Anpassa iPhone X: s upplåsningstecken med LatchKey

Anpassa iPhone X: s upplåsningstecken med LatchKey

När du använder Face ID för att låsa upp din iPhone X presenterar handenheten en animerad låstecken som anger enhetens låsta eller olåsta status. Men hittills har det inte funnits så många sätt att anpassa denna glyf.

Stiga på LatchKey, en ny gratis jailbreak-tweak av iOS-utvecklare som låter dig förvandla utseendet på din iPhone X: s Face ID-upplåsning.

Som visas i skärmdumpsexemplen ovan är Dausch inte blyg för att ge sina användare alternativ. Bilderna visar flera sätt att flytta och tematisera upplåsning animering till ditt innehåll.

LatchKey lägger till en inställningsruta i appen Inställningar efter installation:

Här kan du anpassa saker som:

Välj ett nytt tema för din upplåsning animation Välj en anpassad färg för din upplåsning animation Ställ in X och Y position för din upplåsning animation Skala din upplåsning animation Dölj din operatör från statusfältet vid behov

Utvecklaren inkluderar en gratis Respring-knapp längst ner i inställningsfönstret så att du kan spara alla ändringar du gör i tweak-inställningarna.

Om du vill ändra estetiken på din nyligen fängslade iPhone X är LatchKey ett bra ställe att börja. Tweak är tillgänglig som gratis nedladdning från Cydias Packix-förvar.

Har du anpassat din iPhone X: s upplåsningsanimering med LatchKey än? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.