Apple Apple Store och iPhone Xs event-inspirerade bakgrundsbilder

Milan Apple store wallpapers

Vi Àr bara nÄgra dagar borta frÄn det kommande iPhone Xs-evenemanget, som kommer att streamas direkt frÄn och med 10:00 fredags tid, onsdagen den 12 september. Apple förbereder sig för att vara vÀrd för tillkÀnnagivandet i Steve Jobs-teatern pÄ deras Apple Park-campus i Cupertino. Som förberedelse uppdateras Apple TV-streamingappen med en ny logotyp som inspirerade veckans bakgrundsbild för veckan. Ladda ner dessutom bakgrundsbilder frÄn logotypen frÄn den nyligen öppnade Apple Store i Milano.

Apples logotyp tapeter

Om du saknade dem förra veckan har vi en otrolig samling av mediainbjudanbakgrunder för iPhone Xs-evenemanget, medan den hÀr veckan Àr speciellt inspirerad av Apple TV-ikonografin.

Följande tvÄ bakgrundsbilder Àr inspirerade av Milanos butik, som öppnade i slutet av juli. BÄda uppsÀttningarna bakgrundsbilder Àr designade och modifierade av AR72014. Vi har ett galleri med utvalda bakgrundsbilder som han skapade, men följ honom pÄ Twitter @AR72014 för att direkt se alla hans utgÄvor.

Ladda ner: iPhone; iPhone X; iPad; skrivbordet

Ladda ner: iPhone; iPhone X

Ladda ner: iPhone; iPhone X

Om du vill skicka bakgrundsbilder till kollektionen Veckans bakgrundsbilder, hÀmta mig via @jim_gresham, dÀr jag kuraterar veckovalet. Du hittar ocksÄ förhandsgranskningar av varje veckas inlÀgg och hÀftar nÄgra nedladdningar i mitten av veckan!