Anpassa din iPhones batteriindikator med SmoothBattery

Anpassa din iPhones batteriindikator med SmoothBattery

Utan alla de olika indikatorerna som visas i din iPhones statusfält är batteriindikatorn en av de mest relevanta. Men även om det är fantastiskt att visa hur mycket batteritid du har kvar har det inte mycket att tala för när det gäller användaranpassning.

En ny gratis jailbreak-tweak dubbad SmoothBattery av iOS-utvecklare ändrar det genom att förse iOS-enhetsanvändare med en rad nya batteriindikatorcentrerade konfigurationsalternativ.

Efter installationen hittar du en ny inställningsruta i appen Inställningar:

Här kan du:

Dölj batteribilden när du ansluter till en strömkälla Dölj den procentuella laddade texten när du ansluter till en strömkälla Göm övergångstexten som innehåller den procentuella laddningen Dölj det gula batteriet när det är lågt på strömmen Ta bort de svarta kanterna runt batteriikonen Avaktivera iOS: s låga energivarning när batterinivån är blir för lågt Avaktivera ljud och vibrationer Avaktivera bultikonen i batteriindikatorn när du laddar Sätt den numeriska batteriprocenten inuti batteriikonen på iPhone X

Utvecklaren innehåller en respring-knapp längst ner i inställningsfönstret som kan användas för att spara alla ändringar du gör.

Om du försöker få din iPhones batterinivåindikator att sticka ut från resten av publiken, eller om du bara vill färga det på ditt sätt, är SmoothBattery ett bra ställe att börja.

De som är intresserade av att prova SmoothBattery kan ladda ner den gratis från Cydias BigBoss-förvar. Tweak spelar bra med alla jailbreakade enheter som kör iOS 9 till 11.

Har du provat SmoothBattery än? Om så är fallet, vad är din favoritfunktion? Dela i kommentarfältet nedan.