Adagio Àr en moderniserad snabbvÀxlare för jailbroken iOS 11-enheter

Adagio Àr en moderniserad snabbvÀxlare för jailbroken iOS 11-enheter

Det var inte sÄ lÀnge sedan att vi visade dig Avertas, en jailbreak-tweak som portrade Auxos berömda Hot Corners och Quick Switcher-funktioner till pwned iOS 11-telefoner.

Men om du Àr ute efter nÄgot nytt snarare Àn en port av nÄgot Àldre, rekommenderar vi att du riktar din uppmÀrksamhet mot en ny gratis jailbreak-tweak som heter Adagio av iOS-utvecklare.

Adagio Àr en polerad snabbÄtkomst App Switcher för iOS 11-enheter, och bÀst av allt, du kan komma Ät den med ett enkelt svep frÄn skÀrmens vÀnstra sida.

SkÀrmdumpsexemplen ovan visar hur Adagio-grÀnssnittet ser ut. Den vertikala kolumnen fylls med en lista över dina nyligen anvÀnda appar och du kommer att mÀrka att den stöder bÄde mörka och ljusa temalÀgen.

Du kan hÄlla ned nÄgon av ikonerna inne i Adagio för att vÀlja och starta en fönsterversion av respektive app. Alternativt kan du trycka pÄ en ikon för att starta appen i helskÀrmslÀge.

Adagio lÀgger till en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera den efter eget tycke:

HĂ€r kan du:

NÀr du har konfigurerat tweak kan du anvÀnda Respring-knappen som utvecklaren innehÄller lÀngst ner i instÀllningsfönstret för att spara dina Àndringar.

I vÄra tester fann vi att Adagio var mer estetiskt tilltalande och funktionell Àn App App Switcher. En av vÄra favoritfunktioner i Adagio Àr applÀget med fönster, som lÄter dig se vad som hÀnder i en app utan att fysiskt starta den i helskÀrmslÀge.

Om du Àr intresserad av att prova Adagio kan du göra det ladda ner den gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. Beroende pÄ ditt arbetsflöde kan Adagio göra ett utmÀrkt tillskott till din jailbroken iOS 11-enhet.

Vad tycker du om Adagio och vad det erbjuder? LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan.