8 bästa gratis e-posttjänster Р2019 uppdaterad

8 Best Free Email Services - 2019 Updated

√Ąven med uppg√•ngen i flera sociala n√§tverk f√∂rblir e-post det prim√§ra kommunikationss√§ttet f√∂r avslappnade eller aff√§rsm√§ssiga √§ndam√•l. S√• det √§r viktigt att v√§lja de b√§sta e-postleverant√∂rerna som kan erbjuda dig problemfri och b√§sta e-posttj√§nst p√• denna kommunikationsmarknad.

Bästa gratis e-postleverantörer

Det finns många e-postleverantörer där ute som erbjuder unika funktioner inklusive grundläggande inkommande och utgående e-post. De flesta av dessa funktioner inkluderar en e-postkategoriserare, spa-filter, obegränsat lagringsutrymme, möjlighet att skicka stora filer, enkel åtkomst etc. I den här artikeln kommer vi att prata om de bästa leverantörerna av e-posttjänster.

1. Gmail

8 bästa gratis e-posttjänster - 2019 uppdateradNär vi pratar om gratis e-postleverantör står Gmail högst upp på vår lista. Det är roligt men förmodligen använder du Gmail också! När vi pratar om funktioner får du 10 GB gratis lagring vilket är enormt. Gmail har också kraftfullt skräppostskydd som skyddar dig från nätfiske från hackare. Du kan komma åt Gmail enkelt på webben eller på din mobila enhet mycket snabbt. Den levereras med inbyggda funktioner för vanlig ljud- och videochatt.

Gmail erbjuder också professionella lösningar genom att tillhandahålla skräddarsydda e-posttjänster. Det kan skapa en anpassad e-postadress som ser professionell ut som ser ut

Läs också: РBästa Survey Bypasser-verktyg / tillägg

2. Zoho mail

8 bästa gratis e-posttjänster - 2019 uppdaterad

Zoho mail är främst riktat till professionellt bruk. Den har premiumfunktioner i den inbyggda kalendern, en dedikerad aktivitetshanterare, anteckningsfunktionalitet tillsammans med alternativ för chatt. Till skillnad från Gmail visar Zoho inte annonser för att skydda din integritet. Dessa funktioner gör Zoho till en av de bästa e-postleverantörerna för professionellt bruk.

Zoho levereras med en liten plan, som inkluderar 5 GB e-postlagring, push-posttjänst och e-poststöd.

Läs också: РBästa Google Gravity Tricks

3. Outlook

8 bästa gratis e-posttjänster - 2019 uppdaterad

Outlook av Microsoft är en moderniserad version av Hotmail. Det erbjuder viktiga e-postfunktioner utan visningsannonser eller lurar genom dina e-postmeddelanden. Du kan enkelt ansluta till dina sociala nätverk från ditt e-postkonto, använda SkyDrive med inkluderade kontorsrelaterade webbappar. Vilket innebär att du enkelt kan redigera och visa presentationsfiler för ord, excel och powerpoint.

4. Mail.com

8 bästa gratis e-posttjänster - 2019 uppdaterad

Mail.com erbjuder b√§sta kostnadsfria e-posttj√§nsten med en konfigurerbar e-postadress. Uppenbarligen har du friheten att v√§lja mellan 200 dom√§nnamn inklusive: ditt namn@konsultant.com ditt namn@journalist.com ditt namn@ingenj√∂r.com ditt namn@lawyer.com ditt namn@cheerful.com ditt namn@contractor.com och m√•nga … mycket mer.

standarddomänen är dock ditt namn@mail.com

5. Yahoo! post

8 bästa gratis e-posttjänster - 2019 uppdaterad

Yahoo! Mail står bland gratis e-postleverantörer för sina bästa e-posttjänster i klass. Du kan komma åt deras tjänster både på webben och på mobila plattformar. Ditt inkommande meddelande sorteras automatiskt i mappar efter deras prioritet. Tillsammans med det Yahoo! Erbjuder obegränsat lagringsutrymme online, gratis socialt nätverksplattform, snabbmeddelanden och SMS-sms.

6. GMX

8 bästa gratis e-posttjänster - 2019 uppdaterad

Du kanske inte har hört talas om dem eftersom de inte är riktigt kända. Men GMX gör ett utmärkt jobb med att sortera skräppost och virus-e-post. GMX var en av de första e-postleverantörerna som använder SSL-kryptering för att skydda dig från riktade skräppost och virus.

7. Fastmail

8 bästa gratis e-posttjänster - 2019 uppdaterad

Fastmail är en gammal konkurrent med andra e-postleverantörer. De tillhandahåller förstklassiga e-posttjänster i 1 år. De har kraftfulla skräppostfilter som automatiskt kategoriserar dina e-postmeddelanden i mappar. En gratis plan inkluderar 25 Mb e-postlagringsutrymme, IMAP-anslutningstjänster tillsammans med 120 dagars inaktivitetstid.

8. Inbox.com

8 bästa gratis e-posttjänster - 2019 uppdaterad

Inbox.com ger gratis 5 GB e-lagringsutrymme. Du kan enkelt välja mellan olika teman och anpassa utseendet på din inkorg. Du har möjlighet att välja de RSS-flöden som passar ditt behov. De erbjuder också gratis online fotodelningslösning, kalenderapp, uppgifter och anteckningsapp som en del av inbox.com gratis medlemskap.

Slutsats

Det är allt folk! Vi hoppas att du fick veta om underskattade e-postleverantörer som är lika bra som de bästa på marknaden. Så dela den här artikeln med dina vänner och låt dem veta om dessa andra e-postwebbplatser.