6 bästa billiga brittiska webbhotellleverantörer 2020 (från £ 1 / mån.)

6 bästa billiga brittiska webbhotellleverantörer 2020 (från £ 1 / mån.)

Om du driver en webbplats baserad i Storbritannien är det vettigt att välja ett webbhotell med servrar i samma land. Dina besökare kommer att kunna ladda dina sidor snabbare, vilket kan bidra till att öka dina SEO-ansträngningar. Men att hitta de bästa billiga brittiska webbhotell leverantörer kan ta lite grävning.

Förutom prisvärdhet och snabbare prestanda hjälper det också att ha tillgång till UK-baserad kundtjänst. På så sätt kan du lättare nå teknisk assistans inom en tidszon som passar dig. Du kan också se priser som anges i din valuta.

Den här artikeln ger dig en översikt över sex av de bästa billiga webbhotell i London med datacenter. Nu går vi!

Sex bästa billiga webbhotellstjänster i Storbritannien

Nu när vi har diskuterat värdet på brittiska baserade servrar, låt oss titta på sex utmärkta webbhotell. Den som passar bäst för dig beror åtminstone delvis på vilken typ av tjänster du behöver, men de erbjuder alla något liknande funktioner.

1. IONOS (www.ionos.co.uk)

Ionos erbjuder tillförlitlig webbhotell med 99,9% drifttidsgaranti och några av de mest imponerande hastigheterna på marknaden. Du kan välja mellan en rad delade och dedikerade planer, inklusive Windows-hosting. Det gör det också möjligt för dig att justera serverns prestanda för att möta de växande kraven på din webbplats.

Ionos lovar att hålla dina projekt online hela tiden tack vare sin geodundanta infrastruktur. Det betyder att dina data kommer att speglas på två platser för att förhindra oväntad stillestånd eller avbrott.

Delade webbhotellplaner inkluderar följande funktioner:

Installation med ett klick av populära plattformar inklusive WordPress och PrestaShopGDPR-kompatibel webbplatsAnalytics-instrumentpanelUtökad PHP-supportGratis domänregistrering för första åretE-posthotell med 2 GB lagringsutrymmeAvancerad säkerhetGratis SSL-certifikat

Brittiska kunder kan njuta av ett introduktionspris på endast £ 1 för hela sitt första år för Pro-paketet. Denna plan inkluderar 250 GB lagring, 100 databaser och förbättrad prestanda. Observera att kostnaden ökar till £ 7 per månad vid förnyelse.

2. 123-Reg (www.123-reg.co.uk)

Billiga webbhotell i Storbritannien finns på 123-Reg-hemsidan.

123-Reg är Storbritanniens ledande domänregistrator och webbhotell. Det erbjuder prisvärd delad, virtuell privat server (VPS och WordPress-optimerade tjänster. Du kan också installera över 125 applikationer som Magento eller Joomla och skapa en miljö som bäst passar dina valda verktyg.

Alla 123-Regs planer har endast ett gratis toppdomän (TLD) alternativ -. Om ditt företag och din kundbas huvudsakligen är brittiska kan det här vara ett utmärkt val. Observera dock att du måste köpa ett SSL-certifikat separat om du inte väljer en av de avancerade planerna.

Med delade 123-Reg-planer får du tillgång till funktioner som:

Installation med ett klick av Linux-kompatibel programvara (Joomla, Drupal och mer) Gratis domän för första året Obegränsad bandbredd Programmeringsverktyg E-posthotell UK-baserad kundsupport Webbplatsbyggare Säkerhetsfunktioner

Priserna börjar vid £ 2,99 per månad för Starter-planen, som inkluderar 100 GB lagringsutrymme och 512 MB minne. För £ 5,99 per månad kan du också få tillgång till obegränsade funktioner, 1 GB RAM och gratis SSL-certifikat.

3. Bluehost (bluehost.com)

Bluehost-hemsidan.

Om du känner till WordPress-hosting kommer du sannolikt att känna igen Bluehost. Det tillhandahåller mycket optimerade värdtjänster även på nybörjarnivå. Om du behöver fler resurser kan du också välja mellan en rad VPS och dedikerade värdplaner, som alla har en användarvänlig kontrollpanel.

Med ett av sina datacenter i London ger Bluehost dig tillförlitlig prestanda och en global räckvidd till överkomliga priser. Du kan också enkelt uppgradera din plan när din webbplats växer, så att du inte behöver oroa dig för bindande kontrakt.

Dessutom innehåller planerna också funktioner som:

WordPress-installation med ett klick Domänregistrering ingår det första året Ouppmätt bandbredd Gratis SSL-certifikat Marknadsföringskrediter mot annonser Säkerhetsfunktioner Tillägg för innehållsleveransnätverk (CDN)

Priserna börjar vid 2,20 £ för Basic-planen, som inkluderar 50 GB lagringsutrymme för en enda webbplats. Plus-planen inkluderar också skräppostskydd, gratis Office 365-e-post i 30 dagar och obegränsade resurser för 4,06 £ per månad.

ūüĎČ V√•r fullst√§ndiga Bluehost-recension

4. Hostinger (www.hostinger.co.uk)

Få billiga webbhotell i Storbritannien från Hostinger.

Hostinger är en av de billigaste webbhotell i Storbritannien. Trots sina låga priser erbjuder den pålitliga tjänster och imponerande prestanda. Dess tjänster inkluderar delade planer, VPS och molnhotell. Du kan också starta din WordPress-webbplats om några minuter om du letar efter ett helt optimerat paket.

Om du är nybörjare eller har bråttom kommer Hostinger med sin egen intuitiva webbplatsbyggare. Det hjälper dig även att skapa en professionell logotyp och fylla i din webbplats med kopia tack vare dess AI-innehållsgenerator.

Hostingers utbud av delade värdplaner har funktioner som:

Gratis SSL-certifikat E-posthotellLiteSpeed ‚Äč‚ÄčCacheEnklick WordPress-installationAnv√§ndarv√§nlig kontrollpanelCloudflare-skyddade namnservrarGratis dom√§nregistrering f√∂r det f√∂rsta √•ret (f√∂rutom intr√§desplanen)

Prissättningen börjar på endast £ 0,99 per månad för paketet Single Shared Hosting, som inkluderar 100 GB bandbredd och 10 GB diskutrymme. Du får tillgång till obegränsad bandbredd och databaser för £ 2,89 per månad.

ūüĎČ V√•r fullst√§ndiga Hostinger-recension

5. tsoHost (www.tsohost.com)

TsoHost-hemsidan.

tsoHost är en leverantör helt baserad i Storbritannien, med servrar i London och Amsterdam. Det är specialiserat på molnhotell och erbjuder överraskande överkomliga priser för denna typ av tjänster. Dessutom kan du välja att betala månad till månad om du föredrar att inte förbinda dig till långvariga kontrakt.

Alla tsoHosts planer kommer med cPanel och andra anv√§ndbara verktyg, √§ven om de inte √§r lika funktionsrika som andra popul√§ra molnplattformar. Till exempel ing√•r ett gratis SSL-certifikat endast i de avancerade planerna. √Ąnd√• f√•r du tillg√•ng till installation med ett klick f√∂r popul√§ra inneh√•llshanteringssystem (CMS) som WordPress, Magento, Joomla och mer. Det finns ocks√• en gratis webbplatsmigreringstj√§nst.

Andra funktioner inkluderar:

Gratis domänregistrering om du köper en ettårig plan Obegränsad bandbredd Avancerad säkerhet UK-baserad kundtjänst E-posthotell med 1 GB lagringsutrymme 99,9% upptid Utvecklarverktyg

Priserna börjar vid £ 3,99 för ekonomiplanen, som inkluderar 100 GB lagring och 512 MB minne. Om du behöver mer resurser ger Ultimate-paketet dig tillgång till obegränsad lagring och bandbredd, 1 GB minne och gratis SSL-certifikat. Det kostar £ 8,99 per månad.

6. Namecheap (www.namecheap.com)

Namecheap webbhotell.

Vår sista rekommendation är Namecheap, en välkänd budgetvänlig domänregistrator. Det etablerar sig också snabbt som en värdig utmanare i webbhotellvärlden.

Du kan v√§lja mellan datacenter i USA och Storbritannien. Den senare √§r dock endast tillg√§nglig med delad hosting och kommer till ett n√•got h√∂gre pris. √Ąnd√• √§r det ett p√•litligt alternativ f√∂r mindre webbplats√§gare.

I likhet med Hostinger har Namecheap sitt eget drag-och-släpp-sidbyggnadsverktyg, som kan hjälpa dig att ställa in din webbplats på nolltid. Alternativt kommer den att migrera din befintliga webbplats och domän gratis.

Delad hosting med Namecheap ger dig också tillgång till följande funktioner:

Softaculous appinstallatör Domänregistrering ingår i det första året Ouppmätt bandbredd Gratis CDN Gratis SSL-certifikat under ett år E-posthantering Automatiska säkerhetskopior (förutom planen på grundnivå)

Priserna börjar vid 1,89 £ per månad för Stellar-planen, som förnyas till 3 £ per månad efter det första året. Detta paket är lämpligt för upp till tre webbplatser och innehåller 20 GB lagringsutrymme. För att få åtkomst till AutoBackup-funktionen måste du välja minst Stellar Plus-planen, som börjar på £ 2,66 per månad.

Kom igång med ditt webbhotell i Storbritannien idag

Hastighet kan vara en avgörande faktor för din webbplats framgång. Om dina kunder huvudsakligen är UK-baserade kommer du att dra nytta av att vara värd för din webbplats hos en leverantör som erbjuder ett brittiskt datacenter. Samtidigt vill du ha det bästa värdet för dina pengar utan att oroa dig för valutaomvandling.

I den här artikeln har vi diskuterat sex av de bästa billiga brittiska webbhotellföretagen som passar olika projekt. Ionos är det mest budgetvänliga alternativet för avancerade webbplatser, endast £ 1 för det första året. Nybörjare kanske föredrar Hostinger eller Bluehost. Men alla leverantörer på vår lista erbjuder solida funktioner till överkomliga priser.

Du kan också kolla in vår övergripande samling av de bästa webbhotellen i Storbritannien, som inkluderar både budget- och icke-budgetalternativ.

* Det här inlägget innehåller anslutningslänkar, vilket innebär att om du klickar på en av produktlänkarna och sedan köper produkten får vi en provision. Inga bekymmer men du kommer fortfarande att betala standardbeloppet så det kostar inget från din sida.