8 bÀsta Dropbox-plugins för WordPress

8 bÀsta Dropbox-plugins för WordPress

Dropbox Àr en av de mest populÀra leverantörerna av gratis molnlagring. Att anvÀnda molnlagring för att spara dina WordPress-sÀkerhetskopior, mediefiler och andra viktiga dokument Àr en bra strategi. Dina dokument och filer förblir sÀkra oavsett var du Àr och vilken enhet du anvÀnder. Det finns flera WordPress-plugins som lÄter dig integrera din WordPress-webbplats i ditt Dropbox-konto. I den hÀr artikeln har vi handplockat nÄgra av de bÀsta Dropbox-tillÀggen för WordPress.

1. BackupBuddy

BackupBuddy Àr ett av de mest populÀra och pÄlitliga plugin-programmen för sÀkerhetskopiering och ÄterstÀllning av WordPress-webbplatser. Det kommer med möjligheten att automatiskt skapa sÀkerhetskopior enligt ett visst schema och spara dem till vilken plats du vill inklusive ditt Dropbox-konto. NÀr du vÀl har anslutit det till ditt Dropbox-konto behöver du inte göra det igen och pluginet kommer att lagra dina sÀkerhetskopior i Dropbox.

Se vÄr guide om hur du skyddar ditt WordPress-innehÄll med BackupBuddy.

2. BackWPup

Ett gratis backup-plugin som lÄter dig spara dina sÀkerhetskopior i Dropbox

Ett bra gratis alternativ Àr BackWPup, som ocksÄ skapar fullstÀndig sÀkerhetskopiering av din WordPress-webbplats och kan lagra den pÄ ditt Dropbox-konto. Du kan schemalÀgga dina sÀkerhetskopior baserat pÄ hur ofta du uppdaterar din webbplats. BackWPup tar hand om att lagra dem pÄ din Dropbox molnlagring.

Se den hÀr guiden om hur du skapar en fullstÀndig WordPress-sÀkerhetskopia gratis med BackWPup.

3. WordPress-sÀkerhetskopiering till Dropbox

Att spara sÀkerhetskopior till molnlagring Àr verkligen viktigt för mÄnga WordPress-anvÀndare. Det Àr dÀrför vi har ett annat snyggt plugin som heter WordPress Backup till Dropbox. Det sparar alla dina media och databaser i Dropbox-lagring. Du kan ocksÄ schemalÀgga plugin-programmet för att automatiskt sÀkerhetskopiera din webbplats med fördefinierade instÀllningar. Det finns ocksÄ nÄgra premiumtillÀgg tillgÀngliga för att utöka plugin-funktionaliteten.

4. LĂ€gg upp via Dropbox

Skicka via Dropbox

Med Post via Dropbox kan du skapa WordPress-inlÀgg genom att ladda upp textfiler till ditt Dropbox-konto. NÀr du skapar och laddar upp en textfil hÀmtar detta plugin den frÄn ditt Dropbox-konto. Som standard anvÀnder den textfilens namn som titel, men du kan ocksÄ definiera dina egna titlar, kategorier, taggar etc. Den stöder ocksÄ formatering av Markdown sÄ att du enkelt kan formatera dina inlÀgg i textfilen. Detta Àr bra för textredigerare och anteckningsappar för mobiltelefoner som lÄter dig spara en textfil till ditt Dropbox-konto.

5. Dropbox Photo Sideloader

LÀgga till bilder frÄn Dropbox i WordPress-medieuppladdaren

Dropbox to Sideloader Àr ett enkelt plugin som lÄter dig infoga bilder frÄn ditt Dropbox-konto med WordPress-uppladdaren. Det visas i sidofÀltet för mediaöverföringsgrÀnssnittet dÀr du behöver ansluta ditt Dropbox-konto genom att skapa en app och anvÀnda appnyckeln och hemligheten. Detta plugin Àr perfekt för att dela personliga foton och filer frÄn ditt Dropbox-konto pÄ en WordPress-webbplats.

6. Enkel Dropbox-uppladdning

Enkla instÀllningar för uppladdning av Dropbox

Enkel Dropbox-uppladdning lÄter dina anvÀndare ladda upp filer direkt till ditt dropbox-konto. NÀr du har installerat plugin-programmet mÄste du auktorisera det för att komma Ät ditt Dropbox-konto. Du kan anpassa uppladdningsformulÀret och visa anpassat meddelande efter lyckad uppladdning. Du kan visa uppladdningsformulÀret pÄ vilket WordPress-inlÀgg eller -sida som helst med [simple-wp-dropbox] kortkod.

7. Gravity Forms Dropbox Uploader

Uppladdning frÄn Gravity Forms till ditt Dropbox-konto

Gravity Forms Àr ett populÀrt pluginprogram för WordPress-kontaktformulÀr. Gravity Forms Dropbox Uploader Àr ett gratis tillÀggsprogram som lÄter dig lÀgga till uppladdningar frÄn Gravity Forms till ditt Dropbox-konto. Först mÄste du autentisera plugin genom att tillhandahÄlla en Dropbox-appnyckel och hemlighet. DÀrefter kan du lÀgga till LÀgg till Dropbox-uppladdningsfÀltet i alla former som skapats med Gravity Forms.

8. Enkelt bifogad

Enkelt bifogad

Som namnet antyder lÄter Simply Attached dig bifoga alla filer frÄn ditt Dropbox-konto till dina WordPress-inlÀgg och sidor. AnvÀndare kan ladda ner dessa bilagor nÀr de besöker dina inlÀgg. Detta Àr ett utmÀrkt sÀtt att betjÀna dina bifogade filer frÄn molnet istÀllet för din egen webbserver.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att hitta nÄgra av de bÀsta Dropbox-pluginsna för WordPress. Du kanske ocksÄ vill titta pÄ vÄr lista över de bÀsta WordPress-backup-plugin-programmen.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.