Anpassa din iPhone lÄsning & amp; lÄsa upp animationer med Amour

 Anpassa din iPhone lÄsning & amp;  lÄsa upp animationer med Amour

En av vÄra favoritdelar av jailbreaking Àr att du kan anpassa lÄs- och upplÄsning av animationer pÄ din telefon. Vi har inte sett en jailbreak-tweak av den hÀr typen pÄ ganska lÄng tid, men iOS-utvecklaren Àndrar det med en ny version kallad Amour.

NÀr du vÀl har installerat Amour kan du anpassa bÄde lÄsning och upplÄsning av animationer pÄ din jailbroken iPhone eller iPad. Du kommer att upptÀcka en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera tweak hur du vill:

HĂ€r kan du:

Justera animationens varaktighet Aktivera en anpassad upplÄsning animation

NÀr du vÀl Àr nöjd med dina val och nÀr du har sparat Àndringarna kan du börja testa dina animationer omedelbart genom att lÄsa och lÄsa upp telefonen. Dina animeringsval bör vara omedelbart tydliga nÀr du flyttar frÄn lÄsskÀrmen till hemskÀrmen och vice versa.

Amour erbjuder en omfattande lista med animationer som du kan vÀlja mellan, men jag mÄste ge kredit till TV-lÄsanimationen för att ha skickat nysalgi i min ryggrad. Det Àr en animation i retrostil som jag inte har sett pÄ min fÀngslade telefon under ganska lÄng tid.

Med de finjusterande aspekterna av Amour kan du inte bara vÀlja din favoritanimering utan ocksÄ justera dess timing. Som sagt, det erbjuder en hel del mer anpassning Àn mÄnga animationer tweaks vi har sett tidigare.

Om du Àr intresserad av att prova Amour sjÀlv kan du göra det ladda ner den för $ 2,00 frÄn Cydias Packix-förvar. Amour fungerar med alla jailbroken iOS 11-enheter.

Vad Àr din favoritlÄsning och / eller upplÄsning av animering som levereras med Amour? Dela i kommentarfÀltet nedan.