5 skÀl till varför vi anvÀnder Sucuri för att förbÀttra vÄr WordPress-sÀkerhet

WPBeginner Love Sucuri

NÀr vi frÄgas om WordPress-sÀkerhetstips, Àr vÄra tvÄ bÀsta rekommendationer att fÄ en bra lösning för WordPress-sÀkerhetskopiering och börja anvÀnda Sucuris webbplatsvÀgg. I den hÀr artikeln kommer vi att dela vÄr Àrliga recension av Sucuris webbplatsvÀgg och varför det Àr vÀrt vartenda öre!

Full information: Nej, vi fick inte betalt för att skriva denna Sucuri-recension. Vi Àr bara nöjda kunder pÄ Sucuri. De har ett remissprogram tillgÀngligt för alla sina kunder, sÄ om du bestÀmmer dig för att anvÀnda Sucuri genom att klicka pÄ vÄr remisslÀnk i den hÀr artikeln fÄr vi en liten provision. Vi rekommenderar dock bara tjÀnster som vi personligen anvÀnder och tror kommer att ge mervÀrde för vÄra lÀsare.

Lite bakgrund

WPBeginner Àr en av de största gratis WordPress-resursidorna pÄ planeten. PÄ grund av det mÄste vi ofta hantera webbplatsattacker. Detta inkluderar brute force attacker, feed attacker, DDoS och mycket spam.

Det Àr dÀrför vi alltid har varit extremt försiktiga. Vi har en WordPress-lösning för sÀkerhetskopiering i realtid pÄ plats.

Utöver det har vi lösenordsskyddat vĂ„r wp-admin-katalog, inaktiverat PHP-körning, Ă€ndrat standard WordPress-databasprefixet och följt i princip alla andra sĂ€kerhets “hĂ€rdande” trick.

Medan du kan följa alla bĂ€sta metoder för “förebyggande” pĂ„ programvaran “WordPress”, Ă€r verkligheten att sĂ€kerheten mĂ„ste hanteras pĂ„ vĂ€rdservernivĂ„ och Ă€nnu viktigare DNS-nivĂ„n.

Under attackerna skulle vÄr webbplats sakta ner betydligt pÄ grund av den höga serverbelastningen. Ibland skulle det till och med fÄ servern att starta om och orsaka stillestÄnd.

Det var dÄ vi började leta efter en brandvÀggslösning pÄ DNS-nivÄ.

Vi hade redan plugin-programmet Sucuri WordPress installerat pÄ webbplatsen, sÄ vi bestÀmde oss för att prova deras webbapplikationsbrandvÀgg (WAF).

En del av er Àr förvirrad av teknologin och undrar vad Sucuri gör och vad Àr en WAF?

Översikt över Sucuri

Sucuri Àr ett sÀkerhetsföretag som specialiserar sig pÄ WordPress-sÀkerhet. De skyddar din webbplats frÄn hackare, skadlig kod, DDoS och svartlistor.

NÀr du aktiverar Sucuri gÄr all din sidotrafik genom deras cloudproxy-brandvÀgg innan de kommer till din vÀrdserver. Detta gör att de kan blockera alla attacker och bara skicka legitima besökare.

Se bilden nedan:

Firewall för Sucuri webbapplikation

Den största fördelen med Sucuri Àr att den gör din webbplats sÀker. Utöver det gör brandvÀggen din webbplats snabbare och du sparar pengar pÄ din vÀrdrÀkning eftersom din serverbelastning minskar avsevÀrt.

SÄ snart vi aktiverade Sucuri-brandvÀggen började vi se skillnaden i prestanda. Attacköversikten inuti Sucuri-instrumentpanelen öppnade bara ögonen.

WPBeginners resultat frÄn Sucuri-brandvÀggen

Under de första tre mÄnaderna hjÀlpte Sucuri oss att blockera över 450 000 WordPress-attacker.

Sucuri Attack Block Chart

En uppdelning av nÄgra av de vanliga blockerade förfrÄgningarna:

Utnyttjande blockerat av virtuell lapp (115 946 blockerade försök) Svartlistad IP-adress (72 495 blockerade försök) DÄlig botÄtkomst nekad (45 299 blockerade försök) Bakdörrplats nekad (29 690 blockerade försök) DDOS-försök blockerad (29 676 blockerade försök) Falsk botÄtkomst (24 571 blockerade försök ) Undvikande försök nekad (21 887 blockerade försök) SpamförfrÄgan blockerad (14 313 blockerade försök) Skanningsverktyget blockerat (13 842 blockerade försök)

Nu tÀnker de flesta av er förmodligen att WPBeginner Àr en enorm webbplats, det Àr dÀrför vi Àr ett större mÄl.

Inte helt sant. Ofta Àr mindre webbplatser ett enklare mÄl för hackare eftersom de inte tar nÄgra sÀkerhetsÄtgÀrder. Just nu fÄr din webbplats antagligen attacker, och du vet bara inte om det.

TyvĂ€rr, nĂ€r de flesta fĂ„r reda pĂ„ Ă€r det lite för sent eftersom de Ă€r hackade. Det Ă€r dĂ€rför artiklar som hur man hittar en bakdörr pĂ„ en hackad WordPress-webbplats och hur man fixar “den hĂ€r webbplatsen innehĂ„ller skadliga program” -fel Ă€r bland de mest populĂ€ra pĂ„ WPBeginner.

Om du driver en företagswebbplats Ă€r Sucuri en MÅSTE-lösning eftersom den erbjuder fullstĂ€ndig WordPress-sĂ€kerhet frĂ„n början till slut.

5 skÀl till varför vi Àlskar Sucuri

Vi Àr helt kÀr i Sucuri. Förutom att anvÀnda den pÄ WPBeginner, anvÀnder vi den ocksÄ pÄ vÄra andra webbplatser som List25 och SyedBalkhi.com.

Nedan följer de 5 anledningarna till att vi Àlskar Sucuri.

1. Blockerar alla attacker

Sucuris brandvÀgg blockerar alla attacker innan den ens rör vid vÄr server. Eftersom de Àr ett av de ledande sÀkerhetsföretagen, undersöker Sucuri proaktivt och rapporterar potentiella sÀkerhetsfrÄgor till WordPress-kÀrnteamet samt tillÀggsprogram frÄn tredje part.

Deras team arbetar nÀra med respektive utvecklare för att lösa sÀkerhetsproblemen. NÀr det har fixats korrigerar Sucuri dessa sÄrbarheter pÄ brandvÀggsnivÄ om du inte fick chansen att uppdatera ditt plugin tillrÀckligt snabbt.

Till exempel den senaste sÄrbarheten för Elegant teman som avslöjades var redan lappad pÄ Sucuris servrar innan du uppdaterade dina plugins och teman. Det betyder att din webbplats var ALLTID sÀker.

2. Övervakning av webbplatsens integritet

Vi har Sucuri 2-i-1-webbplatsen AntiVirus-paket som levereras med Sucuri-skannern. Den övervakar vÄr webbplats var tredje timme för att sÀkerstÀlla att den Àr ren frÄn skadlig kod, skadlig JavaScript, skadlig iframes, misstÀnkt omdirigeringar, skrÀppostlÀnkinjektioner etc.

Skannern ser ocksÄ till att vÄr webbplats inte Àr svartlistad av nÄgon av de populÀra tjÀnsterna som Google, Norton, AVG, Phishtank, Opera och andra.

Detta hjÀlper dig att hÄlla ditt rykte intakt och hindrar dina anvÀndare frÄn att se sÄdana varningar:

Denna webbplats innehÄller skadliga programfel i Google Chrome

3. Site Audit Log

Sucuris WordPress-plugin hÄller reda pÄ allt som hÀnder pÄ din webbplats.

Detta inkluderar filÀndringar, nya inlÀgg, nya anvÀndare, senaste inloggningar, misslyckade inloggningsförsök och mer.

Sucuri Audit Log

4. Skanning pÄ serversidan

NÀr du har att göra med smarta hackare mÄste du redogöra för allt. Vissa hackare bryr sig inte om att infektera dina anvÀndare med skadliga program. Kanske vill de bara lÀgga till bannerannonser i ditt gamla inlÀgg eller ersÀtta dina affiliate-lÀnkar.

Den hÀr typen av hack Àr vÀldigt svÄr att fÄnga eftersom de inte Àr lika uppenbara och du kommer inte att bli svartlistad för dessa.

Det Àr dÄ serverns skanning kommer till nytta. Sucuris serversidescanner gÄr igenom varje enskild fil (Àven icke-WordPress-filer) för att sÀkerstÀlla att inget misstÀnkt finns pÄ din server.

Det granskar ocksÄ hÀndelser som filÀndringar och sÄdant för att hÄlla dig informerad.

5. Rengöring av skadlig programvara

Även om alla anledningar ovan motiverar kostnaden, erbjuder de ocksĂ„ sanering av skadlig programvara utan sidbegrĂ€nsningar tillsammans med borttagning av svartlistan. Vi har inte behövt anvĂ€nda den hĂ€r delen av tjĂ€nsten Ă€nnu, men kan du förestĂ€lla dig att sĂ€kerhetsexperter stĂ€dar din webbplats.

I genomsnitt tar sÀkerhetsexperter $ 250 / timme för konsultation.

Eftersom detta kan bli ganska dyrt har Sucuri ett extra incitament att se till att din webbplats aldrig blir hackad.

VĂ„ra sista tankar – Sucuri Review

Dag efter dag hör vi historier om mÀnniskors webbplatser som hackats. Vi kan Àrligt sÀga att Sucuri Àr utan tvekan den bÀsta och mest kostnadseffektiva sÀkerhetstjÀnsten i WordPress-industrin.

För 199 USD / Är Àr det den bÀsta försÀkringen du kan köpa för din online-verksamhet.

Om statliga webbplatser kan hackas, sĂ„ kan dina ocksĂ„ göra – oavsett vad du gör. Det Ă€r dock mycket bĂ€ttre att ta reda pĂ„ att din webbplats Ă€r hackad frĂ„n en övervakningstjĂ€nst snarare Ă€n att ta reda pĂ„ det frĂ„n dina anvĂ€ndare eller Ă€nnu bĂ€ttre frĂ„n Google nĂ€r de svartlistar din webbplats.

Ännu viktigare, det Ă€r definitivt vĂ€rt sinnesro att veta att om nĂ„got skulle hĂ€nda har vi ett team av sĂ€kerhetsexperter som hjĂ€lper oss att stĂ€da allt ordentligt.

Sucuri Àr ett ledande sÀkerhetsföretag och de har nÀmnts i större publikationer som CNN, USAToday, TechCrunch, TheNextWeb och massor mer. Vi har personligen trÀffat deras grundare och VD, Tony Perez, och kan Àrligt sÀga att de Àr ett pÄlitligt företag, och vi Àr i goda hÀnder.

Alla gÄnger vi har interagerat med Sucuris supportteam har de varit snabba, artiga och hjÀlpsamma.

Om vi ​​skulle betygsĂ€tta Sucuris service och support skulle vi ge dem 5 av 5.

Vi hoppas att du tyckte att vÄr Sucuri-recension var till hjÀlp. Om du funderar pÄ att förbÀttra din WordPress-sÀkerhet kan du definitivt kolla in Sucuri och prova dem.

Full information: Nej, vi fick inte betalt för att skriva denna Sucuri-recension. Vi Àr nöjda kunder hos Sucuri. De har ett remissprogram tillgÀngligt för alla sina kunder, sÄ om du bestÀmmer dig för att anvÀnda Sucuri genom att klicka pÄ vÄr remisslÀnk i den hÀr artikeln fÄr vi en liten provision. Vi rekommenderar dock bara tjÀnster som vi personligen anvÀnder och tror kommer att ge mervÀrde för vÄra lÀsare.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.