7 bÀsta WordPress Help Desk-plugins för kundsupport

WordPress Help Desk Plugins

Letar du efter ett WordPress-hjÀlpdesk-plugin för din webbplats? Att erbjuda bra kundsupport Àr avgörande för framgÄng för alla företag. I den hÀr artikeln har vi handplockat de bÀsta plugin-tillÀggen för WordPress-support och helpdesk.

VÄrt mÄl Àr att erbjuda den mest omfattande listan över lösningar, sÄ vi kommer att nÀmna bÄde tredjeparts Help Desk-mjukvarutjÀnster som integreras med WordPress och visar dig WordPress-stöd för öppen kÀllkod och plugin-plugins.

1. HjÀlp Scout

HjÀlp Scout

Help Scout Àr en av de ledande programvarorna för helpdesk och kundsupport för onlineföretag. Det Àr extremt enkelt att anvÀnda, och det finns redan plugins som gör att du kan integrera det med din WordPress-webbplats.

Det finns Help Scout-integration för enkla digitala nedladdningar och WooCommerce Help Scout-plugins som gör att din WordPress-webbplats kan arbeta med Help Scout.

WooCommerce HjÀlp Scout Integration

PÄ WPBeginner anvÀnder vi Help Scout för vÄr webbplats och alla vÄra premium WordPress-plugins.

2. Zendesk för WordPress

Zendesk

Zendesk Àr ett annat populÀrt kundsupport- och biljettsystem för företag. Det stöder team, flera produkter, dokument och fungerar mycket bra med WordPress-baserade webbplatser.

Zendesk för WordPress gör det möjligt att sömlöst integrera Zendesk kundsupportsystem pÄ din WordPress-webbplats.

Det tillÄter inloggade anvÀndare pÄ din WordPress-webbplats att fÄ tillgÄng till helpdesk utan att byta konto. Du kan se dina biljetter i din WordPress-instrumentpanel. Du kan Àven konvertera kommentarer till supportbiljetter.

Med plugin-programmet kan du ocksÄ lÀgga till fliken Zendesk Dropbox pÄ vilken sida som helst pÄ din WordPress-webbplats.

Zendesk för WordPress-plugininstÀllningar

3. Fantastiskt stöd

Fantastiskt support-plugin för WordPress

Awesome Support Àr ett open source WordPress helpdesk-plugin som körs helt pÄ din WordPress-webbplats. Grundinsticksprogrammet Àr tillgÀngligt gratis och Àr tillrÀckligt bra för att anvÀndas som ett fullfjÀdrat helpdesksystem.

Du kan utöka funktionerna med betalda tillÀgg. Det tillhandahÄller ett biljettsystem, e-postmeddelanden, begrÀnsad Ätkomst, fil- och medieuppladdningar. Du kan ocksÄ lÀgga till egna fÀlt för att utöka biljettformulÀret med hjÀlp av anpassade fÀlt.

4. WPHelpDesk

WP Help Desk

WPHelpDesk Àr ett förstklassigt WordPress-helpdesk-plugin. Den körs pÄ din egen WordPress-webbplats, sÄ att du fÄr full kontroll över ditt supportsystem.

Den integreras sömlöst i din WordPress-webbplats och kan anvÀndas med vilket WordPress-tema som helst. Du fÄr obegrÀnsade agenter, e-postaviseringar, biljettsystem, fil- och medieuppladdningar och anpassade fÀlt. Pluginwebbplatsen har en demo dÀr du kan testa bÄde back-end och front-end av programvaran.

5. WP Support Plus Responsive Ticket System

WP Support Plus

WP Support Plus Àr ett gratis plugin för att lÀgga till kundsupport pÄ din WordPress-webbplats. Det lÄter anvÀndare skapa biljetter, vÀlja kategori, status och prioritet för biljetter.

Bortsett frĂ„n agenter, kommer det ocksĂ„ med en handledaranvĂ€ndarroll. Plugin anvĂ€nder Ajax vilket gör biljettinlĂ€mning och kundsupport enklare och snabbare. ÖversĂ€ttningar finns pĂ„ mer Ă€n ett dussin sprĂ„k.

Det lÄter dig ocksÄ lÀgga till en supportflik som ska visas pÄ alla dina WordPress-sidor och inlÀgg. AnvÀndare kan klicka pÄ fliken för att vÀlja supportkanal eller öppna en biljett.

6. Sola supportbiljetter

Sola supportbiljetter

Ett annat bra sÀtt att lÀgga till ett kundsupportsystem i WordPress Àr att anvÀnda plugin-programmet Sola Support Tickets. Detta gratis plugin lÀgger till ett fullfjÀdrat biljettsystem med alla klockor och visselpipor som du behöver för att köra ett effektivt supportsystem.

Gratisplugin levereras endast med en supportagent, sÄ du mÄste köpa det betalda tillÀgget för att fÄ full nytta av pluginprogrammet.

7. bbTryck pÄ

bbPress

bbPress Àr en lÀtt forumprogramvara gjord för WordPress. Det anvÀnds effektivt av vissa WordPress-företag som deras kundsupportforum.

Om du bestÀmmer dig för att anvÀnda bbPress för kundsupport mÄste du stÀlla in flera ytterligare plugins för att installera. Men med inbyggda meddelanden, enkel utbyggbarhet och massor av tillÀggsprogram gör bbPress till en livskraftig utmanare som kan övervÀgas för ett supportforum.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att hitta det bÀsta WordPress helpdesk-plugin för kundsupport. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr guide om hur du lÀgger till en wiki-kunskapsbas i WordPress och vÄr lista över de bÀsta livechattstödprogrammen för WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.