7 bÀsta rubrikanalysverktyg för bÀttre posttitlar 2020

7 bÀsta rubrikanalysverktyg för bÀttre posttitlar 2020

Vad Àr ett idiotsÀkert sÀtt att se till att ingen lÀser ditt innehÄll? Skriva en trÄkig rubrik! Vissa marknadsförare hÀvdar att du bör spendera 80% av din tid pÄ rubriker och de andra 20% att skriva en artikel. Oavsett om du hÄller med om det, Àr en sak sÀker: om en person inte kan komma förbi din rubrik betyder innehÄllet ingenting. Det Àr dÀrför vi delar de bÀsta rubrikanalysatorverktygen.

Dessa verktyg hjÀlper dig att utveckla och optimera rubriker med funktioner som:

Databaser med redan framgÄngsrika rubrikformler. Nisch- och datumbaserade mÀtvÀrden. Rubriker för lÀsbarhet. SEO-betyg. Ton- och sentimentanalys.

Allt som krÀvs Àr ett eller tvÄ av de bÀsta rubrikanalysverktygen för att pÄskynda skapandet av rubriker och för att veta att dina rubriker kommer att fÄ dragkraft.

SÄ, lÄt oss gÄ igenom en jÀmförelse av vÄra favorit rubrikanalysatorer för att stÀrka ditt innehÄlls effektivitet.

Sharethrough Headline Analyzer erbjuder inte bara ett av de trevligare grÀnssnitten för verktygen i den hÀr listan, men det ger flera resultat och kvalitetsresultat för att du ska kunna rÀkna ut hur bra du gör med dina rubriker.

Till exempel erbjuder den styrkor och svagheter för en enskild rubrik, tillsammans med förslag för att Àndra vad du för nÀrvarande har. Det Àr ocksÄ trevligt eftersom du inte behöver spendera nÄgra pengar pÄ verktyget och det fokuserar pÄ att rikta anvÀndare till saker som marknadsföring, reklam och blogg.

EnastÄende funktioner

Sharethrough-rubrikanalysatorn Ă€r gratis att anvĂ€nda. Webbplatsdesignen Ă€r intuitiv och tillrĂ€ckligt ren för att alla ska kunna anvĂ€nda och förstĂ„. Det ger förslag pĂ„ saker som rubriklĂ€ngder, kontextord, varningsord och passivt sprĂ„k. Det ger flera unika förslag som att nĂ€mna en kĂ€ndis eller kroppsdel ​​i dina rubriker. Du fĂ„r ett engagemangs- och intrycksresultat, som bĂ„da definieras pĂ„ webbplatsen. Din historik för rubriktestning sparas sĂ„ att du kan se hur dina totala poĂ€ng, engagemang och intryck har förĂ€ndrats.

coschedule bÀsta rubrikanalysator

CoSchedule Headline Analyzer börjar med att be dig om en rubrik du funderar pÄ att anvÀnda. Den anvÀnder sedan en databas för att hjÀlpa dig att dra nytta av de typer av rubriker som har konverterats vÀl tidigare. Verktyget föreslÄr rÀtt ord och optimerar teckenlÀngden för att sÀkerstÀlla att alla dina rubriker Àr engagerande.

CoSchedule Headline Analyzer Àr gratis att anvÀnda men du mÄste skicka ditt namn, e-postadress och annan personlig information för Ätkomst.

EnastÄende funktioner

CoSchedule krÀver ingen betalning för att anvÀnda. Det loggar din rubrikhistorik för att jÀmföra hur mycket bÀttre dina rubriker blir. Det ger en total rubrikpoÀng för att identifiera alla ord som Àr emotionella, kraftfulla, ovanliga och vanliga. Din rubrik Àr kategoriserad som generisk eller kÀnslomÀssig, vilket uppmanar dig att ompröva strukturen. Den analyserar lÀngden pÄ din rubrik med bÄde tecken och antal ord. Du fÄr titta pÄ förhandsgranskningar av din rubrik pÄ sökmotorer, sociala medianÀtverk och mer. Det ger mÄnga tips genom hela analysen, inklusive lÀnkar till artiklar som hjÀlper dig att skriva rubriker.

emotionellt marknadsföringsverktyg - bÀsta rubrikanalysator

Att fÄnga uppmÀrksamhet handlar om att fÄ dina lÀsare att kÀnna sig nÄgot kÀnslomÀssiga nÀr de skummar igenom den oÀndliga massan av rubriker för annonser och blogginlÀgg. DÀrför tilldelar detta verktyg ett emotionellt marknadsföringsvÀrde (EMV) till alla rubriker.

EMV förklaras i resultaten, och du kan till och med ta en titt pÄ vilken typ av överklagande rubriken har för dina anvÀndare. Till exempel resulterade mitt test i ett andligt tilltal.

EnastÄende funktioner

Det Ă€r gratis och enkelt att inte ta för mycket tid nĂ€r du utvecklar en rubrik. Det tilldelar en poĂ€ng sĂ„ att du kan förbĂ€ttra ju fler gĂ„nger du testar din rubrik. Den visar rubrikens “typ av överklagande” (), vilket ger dig en uppfattning om hur dina anvĂ€ndare ska se rubriken.

blogg om - bÀsta rubrikanalysator

BlogAbout-analysatorprocessen slutförs genom att frÄga dig vad du vill blogga om. DÀrefter fyller du i blankorna med nyckelord.

Du fortsĂ€tter sedan att trycka pĂ„ “göra om” -knappen för att se flera rubriktyper som Ă€r kĂ€nda för att konvertera. Alla har tomma för att du ska kunna fylla i dina egna sökord.

Det kan ta nÄgra uppdateringar, men mÄnga av rubrikerna i mitt test var roliga och unika.

EnastÄende funktioner

kapitalisera min titel

HÀr Àr en annan rubrikanalysator som ger konkreta poÀng för dig att jÀmföra dina tester och förstÄ varför nÄgra av rubrikerna du publicerar Àr antingen bra eller mediokra.

EnastÄende funktioner

Rubrikanalysatorn ger flera poĂ€ng för lĂ€sbarhet, SEO och kĂ€nsla. Den identifierar vanliga ord och ”vĂ€sande” ord, vilket Ă€r ord som inte hjĂ€lper till att förmedla mycket mening. Det erbjuder förslag för att öka SEO i dina rubriker. Du lĂ€r dig hur man införlivar kraftord och positiva ordrĂ€kningar.

portentens innehÄllsidegenerator

Portent’s Content Idea Generator Ă€r definitivt för dem som vill bli kreativa med sina rubriker. Den innehĂ„ller intressanta ord och egennamn som platser och kĂ€ndisar.

Det kommer inte att fungera för alla företag, men om du vill ha en engagerande och rolig snurr pÄ dina rubriker Àr det hÀr ett bra stÀlle att börja.

EnastÄende funktioner

Rubrikproducenten och analysatorn Àr gratis. Allt du behöver göra Àr att skriva in ditt nyckelord. Du kan snabbt blÀddra igenom dussintals rubrikförslag. Verktyget förklarar varför det valde varje ord i resultaten.

svara allmÀnheten - bÀsta rubrikanalysator

Om du aldrig vill ta slut pÄ rubrik- och innehÄllsidéer fyller Answer the Public din kalender med hundratals idéer att tÀnka pÄ.

Inte alla Àr perfekta, men att skriva in ett nyckelord presenterar datavisualiseringar som skapar oÀndliga meningar.

EnastÄende funktioner

Du behöver inte betala för att anvÀnda det hÀr verktyget. Det visar hundratals huvudidéer efter att du har skrivit in ett enda nyckelord. All information baseras pÄ populÀra sökresultat. Alla datavisualiseringar Àr uppdelade i kategorier som jÀmförelser, prepositioner och frÄgor.

Vilken rubrikanalysator passar dig?

De flesta marknadsförare, innehÄllsskapare och bloggare kommer att upptÀcka att du mÄste anvÀnda nÄgra av dessa huvudanalysverktyg för att fÄ bÀsta resultat. Vi rekommenderar att du testar dem alla och beslutar om en rubrikförslag och analysator.