Ännu en analytiker sĂ€ger att en billigare HomePod kommer under 2019

Ännu en analytiker sĂ€ger att en billigare HomePod kommer under 2019

Barclays-analytiker Blayne Curtis och hans medarbetare ÄtervÀnde frÄn en nyligen genomförd rundtur i asiatiska företag i Apples leverantörskedja och slutsatsen att en mer prisvÀrd HomePod-modell förfaller nÀsta Är.

Barclays analytiker delade sina förutsĂ€gelser baserat pĂ„ informationen de samlade in i en kopia till kunderna pĂ„ tisdag, varav en kopia var erhĂ„llits av MacRumors, att en “billigare HomePod i 2019” borde ha “bredare överklagande” utan att ge detaljer.

Rapporten upprepar en ny Bloomberg-berÀttelse som krÀver en ny HomePod-modell 2019 tillsammans med en avancerad AirPods och en ny premium-hörlurar.

Den 349 $ Siri-drivna trÄdlösa högtalaren sÄlde ungefÀr en Barclays-uppskattad fem miljoner enheter sedan den lanserades i januari, vilket fick analytikerna att ringa HomePod-försÀljningen.

Den ansedda analytikern Ming-Chi Kuo kritiserade tidigare HomePods höga pris som begrĂ€nsar dess marknadspotential och Siri, som han sĂ€ger ger en “oinspirerande anvĂ€ndarupplevelse” jĂ€mfört med Amazon Echo med Alexa och Google Home med sin assistent.

Enligt ett rykte kan en billigare HomePod faktiskt vara en nÀsta generations Beats-högtalare med inbyggd Siri och prissatt mellan $ 149 och $ 199. Under tiden fortsÀtter Apple att förbÀttra HomePod genom mjukvaruuppdateringar.

Och tack vare iOS 12-kodlÀckage vet vi att nya funktioner som telefonsamtal och flera timers kommer till högtalaren nÀsta. HomePod finns för nÀrvarande i Australien, Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland och Kanada.

Tankar?