Animatix, nedl, okayso och andra appar att kolla in i helgen

Animatix, nedl, okayso och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week Roundup innehÄller en unik animerad fotoredigerare, en app för att upptÀcka och delta i ljudsÀndningar och en app för dem som söker hjÀlp eller rÄd. Och som vanligt har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Animatix

Animatix förvandlar dina foton till fÀngslande animationer och tecknade serier. Den anvÀnder verkliga animationstekniker för att blÄsa liv i dina stillbilder och lÀgga till rörelse som gör att deras kanter och fÀrg blir levande. VÀlj mellan 24 animeringsstilar och lÄt sedan dina animationer dyka upp med nÄgon av Animatix mÄnga unika tecknade, komiska, skiss- och konsteffekter. Dela dina skapelser som GIF, videor eller livefoton.

Ladda ner för $ 1,99

nēdl

SĂ„ det hĂ€r Ă€r ganska coolt. nēdl Ă€r en app som konverterar ljud till text sĂ„ att radiolyssnare kan söka liveinnehĂ„ll lika enkelt som de söker pĂ„ nĂ€tet – efter nyckelord, lĂ„t eller artist. Och om de sedan har nĂ„got att sĂ€ga om det, kan de omedelbart starta sin egen live-radioström pĂ„ Alexa som kan sökas av andra med hjĂ€lp av orden de sĂ€ger i realtid. Åtminstone, kolla in videodemo, det Ă€r vĂ€ldigt imponerande.

Ladda ner gratis

okej sÄ

HÀr Àr en annan intressant app. okayso Àr för de tider dÄ du behöver hjÀlp eller rÄd. Du kanske inte hittar nÄgra svar genom att googla din frÄga eller ditt problem, och det Àr för personligt att frÄga dina vÀnner eller familj, okayso lÄter dig chatta med mÀnniskor du kan lita pÄ. Jag vet att det finns andra appar som gör detta (och naturligtvis finns det reddit), men alla appar som kan hjÀlpa dig Àr vÀrt att kolla in.

Ladda ner gratis

Asfalt 9: Legend

Jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ att de flesta av er nu Ă€r bekanta med Gamelofts Asphalt-franchise – det har varit en hĂ€ftklammer i mobilracingutrymmet i mer Ă€n ett decennium. Asphalt 9: Legend har samma banbrytande grafik och realistiska spelmekanik som gjorde serien till en hit, och lĂ€gger till en omfattande lista med riktiga hyperbilar, ett moderniserat arkadlĂ€ge, helt nytt Legend-karriĂ€rlĂ€ge, HDR-stöd, 70+ spĂ„r och Mer.

Ladda ner gratis

Super Starfish

Simma genom den virvlande kosmos som en interstellar sjöstjÀrna. Super Starfish anvÀnder banbrytande tekniker för att leverera fantastiska visuella effekter nÀr du undviker meteorer, svarta hÄl och kvasarer i ditt eget rymdakvarium. Funktionerna inkluderar enkla, intuitiva spelkontroller, enorma kombinationer, anpassningsbara akvarier och över 30 fÀrgglada sjöstjÀrnor som du kan samla in och lÀgga till i din egen vÀrld.

Ladda ner gratis

Andra apprelaterade nyheter att kolla in