Adobe Photoshop & amp; Premiere Elements 2019 ut, lÄter dig redigera HEVC-videor och HEIF-bilder

 Adobe Photoshop & amp;  Premiere Elements 2019 ut, lÄter dig redigera HEVC-videor och HEIF-bilder

Adobe idag meddelat tillgÀngligheten av de uppdaterade, förbÀttrade versionerna av dess fotohanterare Photoshop Elements 2019 och videoredigeringsprogramvaran Premiere Elements för 2019.

De uppdaterade programvarorna fokuserar pÄ att effektivisera appernas anvÀndbarhet för att snabbt komma igÄng med anvÀndare. Du kommer att mÀrka förbÀttrad prestanda över hela linjen, vilket Àr goda nyheter för mÀnniskor som brukade klaga pÄ den nÄgot bristande prestandan i tidigare utgÄvor.

Andra anmÀrkningsvÀrda förbÀttringar inkluderar stöd för HEVC / HEIF, nya guidade redigeringar för foton och videor, samt förbÀttringsförmÄga för upptÀckbarhet som Àr utformade för att inspirera dig och fÄ dig att upptÀcka roliga nya projekt för att prova sjÀlv.

HEIF & HEVC-stöd

Premiere Elements stöder nu variabel bildhastighet och bÄda apparna ger stöd för import och redigering av HEIF-bilder som tagits med din iPhone (.HEIC-tillÀgget) och HEVC-kodad video (H.265-codec) med macOS 10.13 och senare.

Adobe Photoshop Premiere 2019 - förenklad scenlinje

De nya stegvisa videoredigeringsguiderna i Premiere inkluderar att göra glasruteffekter och skapa luma-blekningsövergÄngar.

Guidade redigeringar och mer

I Photoshop Elements ser du fyra nya guidade Àndringar:

Det finns ocksÄ ett helt nydesignat snabbredigeringslÀge med tvÄ praktiska alternativ.

Adobe Photoshop Elements 2019 - lÀgga till text och ramar

Den ena Àr en Smart Trim-funktion som hittar dina bÀsta bilder och guidar dig genom trimningsprocessen, och den andra Àr en förenklad scenlinje för att kombinera snabbt delbara projekt som bestÄr av klipp, foton, titlar, musik och mer.

Priser och tillgÀnglighet

Photoshop Elements 2019 och PremiÀrelement 2019 finns idag via Adobe.com. Apparna Àr prissatta till $ 99 vardera eller $ 150 nÀr de buntas ihop. Om du redan Àger Photoshop Elements och Premiere kan du uppgradera dem för $ 80 vardera eller $ 119 för bunten.