AffÀrschatt i meddelanden expanderar till Storbritannien, Japan, Frankrike, Tyskland & amp; andra lÀnder

Business Chat in Apple Messages

Apples AffÀrschattfunktion i Meddelanden har expanderat till nÀstan ett dussin lÀnder efter lanseringen i USA tidigare i Är i partnerskap med varumÀrken som Dish.

Efter expansionen (via MacRumors), Business Chat Àr nu tillgÀngligt i dessa lÀnder och territorier:

Ett antal företag publicerade pressmeddelanden som meddelade stöd för Business Chat, inklusive bilhandlare Lithia Motors i USA, trÄdlös operatör Vodafone i Tyskland, ÄterförsÀljare Harvey Norman i Australien, investeringsbank Credit Suisse i Hong Kong och Singapore, bÀrare KDDI i Japan, hotellkedja NH Hotels och andra.

Varje företag anvÀnder Business Chat pÄ olika sÀtt.

AffÀrschatt i Apple Messages skyddar din integritet och personlig information

Lyxvaruhandlare Burberry kommer att dra nytta av tjÀnsten för att hjÀlpa kunder att kontrollera produktens tillgÀnglighet, fÄ storlek och passande information och hjÀlpa till att göra bestÀllningar över hela vÀrlden.

Som ett annat exempel kan Four Seasons-kunder kommunicera med anstÀllda pÄ vart och ett av dess 88 hotell pÄ över 100 sprÄk. Andra varumÀrken, inklusive hotellkedjan NH Hotell och West Elm, lanserar ocksÄ kundtjÀnst via Business Chat i flera lÀnder.

AffÀrschatt i Apple-meddelanden

TillkÀnnagavs pÄ WWDC 2017, Business Chat liknar businesschatttjÀnster frÄn sÄdana som Facebook Messenger, WhatsApp och sÄ vidare. Det lÄter Apple-kunder föra konversationer med företagsrepresentanter och göra saker som att planera ett möte eller göra ett köp med Apple Pay, allt utan att lÀmna appen Messages.

Business Chat debuterade med iOS 11.3 och macOS High Sierra 10.13.4, som bĂ„da slĂ€pptes i mars 2018. Business Chat, för nĂ€rvarande i beta, fick ursprungligen stöd av utvalda varumĂ€rken, inklusive Discover, Hilton, Lowe’s och Wells Fargo.

Funktionen skyddar din integritet genom att förbjuda delning av kunders kontaktinformation med företag. För att förhindra att ett företag tar kontakt med dig genom Business Chat, tar du bara bort chatten du startade.