Àr ett billigare SiteGround-alternativ.

Om du uppskattar SiteGrounds partnerskap med Google Cloud och dess engagemang för matchning av förnybar energi kan GreenGeeks vara en utmÀrkt ersÀttning. Detta företag Àr stolt över att vara miljövÀnligt samtidigt som de levererar robusta vÀrdtjÀnster till överkomliga priser.

BÄda företagen lovar 99,9% drifttidsgaranti och en mycket optimerad WordPress-upplevelse. GreenGeeks erbjuder ocksÄ snabba hastigheter tack vare LiteSpeed-servrar, LS Cache och Cloudflare content Delivery Network (CDN). Vi hittade dess prestanda ibland inkonsekvent, men det Àr fortfarande ett utmÀrkt SiteGround-alternativ med massor av anvÀndbara WordPress-resurser.

Du kan byta till bara 2,95 dollar för en enda webbplats. Lite-planen kommer packad med imponerande funktioner, till exempel:

ObegrÀnsad lagringObegrÀnsad bandbreddSSL-certifikatFri domÀn i ett ÄrNattliga sÀkerhetskopiorObegrÀnsade e-postkontonObegrÀnsade databaser

Om du vill vara vÀrd för obegrÀnsade webbplatser Àr det bÀst att vÀlja Pro-paketet. Dessutom fördubblar din webbplats prestanda för bara $ 5,95 per mÄnad.

3. DreamHost

DreamHost-hemsidan.

Precis som SiteGround rekommenderas DreamHost officiellt av WordPress.org, sÄ var sÀker pÄ att du inte saknar WordPress-specifika funktioner. BÄda företagen har en hög kundnöjdhet och lovar 99,9% upptid. Men SiteGround gjorde lite högre i vÄr jÀmförelsegranskning.

Icke desto mindre Àr DreamHost en vÀrdig utmanare som erbjuder anvÀndarvÀnliga funktioner och ett urval av prisvÀrda planer. Den levereras med en branschledande 97-dagars pengarna-tillbaka-garanti och automatiska WordPress-uppdateringar för extra sinnesro. Det erbjuder ocksÄ innovativa paket som WooCommerce-hosting eller fullt hanterade DreamPress-planer om du behöver mer robusta lösningar för din webbplats.

Du kan vÀxla till den billigaste grundplanen frÄn endast $ 2,59 per mÄnad, vilket ingÄr:

Gratis domÀn i ett Är ObegrÀnsad trafikWordPress förinstalleradAutomatiserad WordPress-migreringWP WebbplatsbyggareSnabb SSD-lagringSSL-certifikat

Om du vill vara vÀrd för flera webbplatser bör du vÀlja Unlimited-planen. Det börjar bara 4,95 dollar per mÄnad och inkluderar obegrÀnsat lagringsutrymme och e-post. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att DreamHost lÄter dig betala varje mÄnad, vilket kan vara praktiskt för dem som inte vill Äta sig ett Ärs- eller treÄrsavtal.

4. Bluehost

Ett av de starkaste billigare Siteground-alternativen Àr Bluehost-hemsidan.

Bluehost Àr en hÀftleverantör för mÄnga nybörjare pÄ grund av dess intuitiva cPanel-instrumentpanel och en WordPress-installation med ett klick. Det rekommenderas officiellt av WordPress.org, sÄ det kommer med mÄnga anvÀndbara funktioner som gör ditt liv enklare. Du fÄr automatiska uppdateringar, enkla mellanstationer och inbyggd cachning för extra hastighet, vilket gör Bluehost till ett vÀrdigt SiteGround-alternativ.

Baserat pĂ„ vĂ„ra tester erbjuder SiteGround bĂ€ttre prestanda och kundsupport totalt sett. Bluehost Ă€r dock fortfarande ett utmĂ€rkt val om du har en stram budget. Det ger enastĂ„ende driftstid och ett anstĂ€ndigt urval av WordPress-specifika funktioner. Observera att du mĂ„ste migrera din webbplats manuellt eftersom Bluehost inte erbjuder gratis migreringstjĂ€nster – kolla in vĂ„r guide om hur du migrerar WordPress till en ny vĂ€rd.

För bara 2,95 dollar per mÄnad pÄ grundplanen fÄr du tillgÄng till följande funktioner:

50 GB lagringsutrymme OuppmÀtt bandbredd SSL-certifikat Gratis domÀn för det första Äret

Du kan ocksÄ vÀlja en mer avancerad Choice Plus-plan, som lÄter dig vara vÀrd för obegrÀnsade webbplatser. Du fÄr obegrÀnsat lagringsutrymme, obegrÀnsade domÀner med sekretessskydd, sÀkerhetskopiering av webbplatser och Microsoft 365-e-post för bara 5,45 dollar per mÄnad.

5. HostGator

Hostgator Àr ett ledande Siteground-alternativ

VĂ„r sista rekommendation Ă€r HostGator. Detta företag erbjuder en mĂ€ngd olika vĂ€rdtjĂ€nster, inklusive hanterad WordPress-hosting med jĂ€mförbara funktioner med SiteGround. Vi har testat bĂ„da leverantörerna och upptĂ€ckt att SiteGrounds kundsupport Ă€r överlĂ€gsen HostGators. ÄndĂ„, om du inte behöver mycket handhĂ„llning, Ă€r det hĂ€r alternativet vĂ€rt att övervĂ€ga.

Om du har en stram budget kan du vÀxla till Hatchling-planen för sÄ lite som $ 2,75 per mÄnad. Men om du inte vill offra för mÄnga funktioner kanske du vill vÀlja HostGators hanterade WordPress-tjÀnster, som kommer med avancerad sÀkerhet och superladdad hastighet.

Starter-hanterad plan erbjuder följande funktioner för $ 5,95 per mÄnad:

Upp till 100 000 besökare per mÄnad Gratis migreringstjÀnster SSL-certifikat Gratis CDN Domen ingÄr Automatisk sÀkerhetskopiering

Om du föredrar att spara pengar och istĂ€llet vĂ€lja icke-hanterad hosting erbjuder HostGator’s Baby Plan utmĂ€rkt valuta för pengarna. PĂ„ bara $ 3,95 per mĂ„nadfĂ„r du obegrĂ€nsade domĂ€ner, WordPress-installation med ett klick, gratis webbplatsöverföring och mer.

Vilket billigare SiteGround-alternativ Àr bÀst?

Även om SiteGround fortsĂ€tter att vara en av de bĂ€sta vĂ€rdleverantörerna pĂ„ marknaden, kan den senaste prisökningen göra det för dyrt för vissa anvĂ€ndare. Det Ă€r möjligt att se betydande besparingar genom att byta till ett av de företag som anges ovan. Du kan dock behöva offra vissa funktioner.

För att sammanfatta, vi har diskuterat fem av de bÀsta billigare SiteGround-alternativen som kommer med jÀmförbar prestanda och WordPress-vÀnliga resurser.

Om du inte Àr sÀker pÄ var du ska börja Àr Bluehost vÄrt bÀsta val, eftersom det kommer nÀrmast SiteGround nÀr det gÀller kundnöjdhet och erbjuder massor av WordPress-specifika funktioner till ett lÄgt pris. Du kan dock inte gÄ fel med nÄgot av företagen i det hÀr inlÀgget.

Om du anvÀnder WordPress kan du ocksÄ vara intresserad av vÄr samling av billiga WordPress-leverantörer. Dessa vÀrdar erbjuder fantastiska WordPress-specifika funktioner till överkomliga priser.

* Det hÀr inlÀgget innehÄller anslutningslÀnkar, vilket innebÀr att om du klickar pÄ en av produktlÀnkarna och sedan köper produkten fÄr vi en provision. Inga bekymmer men du kommer fortfarande att betala standardbeloppet sÄ det kostar inget frÄn din sida.