Apple erbjuder guidad telefonutbildning om hur man anvÀnder foton

The Photos app banner showing it running on an iPad Pro, iPhone X and MacBook Pro

Vill du ta foton för iOS och macOS till nÀsta nivÄ? Om sÄ Àr fallet, övervÀga att registrera dig för Apples nya en-mot-en-utbildningskurser som Àr tillgÀngliga för kunder i USA?

“VĂ„ra specialutbildade Apple Support-rĂ„dgivare Ă€r experter pĂ„ att anvĂ€nda foton för att förvandla bilder frĂ„n bra till fantastiska – och de skulle gĂ€rna vilja visa hur i en 30-minuters guidad telefonsession”, lĂ€ser Apples supportdokument som publicerades tidigare denna vecka.

Bortsett frÄn fotohanterings- och delningsfunktioner har Photos-apparna inbyggda redigeringsverktyg för korrigeringar med en tryckning, inklusive kurvbaserad redigering som gör det möjligt att finjustera alla detaljer i din handflata.

“Sessionen handlar om dig, sĂ„ ta med dina favoritfoton och dina frĂ„gor”, klargör Apple. “Din session guide kommer att se till att betona de verktyg som du Ă€r mest intresserad av, och visa dig det bĂ€sta sĂ€ttet att förbĂ€ttra varje bild.”

Sessionen tÀcker följande funktioner:

“Du fĂ„r 30 minuter en-mot-en med en Fotosexpert som beskriver hur du redigerar bilder frĂ„n din egen samling”, förklarar företaget. “De skrĂ€ddarsyr sessionen till din skicklighetsnivĂ„ och visar dig hur du fĂ„r de resultat du vill ha.”

Det hÀr Àr hÀftigt.

Om du fortfarande hittar dig runt pÄ foton och undrar hur du fÄr ut det mesta av appen, gör dig sjÀlv en tjÀnst och schemalÀgg din telefonsession nu att lÀra sig nÄgot nytt.

HANDLEDNING: Undervisa foton för att kÀnna igen mÀnniskors ansikten

Apple rekommenderar att du uppdaterar dina enheter till den senaste versionen av operativsystemet och anvÀnder högtalartelefon eller hörlurar under din session sÄ att hÀnderna Àr fria medan du pratar med din rÄdgivare.

Som nÀmnts Àr de Foto-kurserna inte tillgÀngliga utanför USA.