Apple Music Àr vÀrd för Paris-förestÀllningar för Christine och drottningen

Apple Music Àr vÀrd för Paris-förestÀllningar för Christine och drottningen

PĂ„ torsdagen den 13 september Ă€r Apple Music det vĂ€rd för en speciell förestĂ€llning i Paris för Christine och drottningen. Kallas “Apple Music Presents: Chris”, konserten spelas in och strömmas sedan till tjĂ€nsten med början pĂ„ fredagen den 14 september. En vecka senare kommer bandets nya album “Chris” att lanseras officiellt. (via iGeneration)

Hölls i Salle Pleyels konserthus och börjar evenemanget klockan 19 lokal tid. Som Apple förklarar:

GĂ„ med i Christine and the Queens och Apple Music för en speciell förestĂ€llning av ny musik frĂ„n det kommande albumet Chris, och en exklusiv visning av Apple Music-filmen med samma namn – vilket Ă€r en titt pĂ„ den titulĂ€ra karaktĂ€ren som inspirerade allt.

Chris Àr en intim inblick i den otrygga franska sÄngerskrivare-producentens kreativa process medan hon skriver och spelar in sitt kommande album, en djÀrv utforskning av sjÀlv och sexualitet, identitet och perception.

Sedan Apple avslutade sina Ă„rliga iTunes Music Festival efter 2016 har företaget koncentrerat sig pĂ„ att hĂ„lla bĂ„de speciella förestĂ€llningar och exklusiva dokumentĂ€rer pĂ„ sin Apple Music-plattform. I maj var det till exempel vĂ€rd för ett evenemang för Shawn Mendes. PĂ„ senare tid lanserade den kortfilmer om Keshas “Rainbow” och Ed Sheerans “Divide”.

Du kan ansöka om biljetter till “Apple Music Presents: Chris” pĂ„ engelska eller franska.