9 bÀsta kunskapsbas-plugins för WordPress (jÀmfört)

Comparing the best WordPress knowledge base plugins

Letar du efter ett kunskapsbasplugin för WordPress?

Ett kunskapsbasplugin gör att du enkelt kan publicera dokumentation, handledning och hur man gör artiklar. Du kan organisera dessa resurser effektivt och samtidigt hÄlla dem Ätskilda frÄn din blogg och mÄlsidor.

I den hÀr artikeln visar vi dig de bÀsta plugins för kunskapsbas för WordPress som du kan anvÀnda.

Vad ska du leta efter i ett kunskapsbas WordPress-plugin?

Oavsett om du driver en webbutik eller sÀljer tjÀnster pÄ din WordPress-webbplats, sÄ har du en kunskapsbasdel som hjÀlper dig att hjÀlpa dina kunder utan att öppna en supportbiljett eller ett livechattfönster.

Detta ökar kundnöjdheten samtidigt som begÀran om kundsupport minskar. KundglÀdje hjÀlper dig att fÄ fler affÀrer och sÀlja fler produkter.

Normalt kan du publicera dina supportguider som enskilda sidor pÄ WordPress. Du kan ocksÄ publicera dem som inlÀgg och organisera dem med kategorier och taggar.

Detta gör det dock svÄrt att hÄlla supportsidorna Ätskilda frÄn försÀljningssidor eller blogginlÀgg.

Ett plugin för kunskapsbas gör att du kan hÄlla dina resurser separerade och organisera dem mer effektivt.

Med det sagt, lÄt oss ta en titt pÄ de bÀsta plugin-programmen för kunskapsbas för WordPress.

1. Heroic KB-plugin

HeroicKB WordPress-plugin

Heroic KB-plugin Àr ett lÀttanvÀnt WordPress-kunskapsbas-plugin som Àr extremt kraftfullt och fullt utrustat.

Det lÄter dig lÀgga till sökbar kunskapsbas till din befintliga webbplats, sÄ att dina besökare enkelt kan hitta svar pÄ sina frÄgor. Den levereras med blixtsnabb AJAX-sökfunktion som ger svar i realtid.

Du fÄr alla funktioner du kan förvÀnta dig av ett kraftfullt plugin för kunskapsbas som innehÄllskategorisering, dra & slÀpp innehÄllsbestÀllning, artikelbilagor, displaywidgets och mer.

Det bÀsta med plugin-programmet Àr deras inbyggda analys- och anvÀndarfeedback-funktion som lÄter dig samla insikter för att förbÀttra din befintliga dokumentation, sÄ att du kan minska supporten, spara tid och öka försÀljningen.

Vi anvĂ€nde detta plugin för att bygga vĂ„ra utvecklardokument pĂ„ WPForms webbplats. Även om vĂ„rt team sedan dess har anpassat det mycket lĂ€ngre, Ă€r det fortfarande den bĂ€sta lösningen pĂ„ marknaden.

2. BetterDocs

BetterDocs

BetterDocs Àr ett kraftfullt WordPress-kunskapsbasplugin som Àr bÄde lÀtt att anvÀnda och omfattande.

Den levereras med fÀrdiga mallar för kunskapsbas för WordPress. Det inkluderar ocksÄ stöd för sidbyggare med widgets. Du kan ocksÄ anvÀnda kortkoder för att skapa dina egna layouter och infoga kunskapsbasartiklar var som helst.

Det innehÄller en kraftfull sökning, flytande innehÄllsförteckning, en kunskapsbot som automatiskt försöker hitta svar för att minska supportförfrÄgningar. Plugin innehÄller ocksÄ anvÀndarrollbaserad kontroll och insikter för att se vad anvÀndare letar efter.

3. Echo Knowledge Base

Echo Knowledge Base

Echo Knowledge Base Àr ett av de bÀsta plugins för kunskapsbas för WordPress. Den levereras med en enkel installationsguide som guidar dig genom instÀllningar för plugin-program. Du fÄr ocksÄ flera layouter att vÀlja mellan med alternativ för att anpassa varje aspekt.

Du kan vÀlja mellan grundlÀggande, flikar eller kategorifokuserade layouter. Varje layout har ett snabbt sökfÀlt högst upp, vilket hjÀlper anvÀndare att snabbt hitta svar. Du kan vidare organisera artiklar i kategorier och taggar.

Plugin kommer ocksÄ med 500+ ikoner som du kan anvÀnda. Den innehÄller ocksÄ kortkoder och mallar för att skapa avsnitt med vanliga frÄgor och visa kunskapsbaserade artiklar pÄ din webbplats.

4. weDocs

weDocs

weDocs Àr en annan utmÀrkt WordPress-kunskapsbas och dokumentationsplugin. Det Àr enkelt att anvÀnda och lÄter dig sortera dina dokumentationssidor i sektioner, hierarkiska dokument och taggar.

Det har ett enklare grÀnssnitt för att hantera alla dina dokument frÄn en skÀrm. Plugin innehÄller inte ytterligare mallar men fungerar bra med alla populÀra WordPress-teman.

Kunskapsbaslayouten Àr enkel men effektiv med sidofÀltnavigering och brödsmulmenyn.

5. Encyclopedia / Ordlista / Wiki

Uppslagsverk / Ordlista / Wiki

Encyclopedia / Glossary / Wiki-plugin Àr ett flexibelt WordPress-kunskapsbas-plugin som lÄter dig organisera dina dokument i ett ordlistaformat. Du kan ordna dina dokument och artiklar alfabetiskt eller efter kategori och taggar.

Den innehÄller en enkel mall för att lista alla ordlistaobjekt. Du kan lÀgga till en sökwidget, aktivera kommentarer för enskilda artiklar och lÀgga till ett filterindex för att sortera objekt efter alfabetet.

Plugin Àr ett utmÀrkt alternativ om du vill organisera dina supportsidor i ordlista eller encyklopedi. Den stöder WPML och kan anvÀndas pÄ flersprÄkiga webbplatser.

6. WP Kunskapsbas

WP Kunskapsbas

WP Knowledgebase Àr ett annat bra alternativ för att skapa en kunskapsbasdel i WordPress. Plugin kommer med en lÀttanvÀnd instÀllning med enklare instÀllningar.

Du kan ordna dina kunskapsbaserade artiklar efter kategorier och taggar. Plugin anvÀnder en enkel mall med en kraftfull omedelbar sökfunktion överst. Den skapar automatiskt en kunskapsbas efter aktivering som du kan redigera och Àndra dess titel eller URL-slug.

Den innehÄller Àven widgets för sökning, kategorier och taggar som gör att du enkelt kan visa kunskapsbaserade artiklar över din webbplats. Du kan slÄ pÄ kommentarer för varje artikel och ordna om deras visningsordning med enkelt dra och slÀpp.

7. BasePress

BasePress

BasePress Àr en anvÀndbar plugin för WordPress-kunskapsbas och dokumenthantering. Det lÄter dig enkelt bygga supportsidor och dokumentavsnitt för dina produkter eller tjÀnster.

Den levereras med tre mallar att vÀlja mellan med ett avancerat snabbsökfÀlt som hjÀlper anvÀndare att snabbt hitta svaren. Du kan organisera artiklar i sektioner, kategorier och taggar med ett enkelt dra-och-slÀpp-grÀnssnitt för att ordna artiklar.

Du kan lÀgga till en bild och beskrivning för varje avsnitt som skapar en mycket snygg indexsida för anvÀndare att blÀddra bland. Plugin-programmet ger ocksÄ enkla anpassningsalternativ för att kontrollera utseendet pÄ dina artikelsidor.

8. KB-support

KB-support

KB Support Àr WordPress-stöd och kunskapsbasplugin som Àr lÀtt att anvÀnda och utöka. Plugin kommer med ett biljetthanteringssystem och kunskapsbasplattform för att erbjuda ett komplett supportsystem som körs pÄ din WordPress-webbplats.

Du kan enkelt lÀgga till artiklar i din kunskapsbasdel och sortera dem i kategorier och taggar. DÀrefter finns det en enkel kortkod som du kan lÀgga till pÄ en WordPress-sida för att visa dina kunskapsbaserade artiklar.

Kunder kan sedan skicka in en biljett nÀr de inte hittar svaret. Den hÀr biljetten visas pÄ din WordPress-instrumentpanel och du kan svara anvÀndaren direkt. Det finns betalda tillÀgg för att utöka plugin-funktionaliteten som möjligheten att skicka e-post, WooCommerce-integration, konserverade svar och mer.

9. Mycket enkel kunskapsbas

Mycket enkel kunskapsbas

Very Simple Knowledge Base Àr ett mycket enkelt och minimalistiskt plugin för kunskapsbas för WordPress.

Det lÄter dig i princip anvÀnda dina befintliga inlÀgg för kunskapsbasartiklar och sedan visa dem med en kortkod. Den visar sedan objekten sorterade efter kategorier och du kan vÀlja layouter med flera kolumner för att visa fler kategorier och artiklar.

Plugin fungerar med alla anpassade inlÀggstyper inklusive produkter eller evenemang. Det erbjuder flexibilitet men inkluderar inte nÄgra av de funktioner du kan hitta i andra plugins för kunskapsbas i den hÀr listan. Plugin erbjuder inte heller nÄgot alternativ att enkelt hÄlla dina vanliga blogginlÀgg Ätskilda frÄn kunskapsbasartiklar.

Bonuslösningar

Kunderna kanske inte alltid hittar svaret pÄ deras frÄga i dina kunskapsbaserade artiklar. Till exempel kan de ha nÄgra frÄgor före försÀljning, en felrapport eller de kan helt enkelt behöva ett mer personligt svar.

Följande verktyg lÄter dig ta stöd utöver artiklarna om kunskapsbas och öka kundnöjdheten.

10. WPForms

WPForms

WPForms Àr det bÀsta plugin-programmet för WordPress-formbyggare pÄ marknaden. Det lÄter dig enkelt skapa alla typer av formulÀr i WordPress inklusive ett supportförfrÄgningsformulÀr.

Som ett litet företag kanske du inte kan motivera kostnaden för en fullfjÀdrad kundsupportplattform. Med WPForms kan du lÀgga till ett kundsupportformulÀr pÄ din webbplats och sedan svara pÄ kundfrÄgor via e-post.

Den har ett inbyggt posthanteringssystem som gör att du kan registrera alla kundförfrÄgningar. Du kan till och med exportera dessa data och anvÀnda den i CRM-programvara för att hantera alla möjliga leads.

11. LiveChat

LiveChat Àr den bÀsta programvaran för livechatt för smÄföretag. Det lÄter dig lÀgga till en livechatt pÄ din WordPress-webbplats och hjÀlpa kunderna att direkt nÄ hjÀlp.

Genom att lÀgga till LiveChat kan du konvertera fler besökare till kunder. Du kan visa en popup-chatt över din webbplats med riktad meddelandehantering. AnvÀndare som surfar i kunskapsbasen har alltid möjlighet att fÄ mer hjÀlp utan att lÀmna din webbplats.

12. ChatBot

ChatBots webbplats

MÄnga företag vÀljer idag att anvÀnda ChatBot som ett alternativ till LiveChat, och ibland som en pre-live chattlösning eftersom det Àr mer kostnadseffektivt.

ChatBot.com anvÀnder en smart algoritm för att hjÀlpa dig att bÀttre betjÀna dina kunder samtidigt som du ökar försÀljningen. Det Àr den bÀsta chatbot-programvaran för smÄföretag, och vi hÄller ocksÄ pÄ att anvÀnda den pÄ vÄra webbplatser.

Vi hoppas att den hÀr artikeln har hjÀlpt dig att hitta det bÀsta WordPress-kunskapsbasprogrammet för din webbplats. Du kanske ocksÄ vill se vÄr jÀmförelse av de bÀsta företagstelefontjÀnsterna för smÄföretag och vÄr steg-för-steg-guide om hur du lÀgger till webb push-meddelanden i WordPress för att öka din trafik.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Facebook.