Apple firar Amerikas nationalparker med tvÄ nya kampanjer

Apple firar Amerikas nationalparker med tvÄ nya kampanjer

Apple har meddelat tvÄ nya kampanjer som frÀmjar fortsatt anvÀndning och underhÄll av Amerikas nationalparksystem. Den ena handlar om att göra en donation för varje Apple Pay-köp medan den andra Àr en ny Apple Watch Activity Challenge som tidigare lÀckt ut.

FrÄn 24 augusti till 31 augusti donerar företaget $ 1 till National Park Foundation för varje köp som görs med Apple Pay i vilken Apple Store som helst, pÄ Apples webbplats eller via App Store-appen i USA

IntÀkterna frÄn Apple Pay-kampanjen kommer att stödja National Park Foundation: s uppdrag att skydda nationalparker genom projekt som ÄterstÀllande av livsmiljöer och historiskt bevarande. Det hjÀlper ocksÄ att engagera yngre parkbesökare genom program som Open Outdoors for Kids.

Apples VD Tim Cook förklarar:

Amerikas nationalparker Ă€r skatter som alla bör uppleva, och vi Ă€r stolta över att stödja dem igen den hĂ€r mĂ„naden genom att donera en dollar för varje köp som görs med Apple Pay i en av vĂ„ra butiker. Dessa imponerande platser Ă€r vĂ„rt nationella arv, och Apple gör vĂ„r del för att vidarebefordra dem till kommande generationer – lika extraordinĂ€ra, vackra och vilda som vi hittade dem.

Under tiden, som tidigare aktivitetsutmaningar som frÀmjar motion och vÀlbefinnande, kommer den 1 september som firar Redwood National Parks 50-Ärsjubileum att lÄsa upp en animerad klistermÀrke i aktivitetsappen för meddelanden. Det inkluderar ocksÄ ett pris i iPhones Aktivitetsapp.

Du fÄr belöningarna nÀr du gör en promenad, spring eller rullstolstrÀning pÄ 50 minuter eller mer den dagen med din bÀrbara enhet.

Kyle Seth Gray upptÀckte den hÀr kampanjen tidigare i veckan.

Som en del av firandet av nationalparker kommer Apple ocksÄ att lyfta fram en samling appar utformade för att hjÀlpa anvÀndare att navigera och utforska Amerikas parker.

Planerar du att spendera lite Apple Pay-kontanter de nÀrmaste dagarna för att hjÀlpa till med den hÀr kampanjen? Vad sÀgs om den senaste Apple Watch Activity Challenge? LÄt oss veta nedan.