6 snabbaste WordPress-vÀrdföretag jÀmfört (verkliga testdata)

6 snabbaste WordPress-vÀrdföretag jÀmfört (verkliga testdata)

Det webbhotell du vÀljer att driva din WordPress-webbplats spelar en nyckelroll i dess hastighet och prestanda. Men med sÄ mÄnga som hÀvdar att de erbjuder det snabbaste WordPress-vÀrdet dÀr ute, hur bestÀmmer du vilket företag du ska anvÀnda?

Förutom prestanda Àr det ocksÄ viktigt att ta hÀnsyn till de kostnader och funktioner som ingÄr i varje plan. Att försöka undersöka och jÀmföra dem alla kan vara trÄkigt, sÄ vi har gjort mycket av det hÄrda arbetet pÄ förhand för att göra ditt jobb enklare.

I det hÀr inlÀgget tittar vi pÄ sex av de snabbaste WordPress-leverantörerna, baserat pÄ verkliga prestandatester som vi körde. Vi granskar de planer som erbjuds av var och en, inklusive deras funktioner och priser, för att hjÀlpa dig att begrÀnsa ditt beslut. LÄt oss börja!

En sammanfattning av de snabbaste WordPress-vÀrdföretagen

Innan vi kommer in i vÄr lista, lÄt oss ta en snabb titt pÄ de sex snabbaste WordPress-vÀrdföretagen vi ska jÀmföra. All prestandadata kommer frÄn vÄra egna hastighetstester, medan det totala betyget kommer frÄn vÄr undersökning av hundratals WordPress-vÀrdanvÀndare.

Sex snabbaste WordPress-vÀrdföretag jÀmfört (i sin helhet)

1. Kinsta

Kinsta Àr en WordPress-specifik webbhotellleverantör som erbjuder en mÀngd helt hanterade planer. Dess WordPress-webbhotell drivs uteslutande av Google Cloud, som Àr optimerat för hastighet och prestanda.

Kinstas funktioner inkluderar:

Caching pÄ servernivÄ med Nginx Fast_CGI-cache Gratis CDN drivs av KeyCDNA anpassad MyKinsta-instrumentpanel Automatiserade dagliga sÀkerhetskopior Gratis SSL-certifikat Stegmiljöer med ett klick Gratis migreringar SSH-Ätkomst

Alla dessa funktioner ingÄr i varje Kinsta-vÀrdplan. Kinsta har inte heller nivÄnivÄer av support, men erbjuder premium 24/7 support till alla kunder.

PrissÀttning och planeringsdetaljer

Priser för Kinsta-vÀrdplaner börjar vid $ 30 per mÄnad och inkluderar tvÄ mÄnader gratis med Ärlig fakturering. Startplanen ger stöd för

En WordPress-installation 10 GB diskutrymme 20 000 besök per mÄnad Gratis CDN med en grÀns pÄ 50 GB

Det finns ocksÄ Pro ($ 60 per mÄnad), Business (frÄn $ 100 per mÄnad) och Enterprise (frÄn $ 600 per mÄnad) planer, samt gott om nivÄer dÀremellan.

Prestandatester

NÀr du undersöker de snabbaste hostingleverantörerna för WordPress Àr det viktigt att övervÀga prestanda och benchmarktest. I vÄr prestandatestning av Kinsta för CodeInWP fann vi:

Genomsnittlig svarstid: 84 millisekunder (ms) Upptid: 99,99% New York: 0,55 sekunder Stockholm: 0,86 sekunder Melbourne: 1,76 sekunder

Vi utförde ocksÄ Load Impact-tester. Minsta svarstid var 0,12 sekunder, medan maximal svarstid var bara 0,13 sekunder.

👉 FullstĂ€ndig Kinsta-recension

2. SvÀnghjul

Snabbaste WordPress-vÀrd: SvÀnghjul

Flywheel Àr en annan populÀr, WordPress-specifik webbhotell som erbjuder planer och funktioner som passar alla frÄn frilansare till byrÄer. Bortsett frÄn att vara ett av de snabbaste WordPress-vÀrdföretagen, delar Flywheel mÄnga likheter med Kinsta.

Den drivs av Google Cloud och innehÄller en gratis CDN och anpassad instrumentpanel byggd för WordPress-webbplatshantering. Den anvÀnder ocksÄ en anpassad cachemotor, ger sÀkerhetskopior varje natt och har flera datacenter placerade över hela vÀrlden.

PrissÀttning och planeringsdetaljer

Flywheel erbjuder en tillgÀnglig liten plan för bara $ 15 per mÄnad, men det tillÄter bara 5000 besök per mÄnad för en enda webbplats.

För att höja det kan du gÄ till startplanen pÄ $ 30 per mÄnad. Denna plan stöder en webbplats, 25 000 mÄnadsbesök och 10 GB diskutrymme.

SvÀnghjul erbjuder tvÄ gratis mÄnader om du registrerar dig för en Ärsplan. Det finns ocksÄ frilansplaner ($ 115 per mÄnad) och byrÄ ($ 290 per mÄnad).

Prestandatester

För att mÀta Flywheels prestanda som en av de snabbaste WordPress-leverantörerna, anvÀnde vi Pingdom för att utföra sidhastighetstester för tre serverplatser. HÀr Àr resultaten:

Melbourne: 2,20 sekunder New York: 0,59 sekunder Stockholm: 1,36 sekunder

Vi anvÀnde ocksÄ Load Impact för att testa dess respons under stress. Den minsta svarstiden var 0,15 sekunder, medan den maximala var 1,19 sekunder.

👉 Full svĂ€nghjulskontroll

3. WP-motor

Snabbaste WordPress-vÀrd: WP Engine

WP Engine Àr en WordPress-specifik vÀrd som erbjuder en mÀngd helt hanterade planer, var och en drivs av en pÄlitlig arkitektur byggd för hastighet och skalbarhet.

Dess hanterade WordPress-planer erbjuder:

Inbyggd caching med Varnish och Memcached Gratis SSL-certifikat Inbyggd CDN Snabb platsinstallation Enkel iscenesÀttning (tvÄ separata mellanlagringsmiljöer) PrestationsspÄrning och diagnostiska alternativ

PrissÀttning och planeringsdetaljer

WP Motors startplan Àr $ 30 per mÄnad. Den stöder en WordPress-webbplats, 25 000 besök varje mÄnad och 10 GB lokalt lagringsutrymme.

Det finns ocksÄ tillvÀxt ($ 115 per mÄnad), skala ($ 290 per mÄnad) och Premium ($ 400 per mÄnad). Alla planer har en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Du fÄr tvÄ mÄnader gratis om du betalar för en Ärsplan.

Prestandatester

Vi genomförde sidhastighets- och belastningstest för att bedöma hur denna leverantör mÀter sig mot nÄgra av de andra snabbaste WordPress-vÀrdleverantörerna.

Med hjÀlp av Pingdom för att utföra sidhastighetstesterna fann vi att WP Engine konsekvent lÄg under det rekommenderade mÀrket pÄ tvÄ sekunder:

New York: 1,61 sekunder Melbourne: 1,67 sekunder Stockholm: 1,60 sekunder

Mer imponerande var dess förmÄga att upprÀtthÄlla snabba svarstider Àven under stigande trafik. Vid Load Impact-testet hade WP Engine en minimitid pÄ 0,51 sekunder och maximalt 0,59 sekunder.

👉 FullstĂ€ndig granskning av WP Engine

4. SiteGround

Snabbaste WordPress-vÀrd: SiteGround

SiteGround har blivit en allt populÀrare WordPress-vÀrd. Förutom att erbjuda flera hanterade WordPress-planer som Àr idealiska för dem med en budget, Àr SiteGround ocksÄ en av fÄ vÀrdar som officiellt rekommenderas av WordPress.org.

Denna leverantör erbjuder en hÀlsosam mÀngd WordPress-specifika funktioner. Det inkluderar gratis WordPress-webbplatsöverföringar, installation med ett klick och automatiska uppdateringar.

SiteGround erbjuder ocksĂ„ en ‘WordPress SuperCacher’. Detta Ă€r en SiteGround-specifik funktion som implementerar cachning för din WordPress-webbplats pĂ„ flera nivĂ„er för att frĂ€mja snabbare laddningstider.

PrissÀttning och planeringsdetaljer

SiteGrounds StartUp-plan börjar pÄ bara $ 3,95 per mÄnad. Det Àr lÀmpligt för upp till 10 000 besökare per mÄnad och innehÄller 10 GB diskutrymme för en WordPress-webbplats. Du kan ocksÄ registrera dig för GrowBig-planen ($ 5,95 per mÄnad) eller GoGeek-planen ($ 11,95 per mÄnad).

TÀnk pÄ att det hÀr Àr kampanjpriser, sÄ de gÀller bara för din första faktureringscykel. Försök lÄsa in dem i tre Är om du har rÄd.

Prestandatester

I vÄr SiteGround-granskning genomförde vi sidhastighet och belastningstestning. Resultaten var som följer:

Melbourne: 1,56 sekunder New York: 0,65 sekunder Stockholm: 1,39 sekunder

För Load Impact-testet hade SiteGround en minimitid pÄ 0,74 sekunder och en maximal svarstid pÄ 1,48 sekunder. Dessa resultat bekrÀftade att hastighet inte borde vara ett problem för den hÀr leverantören, oavsett var din webbplats finns.

👉 FullstĂ€ndig SiteGround-recension

5. DreamHost

DreamHost

DreamHost Àr en pÄlitlig vÀrdleverantör som erbjuder budgetvÀnliga delade, VPS och hanterade WordPress-vÀrdplaner. Dessutom finns det nÄgra anmÀrkningsvÀrda funktioner som gör DreamHost till ett solidt alternativ, förutom att det Àr ett av de mest prisvÀrda men snabbaste webbhotellföretagen.

Till exempel, förutom att komma med WordPress förinstallerat, inkluderar DreamHosts hanterade WordPress-planer en gratis prenumeration pÄ Jetpack premium. Du kommer ocksÄ att dra nytta av förbÀttrad sÀkerhet tack vare dubbla WordPress-optimerade webbapplikations brandvÀggar (WAF).

PrissÀttning och planeringsdetaljer

Grundplanen för DreamHosts hanterade WordPress-hosting, kallad DreamPress, börjar vid $ 16,95 per mÄnad. Detta inkluderar en webbplats, upp till 10 000 besökare per mÄnad och 5 GB diskutrymme. Det erbjuder ocksÄ en Plus-plan ($ 24,95 per mÄnad) och en Pro-plan ($ 71,95 per mÄnad).

DreamHost erbjuder ocksÄ prisvÀrda delade planer, Àven om du missar prestanda för de WordPress-optimerade DreamPress-planerna.

Prestandatester

Som en del av vÄr DreamHost-granskning utförde vi sidhastighet och belastningstestning som gav tillfredsstÀllande resultat:

Stockholm: 1,66 sekunder Melbourne: 1,32 sekunder New York: 0,21 sekunder

Med en minsta svarstid pÄ 0,26 sekunder och maximalt 1,26 sekunder betonade Load Impact-testerna ytterligare DreamHosts förmÄga att prestera bra under tryck utan att offra hastigheten.

👉 FullstĂ€ndig DreamHost-recension

6. InMotion Hosting

InMotion Hosting

InMotion Hosting erbjuder delad, VPS, dedikerad och hanterad WordPress-hosting. Dess operativa infrastruktur inkluderar en WordPress-optimerad Stack och gratis CDN för att leverera exceptionella laddningstider.

Förutom att vara en av de mest prisvÀrda men snabbaste webbhotellleverantörerna, kommer InMotion med en mÀngd WordPress-specifika verktyg och funktioner. Detta inkluderar förinstallerat WordPress, en drag-och-slÀpp-WordPress-sidbyggare (BoldGrid) och automatiska WordPress-, plugin- och temauppdateringar.

PrissÀttning och planeringsdetaljer

InMotion-hanterade WordPress-planer börjar pÄ bara $ 4,99 per mÄnad. Den hÀr planen inkluderar en webbplats, 50 GB diskutrymme och upp till 20 000 besökare per mÄnad. Leverantören erbjuder ocksÄ Small Business ($ 7,99 per mÄnad) och Developer ($ 10,99 per mÄnad) planer.

Prestandatester

Som vi redogjorde för i vÄr granskning av InMotion Hosting, medan den hÀr leverantören gjorde det bÀttre pÄ vissa platser, fungerade det totalt sett bra under vÄra Pingdom-sidhastighetstester:

New York: 0,46 sekunder Stockholm: 1,38 sekunder Melbourne: 3,41 sekunder

Det visade ocksÄ bra pÄ Load Impact-testerna. Minsta svarstid var 0,27 sekunder och maximalt 0,84 sekunder.

👉 FullstĂ€ndig granskning av InMotion Hosting

Sammanfattning av de snabbaste webbhotell för WordPress

Som du sÄg i uppgifterna ovan kan alla dessa vÀrdar fÄ dig en WordPress-webbplats som laddas snabbt. För att avsluta, lÄt oss sammanfatta startpriset och resurserna för varje vÀrd sÄ att du kan vÀlja det snabbaste WordPress-vÀrdet för din budget:

Naturligtvis Ă€r det bara en del av pusslet att vĂ€lja snabb WordPress-vĂ€rd – du mĂ„ste ocksĂ„ optimera fronten pĂ„ din WordPress-webbplats. För att uppnĂ„ det vill du lĂ€ra dig mer om:

* Det hÀr inlÀgget innehÄller anslutningslÀnkar, vilket innebÀr att om du klickar pÄ en av produktlÀnkarna och sedan köper produkten fÄr vi en provision. Inga bekymmer men du kommer fortfarande att betala standardbeloppet sÄ det kostar inget frÄn din sida.