7 bÀsta gratis författare Bio Box Plugins för WordPress

7 bÀsta gratis författare Bio Box Plugins för WordPress

MÀnniskor gillar att fÄ kontakt med andra mÀnniskor och lÀra sig mer om dem. Det Àr dÀrför du ser författarens biobox pÄ de mest populÀra bloggarna, Àven pÄ bloggar skrivna av en enda författare. Genom att lÀgga till en bioboks för författare kan anvÀndare associera innehÄll med en verklig person. Det hjÀlper dem ocksÄ att lÀra sig mer om dessa författare genom att besöka deras webbplatser eller följa dem pÄ sociala medier. I den hÀr artikeln visar vi dig 7 bÀsta gratis författare-biobox-plugins för WordPress.

Komma igÄng

Innan du börjar visa författarinforutan pÄ din WordPress-webbplats mÄste du veta hur WordPress hanterar anvÀndarprofiler.

Om du Àr administratör kommer du att redigera din anvÀndarinformation genom att besöka AnvÀndare »Din profil sida. Andra anvÀndare kommer att se en profillÀnk i deras WordPress-administrationsfÀlt.

PÄ profilskÀrmen kan du Àndra ditt visningsnamn bland andra WordPress-instÀllningar. Du kan ocksÄ lÀgga till anvÀndbar information om dig sjÀlv. De flesta plugins i den hÀr listan kommer att lÀgga till ytterligare fÀlt pÄ profilskÀrmen som du kan anvÀnda för att ge mer information om dig sjÀlv. Detta kan vara lÀnkar till din sociala medieprofil, lÀnk till din företagswebbplats etc.

Mer Àventyrliga anvÀndare kan lÀra sig att manuellt lÀgga till en författarinforuta i WordPress och till och med lÀgga till ytterligare fÀlt i anvÀndarprofilerna i WordPress. Men för nybörjare skulle det vara bekvÀmare att anvÀnda ett plugin.

1. Enkel författarbox

Enkel författarbox

Som namnet antyder försöker Simple Author Box att förenkla processen att lÀgga till en författarbiobox i dina WordPress-inlÀgg. Efter aktivering lÀgger plugin till sociala profilfÀlt i anvÀndarens profil. Varje författare pÄ din webbplats kan fylla i denna information för att visa sociala ikoner tillsammans med deras författarbio. Du kan vÀlja fÀrger, teckensnitt, stil och författarfotostil frÄn insticksidan för insticksprogrammet.

2. WP Om författaren

WP Author Box

Detta plugin kommer ocksÄ med en enkel instÀllningssida. Det lÄter dig vÀlja författarfotostil, lÀgga till sociala profiler och till och med lÄta dig visa författarens bioruta pÄ arkiv, förstasida och i RSS-flöden. En annan sak vi mÀrkte Àr att det fungerar med Simple Local Avatars Plugin.

3. Fancier Author Box

Fancier Author Box

Fancier författarbox visar inte bara en biografruta med sociala knappar, den visar ocksÄ författarens senaste inlÀgg som en separat flik. Insticksidan för insticksprogram ger dig full kontroll över utseendet pÄ din författares biobox. En annan bra funktion i detta plugin Àr möjligheten att inaktivera författarens biobox i anvÀndarprofiler. Detta gör det möjligt för författare att stÀnga av författarens bioavsnitt pÄ sina inlÀgg.

4. Sexig författare Bio

Sexig författare Bio

Sexig författare Bio Àr en vacker författare bio box plugin med platta ikoner för sociala medier. Som standard anvÀnder den större teckenstorlek för författarnamn som ser djÀrvt och snyggt ut. Du kan justera teckensnitt och avatarstorlek, kant, bakgrund och lÀnkfÀrger frÄn insticksidan för insticksprogrammet.

5. Medförfattare Plus

Medförfattare Plus

PÄ bloggar och tidskriftssidor med flera författare bidrar ibland flera författare till en artikel. Som standard kan du inte kreditera flera författare för ett inlÀgg. Medförfattare Plus lÄter dig lÀgga till kredit för flera författare och bidragsgivare för ett inlÀgg pÄ din WordPress-webbplats. Pluggen levereras dock inte med en informationsruta för författare. För att kunna visa flera författare med sina egna författarinforutor mÄste du Àndra dina temafiler och Co-Author Plus-mallar. Se vÄr guide för hur man krediterar flera författare i WordPress.

6. Författare Bio Box

Författare Bio Box

Om du letar efter ett enklare författarbox-plugin Àr Author Bio Box nÄgot för dig. Den levereras med alla grundlÀggande alternativ du behöver frÄn ett författare-biobox-plugin. Du kan konfigurera fÀrger, lÀgga till sociala profiler, justera gravatarstorlek. Det Àr vÀldigt enkelt och enkelt att anvÀnda.

7. Författare Box Ultimate

Författare Box Ultimate

Author Box Ultimate kommer med flera fördefinierade teman med olika bakgrundsbilder. Detta gör att du kan prova olika kombinationer och stilar för att se vad som ser bÀst ut pÄ din webbplats.

Plugins instÀllningssida Àr uppdelad i olika sektioner. Först mÄste du klicka pÄ fliken InnehÄll och aktivera den för inlÀgg och sidor, annars kommer du antagligen att undra varför författarrutan inte visas pÄ din webbplats.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att hitta det bÀsta plugin-författaren för biobox för din WordPress-blogg. Författarens biobox Àr ett utmÀrkt sÀtt att locka gÀstbidragare och ge dem kredit.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.