7 hÄrda verkligheter att blogga för pengar

BuySellAds

Nedan följer nÄgra viktiga punkter frÄn presentationen av Sonia Simone, Brian Clark och Darren Rowse pÄ Blog World Expo.

1) Gratis Àr inte en affÀrsmodell. Ditt gratisinnehÄll Àr bara en lockare. NÀr du nÀrmar dig mÀnniskor och har uppmÀrksamhet för de saker du skriver, bör mÀnniskor börja gilla dig. Detta Àr din möjlighet att ta ansvar och sÀlja nÄgot som Àr relaterat till det fria innehÄllet pÄ din blogg, detta borde vara din affÀrsmodell.

NÀr du har börjat tjÀna pengar pÄ din webbplats, inser du att varje extern annons du placerar pÄ din webbplats sÀljer din publik till nÄgon annan (kanske till och med din konkurrent). NÀr du sÀljer, var noga med att sÀlja direkt till din publik genom produkter som Àr kopplade till din blogg och ditt varumÀrke. SÀlj inte din publik till ett tredjeparts annonsnÀtverk. Ett sÀtt att börja sÀlja pÄ din webbplats Àr med premiuminnehÄll. Ju mer information du ger bort gratis, desto fler mÀnniskor Àr villiga att betala för att fÄ hela bilden (premiuminnehÄll) eller samma gratisinformation i ett annat format. Om du ger publiken 90% av ditt innehÄll gratis betalar de för de ÄterstÄende 10% för att slutföra bilden. Kom ihÄg bikinikonceptet med information, ju mer du visar, desto fler mÀnniskor Àr villiga att betala för att se resten.

2) Tryckknappens internetmaskin finns pÄ Fritz. I ditt liv online kommer du förhoppningsvis att fÄ nÄgra gÄnger nÀr du kan tjÀna pengar snabbt, men dessa tider Àr fÄ och lÄngt ifrÄn. För att verkligen sÀlja nÄgot och vara lönsamt mÄste du vara verklig och du mÄste vara nÄgon som mÀnniskor kan lita pÄ. SÀlj inte bara för att tjÀna pengar. Ta dig tid och energi att skapa nÄgot vÀrdefullt som har verkligt vÀrde för din publik.

3) Du Ă€r inte skalbar. “Baby” -fasen i din blogg Ă€r flyktig. I början Ă€r det enkelt att svara pĂ„ varje e-post eller se varje kommentar, men ju större din publik blir desto svĂ„rare Ă€r det. Du kan inte vara engagerad med din publik 24/7 utan att ha frĂ€mmande DNA. SĂ„ engagera din publik, men sĂ€tt grĂ€nser sĂ„ att du kan engagera dig utan att ge dem alla delar av dig sjĂ€lv.

4) Ingen vill faktiskt ha sÄ mycket Àkthet. Tanken att vara autentisk Àr populÀr just nu, men inser att dina lÀsare inte behöver veta allt om dig och ditt liv. En del av att vara en framgÄng online Àr att skapa grÀnser mellan din online- och offlinevÀrld. Du bör undvika att ljuga om vem du verkligen Àr, men du bör strÀva efter att vara den bÀsta versionen av dig sjÀlv som du kan vara online. Din blogg handlar inte riktigt om dig, utan om din publik.

5) Sociala medier hatar att sÀlja (och ÀndÄ mÄste du sÀlja). Genom att skapa en profil pÄ en webbplats för sociala medier sÀljer du dig sjÀlv till din publik. Men din publik pÄ sociala medier svarar inte bra pÄ att skildra dina profiler. Du mÄste frÀmja goda relationer med mÀnniskor pÄ och offline sÄ att de bygger ditt rykte i sociala medier Ät dig.

Sanningen att sĂ€lja Ă€r att “mĂ€nniskor hatar att sĂ€ljas, men de Ă€lskar att köpa.” Du bör fĂ„ regelbunden uppmĂ€rksamhet genom din blogg och genom sociala medier och sedan försiktigt leda din publik mot en försĂ€ljning. Ett förslag Ă€r att utveckla din produkt och sedan utveckla gratis innehĂ„ll relaterat till din produkt. SlĂ€pp först det fria innehĂ„llet och din publik vill ha den produkt du har utvecklat. Du mĂ„ste ge din publik chansen att köpa utan att lĂ€gga upp dem. MĂ€nniskor hatar att bli pitched, men de Ă€lskar att fĂ„ ett erbjudande. Hur vet du vad din publik vill ha? Observera din publik religiöst. Du kan anvĂ€nda enkĂ€ter eller enkĂ€ter, men kanske Ă€r det mest berĂ€ttande att lĂ€sa de kommentarer som anvĂ€ndarna lĂ€mnar pĂ„ din webbplats. Finns det ett specifikt inlĂ€gg eller en idĂ© som mĂ€nniskor graviterar till? Be de dig om en produkt som du kan utveckla? Det Ă€r bĂ€ttre att skapa en produkt som du vet att din publik redan vill istĂ€llet för att tvinga dem att sitta genom en tonhöjd för en irrelevant.

6) En blogg Àr inte ett företag. Att publicera en blogg gör dig inte till företagare. Att ta en blogg till en affÀrsvÀrld tar tid och noggrann odling. Du bör börja tÀnka pÄ möjligheterna med din blogg lÄngt innan du kör och undersöka din publik. En övergÄende publik (till exempel pÄ en produktgranskningsblogg) kommer att vara mindre mottagliga för betalda produkter Àn en lojal publik som lÀser din blogg varje morgon. AnvÀnd analys för att lÀra dig mer om din publik och skapa den perfekta miljön för din produkts slÀpp. TÀnk pÄ att ditt mÄl för din produkt kanske inte Àndras, men vÀgen du tar till dess slÀpp och framgÄng kommer att förÀndras över tiden.

7) Ingen lĂ€ser din blogg. NĂ€r ingen (eller ingen annan Ă€n din mamma) lĂ€ser din blogg, stĂ€ll dig sjĂ€lv följande frĂ„gor. Hur mycket tid har jag bloggat? Bryr sig nĂ„gon om vad jag bloggar om? Är mitt innehĂ„ll nytt? Om du tycker att din blogg Ă€r för ny, ge den tid att vĂ€xa och utvecklas. Om din blogg handlar om ett Ă€mne som ingen bryr sig om, ta dig tid att hitta en annan nisch eller nöja dig med en liten men passionerad publik. Om ditt innehĂ„ll Ă€r inaktuellt, ta dig tid att lĂ€gga till pep och kĂ€nsla i dina inlĂ€gg för att hĂ„lla intresset för vad du behöver sĂ€ga. Och framför allt, vara anvĂ€ndbar. MĂ€nniskor kommer till webbplatsen ser ut att bli antingen informerade eller underhĂ„llna. VĂ€rlden behöver inte ytterligare ett Parez Hilton, men de behöver mer information. Var anvĂ€ndbar och lĂ€sarna kommer.

Till sist, kom ihÄg att din blogg Àr ditt budskap till vÀrlden. Varje gÄng du trycker pÄ publicera skickar du ett meddelande, se till att du har nÄgot viktigt att sÀga.

Sponsorer

BuySellAds
BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Kontakta mig

Kontakta mig
ContactMe Àr det enklaste sÀttet att organisera och vÀxa ditt företag / blogg. Du kan skapa kontaktformulÀr och anvÀnda alla verktyg de har att erbjuda för att hÄlla dig uppdaterad med alla potentiella kunder och eventuellt konvertera dem till kunder.

Aviva webbkatalog

Aviva webbkatalog

Aviva Web Directory Ă€r en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna pĂ„ internet. Den har funnits pĂ„ webben sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var snĂ€ll nog att vara en av vĂ„ra dagliga sponsorer. Han ger ocksĂ„ 25 $ rabatt pĂ„ alla noteringspriser om du anvĂ€nder kupongen “wpbeginner”. FĂ„ din webbplats listad i deras för SEO-fördelar.

Framstegsteman

Framstegsteman

Framsteg Ă€r mycket mer Ă€n ett WordPress-tema. Det Ă€r ett system för gör-det-sjĂ€lv-Ă€gare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slĂ€pp. Du kan skapa ditt eget WordPress-tema pĂ„ bara nĂ„gra minuter genom att helt enkelt klicka, dra och slĂ€ppa. Det Ă€r en av de mest populĂ€ra ramarna för WordPress-teman. Grant var vĂ€nlig nog för att ge WPBeginner-anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ kupongen. AnvĂ€nd bara kupongen “wpbeginner”.

StudioPress-teman

StudioPress WordPress-teman

Tidigare kÀnd som de berömda Revolution Teman, har StudioPress alltid strÀvat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det Àr en av de mest populÀra temaleverantörerna.