Apple bashing fortsÀtter med nya Galaxy S9-annonser om kameran, snabb laddning och amp; donglar

 Apple bashing fortsÀtter med nya Galaxy S9-annonser om kameran, snabb laddning och amp;  donglar

Samsungs nya “Ingenius” -serie förnyar Apple-bashing och visar en förbryllad Apple Store Genius Bar-anstĂ€lld som inte kan svara pĂ„ knepiga frĂ„gor angĂ„ende iPhone X och Galaxy S9.

PĂ„ fredag ​​slĂ€ppte Sammy tre nya videor via sin officiella YouTube-kanal i USA. En av videorna förlöjligar bristen pĂ„ hörlursuttag pĂ„ de senaste iPhonerna, medan en annan hĂ„nar Apples beslut att undvika att lĂ€gga en snabb laddningsbar mursten med telefonerna.

Det tredje klippet lyfter fram det faktum att Samsungs Galaxy S9-smarttelefonserie har lyckats tjÀna marginellt högre DxOMark-poÀng Àn iPhone X (99 mot 97 respektive), men misslyckas med att nÀmna att DxOMark-systemet Àr ganska vÀrdelöst och har vÀckte viss stark kritik.

Och hÀr Àr de.

Ingenius: Dongle

”Har X ett hörlursuttag. Hahaha nej. ”

Ingenius: Snabbladdare

”Levereras X med en snabbladdare? Absolut inte, ”lĂ€ses videobeskrivningen.

Enligt flera rykten ska kommande iPhones som kommer i höst komma med Apples USB-C till Lightning-kabel och en mycket starkare 18-watts USB-C-nÀtadapter i lÄdan.

Ingenius: kamera

”Har X en kamera med högre betyg Ă€n Galaxy S9? Det Ă€r svĂ„rt nej. ”

VÀnta, hur Àr det med LTE-hastigheter?

Den första annonsen i serien slÀpptes tidigare i veckan.

Med titeln “Speed” fokuserar man pĂ„ det faktum att det senaste LTE-chipet i Galaxy S9-serien har dubbla de teoretiska LTE-nedladdningshastigheterna som i de senaste iPhonesna.

För fullstĂ€ndighetens skull, hĂ€r Ă€r “Speed” -videoen.

VÀnta, Àr det verkligen fallet?

Funktionsparitet

Faktum Àr att Galaxy S9s LTE stöder Cat.18 för upp till 1200 Mbit / s nedlÀnk medan LTE Cat. 12-chip i iPhone X och iPhone 8-serien stöder LTE-nedladdningshastigheter pÄ upp till 600 Mbit / s.

Apple har för nĂ€rvarande dubbla kĂ€llor till LTE-modem frĂ„n bĂ„de Qualcomm och Intel, men Qualcomms chip stöder gigabit LTE-teknik som LTE-U, LAA och 4 × 4 MIMO som Intels modem inte gör. För att undvika anvĂ€ndarförvirring och sĂ€kerstĂ€lla funktionsparitet mellan de nya iPhonerna som anvĂ€nder dessa marker begrĂ€nsade Apples medvetet Qualcomm-chipet.

En besvikelse pÄ Galaxy S9-försÀljningen

Koreansk publikation The Bell idag rapporterad Samsung kan komma att flytta upp not 9: s lansering (troligen till 24 augusti) pÄ grund av att Galaxy S9 inte flyttade fler enheter under andra kvartalet 2018 Àn under det första trots att telefonen var till salu under första kvartalet i nÄgra veckor.

SÄ, damer och herrar, hur gillar du Sammys nya annonser och vilken Àr din favorit (och varför)?

LĂ€mna din kommentar nedan.