5 Topptjänster för webbplatsövervakning och hur man övervakar WordPress Uptime automatiskt

5 Topptjänster för webbplatsövervakning och hur man övervakar WordPress Uptime automatiskt

√Ąven om du redan vidtar alla n√∂dv√§ndiga f√∂rsiktighets√•tg√§rder f√∂r att underh√•lla och skydda din WordPress-webbplats, kan din webbplats ibland √§nd√• sjunka av sk√§l som du inte kan kontrollera. Du m√•ste vara beredd p√• n√§r detta h√§nder f√∂r att snabbt kunna ordna saker igen eftersom ju l√§ngre du v√§ntar desto mer pengar l√§mnar du p√• bordet. Lyckligtvis finns det n√•gra trevliga webbplats√∂vervakningstj√§nster och verktyg d√§r ute som kommer att √∂vervaka WordPress upptid och driftstopp f√∂r dig, s√• att du inte beh√∂ver kontrollera det manuellt.

I det här inlägget ska jag prata om de fem bästa verktygen och pluginsna som hjälper dig att hålla reda på din webbplats status, så att du inte behöver. Dessutom kommer jag att sammanfatta hur du använder dem för att nå ditt mål. Vissa kan användas gratis och andra är betalda tjänster, men alla fem är vänliga och intuitiva.

Fem bästa webbplatsövervakningstjänster och verktyg för att övervaka WordPress upptid och driftstopp

Det finns alla möjliga orsaker utanför din kontroll som kan få din webbplats att gå ner. När det händer kan ett av dessa verktyg snabbt meddela dig så att du kan gå in och få saker att fungera igen.

1. Orbit Fox

Orbit Fox är vårt eget bra-att-ha-runt-huset-plugin, som ger extra funktionalitet till din webbplats på några minuter. Verktyget levereras med gratis moduler som du kan aktivera oberoende baserat på dina behov. Driftstidsövervakningen är borta efter att du installerat plugin-programmet. Så, efter att du har markerat Aktivera för Uptime Monitoring, kommer en popup-fråga att be dig om din e-postadress.

Från och med då skickar Orbit Fox dig ett e-postmeddelande om din webbplats någonsin går ner.

Förutom övervakning av drifttid erbjuder Orbit Fox multifunktionella tillägg, till exempel ikoner för sociala medier, widgetar för sidbyggare, mallar, gratis stockfoton etc. Kort sagt, det här verktyget erbjuder en snabb, gratis och grundläggande lösning för att övervaka WordPress drifttid.

En annan trevlig sak med Orbit Fox är att du inte behöver ett konto för att ha det igång; aktivera bara plugin och modulen.

Viktigaste egenskaper

Uptimeövervakning och e-postvarningar. Google Analytics-integration. 10+ målsidesmallar. Elementor och Beaver Builder tillägg och widgets. Modul för menyikoner. Ikoner för delning av sociala medier. Gratis stockfotonintegration från MyStock Photos. Innehållsblock / formulär. Inget konto krävs.

Prissättning

Orbit Fox är helt gratis, med inga premiumfunktioner ingår.

2. ManageWP-arbetare

ManageWP Worker är plugin-programmet som synkroniserar ManageWP-plattformen med din webbplats. Plugin ger några grundläggande funktioner gratis, men övervakningsfunktionen för upptid är endast tillgänglig i premiumplanen.

Hur fungerar det?

Medan du installerar det på din WordPress-webbplats sker det mesta av åtgärden i en separat instrumentpanel som tillhandahålls av ManageWP, som övervakar alla dina webbplatser på ett ställe. Så när du har installerat pluginprogrammet måste du gå till ditt ManageWP-konto och lägga till din webbplats URL där.

Därefter, när saker är klara, gå till Uptime Monitoring och aktivera tillägget (det kostar $ 1 per månad för varje webbplats). Du kan sedan få aviseringar via:

övervaka WordPress drifttid med ManageWP Worker

Viktigaste egenskaper

Modern instrumentpanel med widgets för statistik. Molnbackup. Säkerhetsuppdateringar och kontroller i bulkåtgärder. Automatiska säkerhetskopior och uppdateringar. Prestanda- och säkerhetskontroller. Google Analytics-integration. Upptidsövervakning. Optimering av SEO-ranking. Kloning och migration Alternativ för vit etikett

Prissättning

Medan basverktyget är gratis måste du betala $ 1 per månad per webbplats för att övervaka WordPress-driftstiden.

3. Jetpack

Jetpack liknar Orbit Fox. Det är ett multipurpose plugin som gör lite av allt, och att hjälpa dig att övervaka WordPress upptid är en av dessa saker.

För att använda pluginet behöver du bara aktivera det, ansluta det till ditt WordPress.com-konto och aktivera önskade moduler.

I det h√§r fallet vill du specifikt √Ėvervakning av stillest√•nd funktionen i s√§kerhet flik.

Klicka p√• inst√§llningarna h√∂gst upp p√• √Ėvervakning av stillest√•nd rutan i instrumentpanelen, v√§lj dina preferenser och du √§r redo att g√• (aka plugin kommer att b√∂rja √∂vervaka din webbplats och kommer att skicka ett e-postmeddelande om det g√•r ner.).

Tänk på att Jetpack inte erbjuder avancerad övervakning utan bara grundläggande kontroller och meddelanden när din webbplats går offline. Du har inte heller några avancerade inställningar för anpassning.

övervaka WordPress drifttid med Jetpack

Viktigaste egenskaper

Lata bilder laddas för en snabbare webbplats. Hundratals professionella teman för alla typer av webbplatser. Obegränsat och snabb leveransnätverk för bild- och videoinnehåll. Skanning av skadlig programvara och automatisk hotlösning. Säkra inloggningar och dagliga säkerhetskopior. Spamfiltrering och övervakning av stillestånd. Webbplatsanalys och statistik. Automatiserad publicering av sociala medier. SEO-verktyg.

Prissättning

√Ėvervakning av stillest√•ndstider √§r tillg√§nglig i den kostnadsfria Jetpack-planen.

4. Uptime-robot

bästa webbplatsövervakningstjänster: Uptime Robot

Uptime Robot är ett gratis verktyg som helt ägnas åt övervakning av drifttid. Det låter dig lägga till 50 skärmar (aka webbplatser, sidor eller formulär) som kontrolleras var femte minut. För att starta äventyret måste du skapa ett konto här Рprecis som i andra fall.

Det coola är att det gör att du kan övervaka WordPress-driftstiden utan att behöva ett plugin.

När du har loggat in omdirigeras du till Uptime Robot-instrumentpanelen, där du måste lägga till din egen webbplats:

Klicka på Lägg till ny bildskärm Välj din bildskärmstyp och information Ange webbplatsens URL

För fler funktioner och funktioner kan du uppgradera till deras premiumplan, där du kan få ett större antal bildskärmar som kontrollerar oftare.

övervaka WordPress drifttid med Uptime Robot

Viktigaste egenskaper

Flera typer av kontroller: HTTP (S), ping, port och nyckelord. Varningar via e-post, SMS, Twitter, push-meddelanden, Slack, HipChat, webbkrokar. Statistik för driftstopp, driftstopp och svarstider. Verifiering av stillestånd från flera platser. Avancerade inställningar för aviseringar. REST API-integration. Offentliga statussidor för lagdelning. Underhållsfönster.

Prissättning

Uptime Robot erbjuder två planer:

Fri
Proffs Р$ 5,50 / månad (eller $ 4,50 om du vill faktureras årligen)

5. InternetVista

Sist men inte minst √§r InternetVista en betald l√∂sning f√∂r f√∂retag som beh√∂ver s√§tta sina webbplatser under observation. Deras motto √§r “Uptime is money”, vilket definitivt g√§ller f√∂r proffs. √Ąven om verktyget inte tillhandah√•ller gratis tj√§nster kan du testa det genom att registrera dig f√∂r deras kostnadsfria provperiod som varar 31 dagar.

När du har registrerat dig kan du lägga till din webbplats och visa dess statistik i en särskild instrumentpanel.

I Applikationer på fliken kan du ställa in dina inställningar för varningar och vilka sidor du vill övervaka. Med InternetVista kan du hantera mer än bara webbplatser: du kan också lägga till formulär, målsidor och andra typer av webbadresser som du vill få information om.

Och i Media på fliken kan du välja hur du vill bli larmad Рvia e-post, SMS, Twitter, Slack etc.

övervaka WordPress drifttid med InternetVista

Viktigaste egenskaper

Inget att installera eller att utveckla; bara en online-registrering. Inga falska larm. Alla fel kontrolleras tv√• g√•nger innan varningarna skickas. Professionell hj√§lp √§r ett telefonsamtal borta. √Ėvervakning av prenumerationshantering via fleranv√§ndarwebapplikationer, mobilappar eller REST API. √Ėvervakning av alla dina webbtj√§nster: webbplats, anv√§ndarv√§g, API, e-postservrar, onlinetj√§nster och olika tekniska tj√§nster. Resultatrapporter. Realtidsvarningar (integration med WordPress, Slack, Twitter eller SMS). Flerspr√•kig plattform.

Prissättning

InternetVista har fyra planer (alla erbjuder en gratis provperiod) enligt följande:

Start Р4,18 euro / månad
Företag Р17,34 euro / månad
Företag Р52,85 euro / månad
Beställnings Рfrån 1,78 euro / månad

Det här är våra rekommendationer för att övervaka WordPress upptid och driftstopp regelbundet, så att du kan se till att allt fungerar smidigt på din webbplats. Men om vi saknade något viktigt skulle vi vilja höra det från dig. Du skulle göra oss glada om du skulle dela dina egna metoder för att övervaka din webbplats via kommentarsektionen nedan.

Vilket av verktygen i det här inlägget är förresten din favorit?