ApolloOpener öppnar alla Reddit-lÀnkar i den populÀra Apollo-klienten

ApolloOpener öppnar alla Reddit-lÀnkar i den populÀra Apollo-klienten

Apollo Àr en av de mest robusta Reddit-klienterna frÄn tredje part som nÄgonsin har tagits fram för iOS. Med det sagt, skulle det inte vara trevligt om varje Reddit-lÀnk du knackade pÄ lanserade Apollo-appen?

En ny gratis jailbreak-tweak heter ApolloOpener av iOS-utvecklare förverkligar detta idealiska koncept.

NÀr du installerar ApolloOpener kan du trycka pÄ praktiskt taget vilken Reddit-lÀnk som helst i iOS, oavsett om det Àr frÄn Safari, en inkommande iMessage eller din favoritplattform för sociala medier, och den startas frÄn Apollo Reddit-klienten.

ApolloOpener har inga robusta alternativ att konfigurera, men du kan navigera till för att slÄ pÄ eller av tweak nÀr som helst:

Med tanke pÄ att jag Àlskar Apollo sÄ mycket Àr det lÀtt för mig att sÀga att jag har vÀntat pÄ en tweak av denna natur under lÄng tid. Naturligtvis kan din körstrÀcka variera beroende pÄ vad din favorit Reddit-klient för iOS kan vara.

Om du Àr intresserad av att testa ApolloOpener sjÀlv kan du göra det ladda ner den gratis frÄn Cydias Packix-arkiv. ApolloOpener fungerar pÄ jailbroken iOS 10 och 11-enheter och krÀver ocksÄ att du har den gratis Apollo-appen installeras frÄn App Store.

Som en sidoanteckning kan du ocksÄ se ApolloOpeners kÀllkod pÄ utvecklarens GitHub-arkiv för att se vad som gör tweak tick.

Kommer du att installera ApolloOpener pÄ din jailbroken telefon? Dela varför eller varför inte i kommentarfÀltet nedan.