6 bÀsta WordPress-nyhetsbrev för att hÄlla dig uppdaterad om nyheterna

6 bÀsta WordPress-nyhetsbrev för att hÄlla dig uppdaterad om nyheterna

WordPress-communityn Àr stor och utvecklas stÀndigt. Utvecklare justerar och förbÀttrar alltid plugins och teman, driver ut sÀkerhetsuppdateringar och lÀgger till funktioner och buggfixar hela tiden. Med sÄ mycket pÄ gÄng kan du fundera pÄ att hÄlla dig uppdaterad med de senaste nyheterna genom att registrera dig för ett av de mÄnga WordPress-nyhetsbrev.

Den enkla lösningen skulle vara att registrera sig för det allra bÀsta och avstÄ frÄn alla andra. MÄnga WordPress-nyhetsbrev ger vÀrdefull, uppdaterad information om samhÀllet, men eftersom varje nyhetsbrev innehÄller nÄgot annat Àr det en bra idé att registrera sig för nÄgra fÄ. Dessutom vill du fokusera dem som marknadsför originalinnehÄll snarare Àn att bara tvÀtta artiklar som du annars skulle kunna se pÄ deras bloggar.

Det hÀr inlÀgget kommer att diskutera nÄgra av de mest informativa WordPress-nyhetsbrev, inklusive deras överordnade webbplatser, vilken typ av material de rapporterar och hur man registrerar sig för dem. LÄt oss komma till det!

Sex bÀsta WordPress-nyhetsbrev

Nyhetsbrev nedan presenteras inte i nÄgon sÀrskild ordning, sÄ titta pÄ var och en för att se hur det passar dina behov!

1. MasterWP

MasterWP-nyhetsbrevet Ă€r perfekt för WordPress-proffs. Den innehĂ„ller ett antal kvalitetsartiklar varje vecka för dem som tycker om Ă€rliga diskussioner om WordPress-frĂ„gor, bĂ„de tekniska och sociala. Den innehĂ„ller appar och verktyg för att förbĂ€ttra din WordPress-upplevelse och lĂ€nkar till ytterligare innehĂ„ll. Dessutom Ă€r deras mĂ„l att informera och provocera tankar – som sĂ„dan inkluderar de inte annonser eller affiliate-lĂ€nkar.

Du kan registrera dig för MasterWP-nyhetsbrevet pÄ deras hemsida. DÀrifrÄn fÄr du det varje onsdag. Dessutom kan du se nÄgra av deras mest populÀra utgÄvor för att fÄ en kÀnsla för dess innehÄll.

2. WP onsdag

WP onsdagens nyhetsbrevsbanner.

WP Wednesday Ă€r ett nyhetsbrev riktat till WordPress-företagsĂ€gare. Mer specifikt Ă€r deras mĂ„lgrupp frilansare och andra relaterade yrkesverksamma. Även om en del av innehĂ„llet Ă€r kuraterat frĂ„n WP Elevation-bloggen och podcasten, innehĂ„ller deras nyhetsbrev ocksĂ„ exklusivt innehĂ„ll som du inte hittar nĂ„gon annanstans.

Detta nyhetsbrev hÄller dig uppdaterad om teman, plugins och andra verktyg. Dessutom har de ofta instruktionsguider och tips för företagare. Du fÄr ocksÄ lÀnkar till liveshower och webbseminarier om olika Àmnen.

Du kan registrera dig för WP onsdags nyhetsbrev pÄ WP Elevation-webbplatsen. Du skickas sedan en veckovis sammanstÀllning av blogginlÀgg och annat innehÄll direkt till din inkorg.

3. WPBeginner

Registreringssidan för WPBeginner-nyhetsbrev.

WPBeginners nyhetsbrev riktar sig (inte förvÄnande) till nybörjare. Prenumeranter hittar en mÀngd exklusivt innehÄll som levereras till sin inkorg varje vecka. Den innehÄller tips, verktyg och resurser som hjÀlper dig att lÀra dig mer om WordPress.

Dessutom kommer detta nyhetsbrev att meddela dig om nytt blogginnehÄll nÀr det publiceras pÄ WPBeginner-webbplatsen. Du lÀr dig om att starta en blogg, webbplatsprestanda, sÀkerhet, sökmotoroptimering (SEO) och mycket mer. NÄgra av de vanligaste artiklarna om hur man ÄtgÀrdar WordPress-fel tas emot vÀl och Àr en av mÄnga referensbitar för att hÄlla sig till hands.

WPBeginners anmÀlningsformulÀr för nyhetsbrev finns pÄ deras hemsida. Det Àr ett utmÀrkt sÀtt att ta emot innehÄll som Àr skrÀddarsytt för nybörjare och mellanliggande WordPress-Àmnen, exklusivt skrivet av deras redaktion.

4. WordCamp Nyheter

WordCamp-hemsidan.

Detta nyhetsbrev kretsar kring WordCamp-konferenser. Det Àr ett utmÀrkt sÀtt att hÄlla dig informerad om dessa populÀra evenemang och ta reda pÄ om det kommer att finnas en i ditt omrÄde. Dessutom har det olika WordPress-relaterat innehÄll, ofta skrivet av dem som Àr direkt involverade i hÀndelserna frÄn hela vÀrlden.

WordCamp-evenemang inkluderar saker som praktiska workshops, diskussioner och guider, och deras nyhetsbrev har ofta uppskrivningar av dessa. Dessutom rapporterar den om hÀndelser och andra WordCamp-hÀndelser.

För att registrera dig för WordCamp News, gÄ bara vidare till deras webbplats. Du fÄr regelbundna nyheter, pÄminnelser om kommande evenemang och informativa artiklar frÄn WordPress-anvÀndare.

5. CodeinWP Weekly Newsletter

CodeinWP Weekly WordPress Nyhetsbrevbanner.

CodeinWP Weekly Newsletter ger en omfattande titt pÄ allt WordPress. Levereras varje vecka och Àr för frilansare, webbdesigners, företagsÀgare, utvecklare och alla som Àr intresserade av WordPress.

Du fÄr uppdaterade nyheter om WordPress-communityn, liksom recensioner och jÀmförelser av plugins och teman. Mycket av innehÄllet Àr exklusivt för nyhetsbrevet och finns inte pÄ sjÀlva bloggen. Dessutom innehÄller den lÀnkar till vÀrdefulla WordPress-resurser. Det Àr ett utmÀrkt sÀtt att hÄlla dig informerad och öka din WordPress-kunskap.

För att registrera dig för CodeinWP Weekly Newsletter, besök webbplatsen. För allomfattande nyheter, tips och andra artiklar Àr detta nyhetsbrev inte nÄgot att missa!

6. WordCandy Weekly

WordCandy Weekly WordPress nyhetsbrev banner.

WordCandy Weekly Àr ett nyhetsbrev som fokuserar pÄ den senaste WordPress-utvecklingen relaterad till kÀrnprogramvaran och anstrÀngningar för att utveckla WordPress. Det kommer att hÄlla dig informerad om uppdateringar, nya versioner och buggfixar. Det Àr ett underbart sÀtt att hÄlla sig uppdaterad om allt du behöver veta i WordPress-vÀrlden, speciellt om du Àr en utvecklare.

Detta nyhetsbrev Àr perfekt för yrkesverksamma eftersom det snabbt ger en sammanfattning av de viktigaste nyheterna och informationen. Den kommer ut varje mÄndag klockan 9 EST och innehÄller inte annonser, affiliate-lÀnkar eller nÄgon annan form av intÀktsgenerering.

Kort sagt kommer WordCandy Weekly att vara perfekt för hektiska utvecklare som behöver de mest relevanta nyheterna, utan dolda agendor eller försök att skilja dig frÄn dina pengar.

ThemeIsle har ocksÄ ett WordPress-nyhetsbrev!

Slutligen skulle vi vara tveksamma till att inte nÀmna ThemeIsles eget nyhetsbrev! Det Àr det bÀsta sÀttet att se till att du inte saknar nÄgra nya blogginlÀgg och Àr full av resurser, recensioner och handledning.

NĂ€r du registrerar dig fĂ„r du ocksĂ„ en gratis guide – vi ger för nĂ€rvarande bort fem tips för att hĂ„lla din WordPress-webbplats super snabb. Naturligtvis tror vi att nyhetsbrevet Ă€r viktigt, men uppmuntrar dig att ta reda pĂ„ det sjĂ€lv.

Du kan anmÀla dig till ThemeIsle-nyhetsbrevet via formulÀret i slutet av detta inlÀgg.

Slutsats

Oavsett om du Àr nybörjare eller en erfaren professionell, kan WordPress-nyhetsbrev hÄlla dig kunnig och uppdaterad om allt som rör vÀrldens mest populÀra innehÄllshanteringssystem (CMS).

Varje nyhetsbrev levererar nyheter, uppdateringar och annat innehÄll direkt till din inkorg varje vecka. För dem med upptagna scheman Àr det ingen idé att lÄta nyheter komma till dig.

I det hÀr stycket har vi diskuterat sex WordPress-nyhetsbrev av hög kvalitet och hur man registrerar sig för dem. LÄt oss snabbt sammanfatta dem:

  Master WP: För affÀrspersoner som behöver branschspecifik information.
  WP onsdag: Inriktad pÄ företagare som ocksÄ vill upptÀcka fantastiskt blogginnehÄll som de kanske har missat.
  WP Nybörjare: Perfekt för dem som vill lÀra sig om nybörjare och mellanliggande WordPress-Àmnen.
  WordCamp Nyheter: Bra om du vill engagera dig i WordCamp-konferenser.
  CodeinWP Weekly Newsletter: En omfattande titt pÄ allt WordPress, designat för utvecklare.
  WordCandy Weekly: En destillerad veckovis sammanstÀllning av kÀrnrelaterade nyheter utan annonser eller intÀktsgenerering.

Och om du vill anmÀla dig till WordPress-nyhetsbrevet ThemeIsle, klicka pÄ knappen nedan, skriv in din e-post och ladda ner din kostnadsfria WordPress-prestandahandbok: