Altos Àventyr trÀffar Mac

Altos Àventyr trÀffar Mac

TvĂ„ mĂ„nader efter ett hopp frĂ„n iPhone till Android, den oĂ€ndliga snowboard-odyssey Alto’s Adventure Ă€r nu tillgĂ€ngligt för macOS i Mac App StoreocksĂ„.

“Vi har lagt ner mycket anstrĂ€ngningar pĂ„ de mindre detaljerna för att sĂ€kerstĂ€lla att spelet kĂ€nns som en riktig Mac-app och inte bara en rak Unity-port”, sa utvecklaren Snowman.

Ryan Cash, grundare av Snowman:

Ända sedan vi lanserade spelet pĂ„ iOS hade vi alltid velat göra en Mac-version, och vi hade faktiskt börjat arbeta med det för lĂ€nge sedan. Vi blev snĂ€llt bundna till tvOS-versionen nĂ€r den lanserades och sedan naturligtvis Altos Odyssey. NĂ€r Apple tillkĂ€nnagav den nya Mac App Store pĂ„ WWDC i Ă„r visste vi att det var dags att damma av koden och ta den till mĂ„llinjen.

Prissatt till 9,99 USD och utan IAP: er och annonser, har spelet alla kÀnnetecken för den ursprungliga titeln du har Àlskat. Precis som iOS-versionen Àr Altos Àventyr för Mac instÀlld pÄ ett vackert, alstrat terrÀnglandskap i terrÀng.

HÀr Àr blurb:

GÄ med i Alto och hans vÀnner nÀr de ger sig ut pÄ en oÀndlig snowboard-odyssey. Res över de vackra alpina kullarna i deras inhemska vildmark, genom nÀrliggande byar, forntida skogsmarker och lÄngt övergivna ruiner.

LĂ€ngs vĂ€gen kommer du att rĂ€dda flyktiga lamadjur, slipa hustaken, hoppa över skrĂ€mmande klungor och överlista bergets Ă€ldste – allt medan du trotsar de stĂ€ndigt förĂ€nderliga elementen och tidens gĂ„ng pĂ„ berget.

Mac-versionen spelas med en musknapp som du klickar för att hoppa, utföra vÀndningar, svÀngar och andra knep. Och nÀr du har odlat din halsduk tillrÀckligt lÀnge (genom att utföra knep) för att anvÀnda vingdrÀkten, klicka pÄ Wingsuit-knappen för att aktivera den hÀr funktionen eller, Ànnu bÀttre, klicka var som helst med den sekundÀra musknappen eller tryck pÄ Skift-knappen pÄ tangentbordet.

Och hÀr Àr dina viktigaste höjdpunkter:

Altos Àventyr debuterade pÄ iPhone i februari 2015, hÀr Àr den ursprungliga trailern.

Jag skrev i min recension av Altos Odyssey strax efter lanseringen i App Store för mer Àn tre Är sedan att jag tyckte att det var en av de appar som var vÀrt priset, tack vare sin frodiga, underbara grafik, smidiga utförande, inspirerande landskap, lugnande musik och livslÀngd.

Den officiella uppföljaren, Altos Odyssey, slÀpptes i februari i Är.

Prenumerera pÄ iDownloadBlog pÄ YouTube

VÄr Odyssey-recension kallade spelet mer Àn en vÀrdig uppföljning av klassikern och noterade att den Àr Ànnu bÀttre Àn originalet. Kan vi förvÀnta oss att Odyssey kommer att slÄ pÄ Mac nÄgon gÄng ocksÄ?

Jag frĂ„gade Ryan och hans svar var att Ă€ven om han inte kan kommentera nĂ„gon timing eller andra detaljer, finns det “en god chans” att Altos Odyssey kommer att ta sig till Mac nĂ„gon gĂ„ng.

Ta Altos Àventyr i Mac App Store för 9,99 USD.